RADIOSITE Fórum

• Radio Face

#95409  Szerző: Ivoa

Pasa írta:Hmm, bye, bye, Face...?
:troll:
 #95399  Szerző: Glenn

Hmm, bye, bye, Face...?
 #95389  Szerző: Ivoa

Érdekes nap lesz a holnapi:

475/2012. A Contitrade Kft. (Rádió Aktív 93,6) kérelme ideiglenes médiaszolgáltatási szerződés
megkötésére a Gödöllő 93,6 MHz médiaszolgáltatási lehetőség tekintetében az Mttv. 65. § (11)
bekezdése alapján

474/2012. Az Mttv. 63. § (12), 42. § (11) és 64. § (1) bekezdésében foglalt rendelkezések megsértése,
továbbá az 1637/2011. (XI. 16.) számú médiatanácsi határozat alapján létrejött hatósági szerződésben
foglaltak teljesülésének elmaradása a Contitrade Kft. által üzemeltetett Rádió Aktív 93,6 állandó
megnevezésű helyi vételkörzetű kereskedelmi médiaszolgáltatás 2011. október 6. napján, illetve
november 29. napján 08:00 órától november 30. napján 08:00 óráig terjedő időintervallumban sugárzott
műsorában [előzmény: a Rádió Aktív Gödöllő 93,6 MHz működése, illetve a Rise FM Balaton, a Rádió
Aktív, a Rádió ICE és a Crazy FM médiaszolgáltatás 2011. november 29-30-i műsorainak vizsgálata
című vizsgálati jelentések]
 #95054  Szerző: donder

asr27 írta:Kár lenne érte! Az egyetlen olyan rádió Budapesten (egy részén) ami nem azokat az unalmas agyonjátszott zenéket adja mint a többi 8-10 zenei rádió! Visszahozza azt a stílust amit a Roxy képviselt 2009 előtt. Itt legalább mennek olyan zenék amik máshol egyáltalán nem vagy alig! Bízom benne, hogy még jó ideig nem kapcsolják le! ;)
Egyetértek!
 #94798  Szerző: chromsix

asr27 írta:Kár lenne érte!
Egyetértek! De szerintem kár aggódni. :)
 #94794  Szerző: asr27

Kár lenne érte! Az egyetlen olyan rádió Budapesten (egy részén) ami nem azokat az unalmas agyonjátszott zenéket adja mint a többi 8-10 zenei rádió! Visszahozza azt a stílust amit a Roxy képviselt 2009 előtt. Itt legalább mennek olyan zenék amik máshol egyáltalán nem vagy alig! Bízom benne, hogy még jó ideig nem kapcsolják le! ;)
 #94784  Szerző: veterán

Attis írta:
veterán írta:Szerintem nem hosszabbitjak meg.
Kivancsian varom.

Mindenesetre ismet jo gyenge a terereje.
Ha nincs kizáró ok, meg fogják hosszabbítani ideiglenesen.
Bizony. De ugy gondolom, van kizaro ok. ;)
 #94778  Szerző: Attis

veterán írta:Szerintem nem hosszabbitjak meg.
Kivancsian varom.

Ha nincs kizáró ok, meg fogják hosszabbítani ideiglenesen.
 #94776  Szerző: veterán

Szerintem nem hosszabbitjak meg.
Kivancsian varom.

#94775  Szerző: Attis

veterán írta:Kevesebb mint 3 het mulva lejar az engedely.

Viszonthallasra csokolom.
Egy másik topicban nagyon odaszóltál a megmondó embereknek... :lol:
3 hét múlva lehet, hogy lejár az engedély, de könnyen elképzelhetőnek tartom, hogy akár még hónapokig (sőőőt..) is legálisan szólhat tovább a Face. Ha a működtető Kft nem halmozott fel tartozást a Médiatanács felé (már pedig erre vonatkozóan nem találtam utalást), akkor ideiglenes freki engedélyt kaphat. (Két kezemen nem tudom megszámolni azokat a rádiókat, amik már több, mint egy éve ilyen megoldással működnek.) Arról nem beszélve, hogy az új pályázaton, akár még nyerhetnek is (nem valószínű, de lehet..).
  • 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 174