RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#135270  Szerző: markfelt

LuciFerko írta:Csak véletlenül nem találom a Médiaklikken a tegnapi 19:30-as híradót? :blush:
nekem éjjel a hirado.hu-ról még ment. ajánlom figyelmetekbe a legutóbbi házon kívült az rtl klubon.
 #135268  Szerző: mlaszlo

admin írta:a híradó este tegnapi, egyik legfontosabb témája: érik a málna
Fontos is, hogy lesz-e friss termés karácsonyra, vagy kénytelen leszünk beérni a fagyasztott változattal :S
 #135188  Szerző: Glenn

Wolfman írta:Ezekre ott van az M1, az M3 meg a Duna.
Ilyen alapon a sportra is ott az a hét sportcsatorna, ami a jobb kábelszolgáltatóknál elérhető. Gyerekcsatorna is van bőven, meg fiataloknak szóló zenei. Magyar filmeket meg csak elszórtan adnak itt-ott, úgy kell levadászni.
 #135183  Szerző: markfelt

bd95 írta:
Wolfman írta:
Pasa írta:Alakul a portfólió. Jó ötlet a sportcsatorna, de a "Petőfi TV-t" nem nagyon értem. Ha ifjúsági tévét akarnak, azt nem este nyolctól kéne. Ebbe a sávba én egy magyar filmcsatornát tettem volna. Elfért volna kb. hat film, amiben lett volna sok ismétlés, de az nem baj (úgyis minden filmcsatorna állandóan ismétel). Viszont az archívumban van vagy tízezer hazai mozi- és tévéfilm, ezek évekig megtöltenének egy ilyen műsorsávot. :yes:
Ezekre ott van az M1, az M3 meg a Duna.
Hasonló felépítésre van példa, Belgiumban a "flamand kettes" (Canvas/Ketnet) működött 2012-ig hasonló felosztásban (bár ott az esti műsorsávban inkább hír- és kulturális műsorok mentek).
Szerintem sokkal egyszerűbb lett volna annyit mondani, hogy hé, a gyerek M2 után 8-tól ifjúsági M2, és kész. Mert gyakorlatilag ez is lesz. Ezt a PetőfiTV dolgot elég bullshitnek tartom ilyen szempontból.
gyanítom, nem vált nevet a csatorna este, hanem csak a műsorblokk neve lesz petőfi tv. és két logo lesz kint.
 #135182  Szerző: bd95

Wolfman írta:
Pasa írta:Alakul a portfólió. Jó ötlet a sportcsatorna, de a "Petőfi TV-t" nem nagyon értem. Ha ifjúsági tévét akarnak, azt nem este nyolctól kéne. Ebbe a sávba én egy magyar filmcsatornát tettem volna. Elfért volna kb. hat film, amiben lett volna sok ismétlés, de az nem baj (úgyis minden filmcsatorna állandóan ismétel). Viszont az archívumban van vagy tízezer hazai mozi- és tévéfilm, ezek évekig megtöltenének egy ilyen műsorsávot. :yes:
Hasonló felépítésre van példa, Belgiumban a "flamand kettes" (Canvas/Ketnet) működött 2012-ig hasonló felosztásban (bár ott az esti műsorsávban inkább hír- és kulturális műsorok mentek).
Szerintem sokkal egyszerűbb lett volna annyit mondani, hogy hé, a gyerek M2 után 8-tól ifjúsági M2, és kész. Mert gyakorlatilag ez is lesz. Ezt a PetőfiTV dolgot elég bullshitnek tartom ilyen szempontból.
 #135181  Szerző: Wolfman

#135158  Szerző: Glenn

Alakul a portfólió. Jó ötlet a sportcsatorna, de a "Petőfi TV-t" nem nagyon értem. Ha ifjúsági tévét akarnak, azt nem este nyolctól kéne. Ebbe a sávba én egy magyar filmcsatornát tettem volna. Elfért volna kb. hat film, amiben lett volna sok ismétlés, de az nem baj (úgyis minden filmcsatorna állandóan ismétel). Viszont az archívumban van vagy tízezer hazai mozi- és tévéfilm, ezek évekig megtöltenének egy ilyen műsorsávot. :yes:
  • 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 235