RADIOSITE Fórum

• Balaton Rádió - Siófok - 88.7 MHz

#89330  Szerző: szemilan

milan93 írta:magyarok közül Groovehouse, Bon-bon, Pa-dö-dö

Isten mencs. Ellenben pl.: Avril Lavigne-t én szívessen hallanék. Persze ízlések és pofonok.
 #89328  Szerző: LuciFerko

milan93 írta:Régebbiek közül mehetne Inna - Hot, Alizée - Moi Lolita / ella ella, magyarok közül Groovehouse, Bon-bon, Pa-dö-dö.Mondjuk nem tudom mi a pontos célcsoport, de ha min. 40év akkor belefér az említett három magyar előadó.
:gülü2:
 #89325  Szerző: Milán

Régebbiek közül mehetne Inna - Hot, Alizée - Moi Lolita / ella ella, magyarok közül Groovehouse, Bon-bon, Pa-dö-dö.Mondjuk nem tudom mi a pontos célcsoport, de ha min. 40év akkor belefér az említett három magyar előadó.
 #89321  Szerző: markfelt

Köszi a véleményeket!

A zenei szerkesztés eltérő egyes napszakokban, a hallgatók szokásaihoz, igényeihez és az adott napszakban elérhető korosztályokhoz alkalmazkodva. A format valóban inkább CHR, ha mindenképpen definiálni akarjuk.
 #89320  Szerző: hd

A BR szerintem nem Hot AC, sokkal inkább CHR. Egy Hot AC rádióban több zene forog, és nem ennyire merész az újdonságokkal, valamint erőteljesebben jelen vannak a recurrent és 90-es zenék. A célcsoport pedig általánosan idősebb, és sokszor főleg a nők azok.

Egyébként gratulálok mindazoknak akik ezt a rádiót felépítették, karakterességével, profizmusával és összeszedettségével akár egy nyugati piacon is megállná a helyét, nemhogy a magyaron :-)
 #89316  Szerző: radukanorbert

molnarb írta:Bár most ebben az órában volt egy régebbi zene... ATB - Believe In Me... ez 2005 -ös vagy 2006-os zene... tehát csak van elszórogatva... bár ez pont nem egy olyan emlékezetes classicja ATB-nek...
Látod, milyen gyorsan feldolgozták a javaslatod? :)
"bár ez pont nem egy olyan emlékezetes classicja ATB-nek" - Ez a kötekedő (pozitív értelemben) szemlélet oly ismerős egy másik szegedi tartózkodású rádióstól :D Ti Szegediek már csak ilyenek vagytok :D
Amúgy 2005-ös az ATB :)
  • 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 59