@mikrofonos: En nem a te korodat saccoltam, hanem en vagyok 28, tehat azt akartam jelezni, hogy az en korosztalyomban sem talalni erre sok embert, aki erre porog...
Szegyen? Hulyeseg.... Ez itt off, de en surun jarok Schlagerpartykra es nem "alte Omi-k" jarnak ha erted, mire gondolok... Csak sokan tenyleg szegyenlik bevallani hogy ezt szeretik..
Mint a Mulatost Magyarorszagon...
Ami a hallgatottsagi adatokat illleti:
SWR4 a ket tartomanyban (BaWü & RP) kulon-kulon a leghallgatottabb radiocsatornak
Az SWR3 viszont osszesen tobb hallgatot tud fel,utatni, mivel mind2 tartomanyban ugyanaz a programja, plusz meg NRW deli resze (Köln környeke) is sok hallgatot vonz...
Az SWR3 amugy egesz nemetorszagban a legtobb hallgatoval biro radio... picit tobb mint 4 Mio hallgato
Az SWR4 viszont mint irtam a tartomany leghallgatottabb programja. (Forras lentebb)
Forras:
http://www.swr.de/unternehmen/presse/-/ ... 106/bzov7u
- SWR3 bleibt mit 3,1 Millionen Hörerinnen und Hörern
das meistgehörte Radioprogramm im Südwesten.
- SWR4 Baden-Württemberg bleibt das
meistgehörte Landesprogramm mit 1,47 Millionen Menschen in Baden-Württemberg.
A Regionalitasban igazad van, korabban mar az MR6 topikba is irtam, hogy en hogyan modernizalnam az egykori regio radiokat amit ugye kinyirtak... (Ebbol kifolyolag)
Az altalam emlitett riportok pl az SWR1 musoraba is bekerulnek... Nagyon jo beszelgetesek vannak rajta este hallgatokkal... (nem danko stilusu... Inkabb amolyan Radio Wien, vagy RTL Radio...) Csak azert irom, hogy a erdekes szines tartalom (nem csak zene) siman beleteheto egy zenei radioba.....
A Regionalis programm (Stuttgart, Tübingen, Ulm, Karlsruhe stb) csak 6-9 es talan 16-17h kozott megy... Ezenkivul csak a minden ora 30-as hirek regionalisak... A teljes program ugyanaz, plusz az esti orakban SWR4 BW es RP osszevan kapcs...
Amit ezzel mondani akartam... A DANKO-t siman fel lehetne fogni MR6 utodnak, tehat az altalam emlitett csatornak strukturajaval csak regionalis szerkeztosegek nelkul...