RADIOSITE Fórum

• Politika

#131603  Szerző: kukac

Pasa írta:
kukac írta:ezt nem én állítom hanem azok a független szervezetek (pl. transparency international), akik ezzel kicsit komolyabban foglalkoznak...
Mondod te, csak az idézetet nem látom...

- elősször neked kéne, mert te hivatkoztál nemlétező adatokra. aztán majd én is mutatom, de most először te villantasz!
kukac írta:nem kell meggyőzzelek, mindenki olvasta, nehéz letagadni...
Mit is? Tedd már ide!

- ott van az...
kukac írta:nem erről beszéltél, most próbálsz félremagyarázni...
Te nem kukac vagy, hanem kuka... :hehe:
- te meg nem pasa, csak busa (agyú) :hehe:
 #131602  Szerző: kukac

sok, igen. lásd ep eredmények...de ez még nem mentség semmire.[/quote]
Szerintem az a rasszista, aki alapból utál mindenkit, aki egy kicsit is más, mint ő. A választás eredménye valóban a bevándorlásellenes erőknek kedvezett, de itt nem arabok, törökök, cigányok ellen szavaztak, hanem a bűnözők ellen. Mindegy, honnan érkeznek.[/quote]
igen, ez oké, de azzal, hogy a UKIP pl. kilép az eu-ból és ellehetetleníti a további bevándorlást (deklarált cél mindkettő), mi, tisztességes emberek is megszívjuk, ha mondjuk oda akarunk kivándorolni.[/quote]

- a tisztességes ember... vagyis aki nem cigányozik. hallod Pasa? :hehe:
 #131601  Szerző: kukac

Pasa írta:
kukac írta:persze, miután te becignyoztál :)
Mi az a cignyozás? Te rasszista... :hehe:
te cigányoztál, én csak erre felhívtam a figyelmet! nem mindegy hogy vidd ki a bilit, vagy idd ki a bilit! :hehe:
 #131600  Szerző: markfelt

Pasa írta:
adminisztrator írta:
Pasa írta:Most akkor Európában ennyi rasszista lenne?
sok, igen. lásd ep eredmények...de ez még nem mentség semmire.
Szerintem az a rasszista, aki alapból utál mindenkit, aki egy kicsit is más, mint ő. A választás eredménye valóban a bevándorlásellenes erőknek kedvezett, de itt nem arabok, törökök, cigányok ellen szavaztak, hanem a bűnözők ellen. Mindegy, honnan érkeznek.
igen, ez oké, de azzal, hogy a UKIP pl. kilép az eu-ból és ellehetetleníti a további bevándorlást (deklarált cél mindkettő), mi, tisztességes emberek is megszívjuk, ha mondjuk oda akarunk kivándorolni.
 #131598  Szerző: Glenn

kukac írta:persze, miután te becignyoztál :)
Mi az a cignyozás? Te rasszista... :hehe:
 #131597  Szerző: Glenn

kukac írta:ezt nem én állítom hanem azok a független szervezetek (pl. transparency international), akik ezzel kicsit komolyabban foglalkoznak...
Mondod te, csak az idézetet nem látom...
kukac írta:nem kell meggyőzzelek, mindenki olvasta, nehéz letagadni...
Mit is? Tedd már ide!
kukac írta:nem erről beszéltél, most próbálsz félremagyarázni...
Te nem kukac vagy, hanem kuka... :hehe:
 #131596  Szerző: kukac

Pasa írta:
kukac írta:persze egy cigányozónak a szava nem egy alapvetés ;)
Ebben egyetértek, bár itt ilyen ember nincs. Van viszont egy rasszista nácizó. :shock:
- persze, miután te becignyoztál :)
 #131595  Szerző: kukac

Pasa írta:
adminisztrator írta:
Pasa írta:Most akkor Európában ennyi rasszista lenne?
sok, igen. lásd ep eredmények...de ez még nem mentség semmire.
Szerintem az a rasszista, aki alapból utál mindenkit, aki egy kicsit is más, mint ő. A választás eredménye valóban a bevándorlásellenes erőknek kedvezett, de itt nem arabok, törökök, cigányok ellen szavaztak, hanem a bűnözők ellen. Mindegy, honnan érkeznek.

- feltételezés, nincs alapja. a rasszista pedig nem azt jelenti amit te gondolsz.
adminisztrator írta:igaz, hogy tények, de akkor sem kéne az egész cigányságot megbélyegezni.
Ha tényekről beszélünk, attól még nem bélyegzünk meg senkit szerintem. Arról beszélünk, hogy a cigányok között arányaiban több a bűnöző, nem pedig arról, hogy minden cigány bűnöző.
- erre továbbra sem látunk tőled adatokat, enélkül az állításod csak állítás marad, attól pedig még nem lesz igazad...
 #131594  Szerző: Glenn

kukac írta:persze egy cigányozónak a szava nem egy alapvetés ;)
Ebben egyetértek, bár itt ilyen ember nincs. Van viszont egy rasszista nácizó. :shock:
 #131593  Szerző: kukac

Pasa írta:
kukac írta:az ítélkezési gyakorlat a rasszista és ehhez a jogrend kialakítása direkt asszisztál.
Ez nem igaz.

- mondod te... ezt nem én állítom hanem azok a független szervezetek (pl. transparency international), akik ezzel kicsit komolyabban foglalkoznak...
kukac írta:persze, mivel cigányoztál
Ez sem igaz.

- nem kell meggyőzzelek, mindenki olvasta, nehéz letagadni...
kukac írta:ha ennyire egyetértesz most hirtelen, akkor eddig miért mondtál mást?
Eddig is erről beszéltem, de sosem figyelsz, vagy félremagyarázol.
- nem erről beszéltél, most próbálsz félremagyarázni...
  • 1
  • 399
  • 400
  • 401
  • 402
  • 403
  • 517