RADIOSITE Fórum

• Politika

#131592  Szerző: kukac

Pasa írta:
kukac írta:egyébként én nem érzem hogy bármit is engednem kellene az álláspontomból, aki rasszista az alantas, innentől kezdve nincs miről vitatkozni, ott nincs miből, mihez képest engedni!
Így van, csakhogy itt te vagy a rasszista (magyarellenes). :x
- lol, ezt mondod te, persze egy cigányozónak a szava nem egy alapvetés ;)
 #131591  Szerző: Glenn

kukac írta:egyébként én nem érzem hogy bármit is engednem kellene az álláspontomból, aki rasszista az alantas, innentől kezdve nincs miről vitatkozni, ott nincs miből, mihez képest engedni!
Így van, csakhogy itt te vagy a rasszista (magyarellenes). :x
 #131590  Szerző: Glenn

kukac írta:az ítélkezési gyakorlat a rasszista és ehhez a jogrend kialakítása direkt asszisztál.
Ez nem igaz.
kukac írta:persze, mivel cigányoztál
Ez sem igaz.
kukac írta:ha ennyire egyetértesz most hirtelen, akkor eddig miért mondtál mást?
Eddig is erről beszéltem, de sosem figyelsz, vagy félremagyarázol.
 #131589  Szerző: Glenn

adminisztrator írta:
Pasa írta:Most akkor Európában ennyi rasszista lenne?
sok, igen. lásd ep eredmények...de ez még nem mentség semmire.
Szerintem az a rasszista, aki alapból utál mindenkit, aki egy kicsit is más, mint ő. A választás eredménye valóban a bevándorlásellenes erőknek kedvezett, de itt nem arabok, törökök, cigányok ellen szavaztak, hanem a bűnözők ellen. Mindegy, honnan érkeznek.
adminisztrator írta:igaz, hogy tények, de akkor sem kéne az egész cigányságot megbélyegezni.
Ha tényekről beszélünk, attól még nem bélyegzünk meg senkit szerintem. Arról beszélünk, hogy a cigányok között arányaiban több a bűnöző, nem pedig arról, hogy minden cigány bűnöző.
 #131588  Szerző: kukac

adminisztrator írta:
kukac írta: - ha ennyire egyetértesz most hirtelen, akkor eddig miért mondtál mást?
erre mi szükség van? ha mindenki közelít egy egyfajta konszenzushoz, minek olajat önteni a tűzre?
- egyébként én nem érzem hogy bármit is engednem kellene az álláspontomból, aki rasszista az alantas, innentől kezdve nincs miről vitatkozni, ott nincs miből, mihez képest engedni!
 #131587  Szerző: kukac

adminisztrator írta:
kukac írta: - ha ennyire egyetértesz most hirtelen, akkor eddig miért mondtál mást?
erre mi szükség van? ha mindenki közelít egy egyfajta konszenzushoz, minek olajat önteni a tűzre?
- csak kíváncsi vagyok, mire ez a hirtelen pálfordulás? eddig azon tépte magát hogy így a cigányok, meg ő tudja mert tapasztalt és idős hozzá, most pedig hirtelen meglegyintette a jókeresztényi megértés és megbocsátás szele. :)
 #131586  Szerző: kukac

adminisztrator írta:
igaz, hogy tények, de akkor sem kéne az egész cigányságot megbélyegezni.

kukac: de, a tolerancia keresztény eredetű. a liberális tolerancia pedig ennek tudatosítása, nyomatékosítása, alapvetővé tétele, szélsőséges esetben orrvérzésig. de jogosan.

- nem az eredetét vitatom, hanem a megvalósítását. az két külön dolog!

a többségi és a kisebbségi társadalom nem alá-fölérendelt szerepben van, egyik irányban sem.
 #131585  Szerző: markfelt

#131584  Szerző: kukac

Pasa írta:
kukac írta:a televananet-típusú magyarázatokkal tele van a padlás. tessék szépen adatot idézni, de olyat ami független szervezettől származik
Parancsolj, idézz a magyar jogrend rasszista voltára adatot!

- az ítélkezési gyakorlat a rasszista és ehhez a jogrend kialakítása direkt asszisztál.
kukac írta:ha cigányozol, akkor ebből az következik hogy te úgy gondolod, ha valaki cigány származású, tehát cigánynak született (!!!), akkor szerinted az bűnöző is!
Jó lenne, ha nem te akarnád megmondani, hogy én mit gondolok (mikor még a saját gondolataiddal sem vagy tisztában). Nem cigányoztam. Te viszont náciztál.

- persze, mivel cigányoztál :D
kukac írta:azt gondolom rasszista mindenütt van, de nem feltétlenül kell így gondolkodni! ettől ugyanis nem lesz jobb senkinek, ez nem egy magasztos eszme, ez csak árt mindenkinek.
Ebben egyetértünk.
- ha ennyire egyetértesz most hirtelen, akkor eddig miért mondtál mást?
 #131583  Szerző: markfelt

igaz, hogy tények, de akkor sem kéne az egész cigányságot megbélyegezni.

kukac: de, a tolerancia keresztény eredetű. a liberális tolerancia pedig ennek tudatosítása, nyomatékosítása, alapvetővé tétele, szélsőséges esetben orrvérzésig. de jogosan.

a többségi és a kisebbségi társadalom nem alá-fölérendelt szerepben van, egyik irányban sem.
  • 1
  • 400
  • 401
  • 402
  • 403
  • 404
  • 517