RADIOSITE Fórum

• FM-DX

#58789  Szerző: mimi

Cicoo írta:Végül is, a filodentronnak nagyobb levelei vannak. :D Főleg akkor lehet jó, gondolom, ha réz a virágtartó. :D
Pedig földelve van :)
 #58788  Szerző: Cicoo

Ati7 írta:Cicoo!
A virágcserép hagyományos, csak egy kicsit a virág eltérő a szokásostól.
Egyébként annyi az egész csak rá van tekerve a rézszál vége az ág csúcsára. :yes:
Virágmagos tekercs? :lol:

A mai termés:

20:30 97.2 valami @ Kőbánya-Kispest vasútállomás, balra az 5. vágány
Nem tudom, mi lehetett, de valami régebbi és nem túl ismert/nem agyonjátszott régebbi magyar szám ment (gyömrői Gong? Mondjuk nálam, 'Varsányban, itt, az "alvégen", okés)

97.3 Abszolút Rádió (Göd) @ Vonaton a városból kifelé, nagyjából a Száva u.-i toronnyal egyvonalban kezdett felismerhetővé válni. Lehet, hogy állandósult dolog, mert nem először csípem el ugyanitt.

93.5 Fúzió (Kelenföld) @ Vágóhíd, a HÉV és villamosvégállomás felett, a vasúti felüljárónál picit sercegve. Soroksári útnál VÁ-nál (~Beöthy utca) keveredik a 93.6 Aktívval (Gödöllő), majd ahol a vonat megáll (az állomásépületen túl), eltűnik

Ami nem teljesen ide tartozik: Pesterzsébet és Soroksár között brutálisan szar a Roxy, nálunk, a vasútállomáson is csak akkor jön, ha már nem vagyok a vonaton. A Rise hasonló "tüneteket" produkál, már a városban sem jó sok helyen (@pesti oldal)
 #58780  Szerző: Ati7

Cicoo!
A virágcserép hagyományos, csak egy kicsit a virág eltérő a szokásostól.
Egyébként annyi az egész csak rá van tekerve a rézszál vége az ág csúcsára. :yes:
 #58768  Szerző: donder

Snake írta:... bár a 89.9 is sztereoban jön itt sok helyen.
Komádi MR1?
LuciFerko írta:
Snake írta:Honnan ad és mennyivel a 107,9 PRO??? Még a 90es kmnél is jött a 4es úton Szolnok előtt! Szolnokig pedig szünetmentes a vétel keleti irányból.
Bihar csúcs és 100kW elvileg.
Én úgy tudom hogy 60... (Nem megegyezik a Váradi freki ERP-jével??)
LuciFerko írta:ha nem lenne 107.8 mr1 nálam is szólna. 91.0 szokott jönni, az is onnan megy.
Késő esti tropo-nál (ha leterjednek a Pestiek) igen szép veszekedés megy a 107.85 ön... ^^
Csak kár hogy ritkán van... :boldog:
 #58759  Szerző: Snake

105,75ön megvan a Kronehit (ez még mindig kocsi) bár a 89.9 is sztereoban jön itt sok helyen.
 #58757  Szerző: Cicoo

Ati7 írta:Nem muskátli.
Az a legjobb benne, hogy: működik!, tényleg lök a kijelző mutatóján, nem is olyan keveset. ;)
Végül is, a filodentronnak nagyobb levelei vannak. :D Főleg akkor lehet jó, gondolom, ha réz a virágtartó. :D
 #58756  Szerző: LuciFerko

:shock: az durva :shock:
 #58755  Szerző: Snake

107,95ön Az M0on rákoshegynél is hallani.
 #58753  Szerző: LuciFerko

ha nem lenne 107.8 mr1 nálam is szólna. 91.0 szokott jönni, az is onnan megy.
 #58752  Szerző: Snake

Már megtaláltam.. 2Km magas, amúgy egész jó. De azért *opjanak le h a mi hegyeinkről adnak :shoot:
  • 1
  • 401
  • 402
  • 403
  • 404
  • 405
  • 541