RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#112968  Szerző: Butters

krisz83 írta:
Nem tisztem megvédeni Anikót, nem is fogom, de azt gondolom, hogy 1 év alatt igen szép hallgató tábort gyűjtött össze a nulláról.
Egy üres rádiós piacon top40 rádióval nagyobb művészet lett volna nem összeszedni a hallgatottságot. A részletfizetős dolog viszont jelentéktelen, nem kell fennakadni...
 #112967  Szerző: bertokattila

Matyi05 írta:Gratulálok már megint! 1 éve működik a rádió és már részletfizetést kér a hatóságtól! Talán a tulajdonosoknak el kellene gondolkodni a dolgon. Hir szerkesztőből vezér igazgató! Itt az eredmény :) Én is járok étterembe, de ettől még nem lennék jó vendéglátós!
Hoppá ezek szerint én lemaradtam.
Honnan tudod, hogy részletfizetést kértek?
 #112958  Szerző: Mipi

Fizessék csak szépen ki a pénzt. Nincs itt semmi részletfizetési kérelem. Mi is ha nem fizetünk a NAV-nak azonnal inkasszózzák vagy ha van is pénz a számlán szépen vonják le. Esküszöm undorító dolog. :x
 #112956  Szerző: krisz83

Matyi05 írta:Gratulálok már megint! 1 éve működik a rádió és már részletfizetést kér a hatóságtól! Talán a tulajdonosoknak el kellene gondolkodni a dolgon. Hir szerkesztőből vezér igazgató! Itt az eredmény :) Én is járok étterembe, de ettől még nem lennék jó vendéglátós!
Csatlakozom az előttem szólóhoz! A részlet fizetési kérelem nem = a csőddel...
A hírszerkesztőből lett program és vezér igazgató azt gondolom elég jól végzi a munkáját.
A rádió jó (nem mondom hogy nem lehetne jobb, de azért a nagy átlaghoz képest...), és ha megnézed pl tegnap megint Ők voltak szinte az egyetlenek, akik 3-4 percenként elmondták, hogy hol mi a helyzet, mi járható, és mi nem, melyik busz jár, melyik nem.
Nem tisztem megvédeni Anikót, nem is fogom, de azt gondolom, hogy 1 év alatt igen szép hallgató tábort gyűjtött össze a nulláról.
 #112955  Szerző: mlaszlo

A részletfizetésben nincs semmi. Üzleti szempontból ha van egy ilyen lehetőség, akkor kihasználom, addig is marad egy kis tartalék, amit arra az időre be lehet fektetni vagy kamatoztatni.
 #112954  Szerző: markfelt

Álnév mögül mocskolni másokat, csak gratulálni tudok.
 #112952  Szerző: Matyi05

Gratulálok már megint! 1 éve működik a rádió és már részletfizetést kér a hatóságtól! Talán a tulajdonosoknak el kellene gondolkodni a dolgon. Hir szerkesztőből vezér igazgató! Itt az eredmény :) Én is járok étterembe, de ettől még nem lennék jó vendéglátós!
 #112340  Szerző: bertokattila

Javult az online adás.
Most már nem akadozik.
 #112151  Szerző: oldman

Jah és a mocskok szintén pontot tettek a mondat végére. Hogy mik vannak.
  • 1
  • 402
  • 403
  • 404
  • 405
  • 406
  • 565