RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#41375  Szerző: nyikolaj

Lehet,hogy ő általa van a lóvé,csak megkért valakit,hogy utalja rá a bankszámládra.
(persze a 10000est azt ő adta az illetőnek,hogy fizesse be)
Más különben, hogy tudta volna,hogy a kártyádon már ott a lóvé?
És pont a 10-es.
Ez is egy variácio.
 #41373  Szerző: mlaszlo

LuciFerko írta: Jó de az illetőről nem feltételezem hogy "átbaszott" volna. Először KP-ban akarta megadni de mondtam inkább utaljon mert aznap sok dolgom volt. Én se örülnék ha valaki 1 hónap után háborgatna egy olyan miatt ami anno jóvá is lett hagyva.
Szerintem kérdezz rá nyugodtan, neki is van valami visszaigazolása arról, hogy hova ment a pénz. Előfordulhat, hogy véletlenül elírt valamit és az utalás után néhány nappal visszament a pénz (ha nem egyezik a bankszámlaszám vagy a számlatulajdonos neve, akkor visszaküldi a bank a pénzt az utalónak), ha pedig minden rendben van, akkor számon kell kérni először az utaló bankjánál, hogy mégis mi lett azzal a pénzzel.
 #41372  Szerző: LuciFerko

SzD írta:Szerintem meg "legyen pofád baszogatni". :)
Főleg, hogy a számlatörténettel be is tudod Neki bizonyítani, hogy mi a helyzet. Ha pár ezerről lenne szó, akkor a helyedben simán hagynám, de azért mégiscsak tízezer forintról szól a történet...
Jó de az illetőről nem feltételezem hogy "átbaszott" volna. Először KP-ban akarta megadni de mondtam inkább utaljon mert aznap sok dolgom volt. Én se örülnék ha valaki 1 hónap után háborgatna egy olyan miatt ami anno jóvá is lett hagyva.
 #41371  Szerző: SzD

Szerintem meg "legyen pofád baszogatni". :)
Főleg, hogy a számlatörténettel be is tudod Neki bizonyítani, hogy mi a helyzet. Ha pár ezerről lenne szó, akkor a helyedben simán hagynám, de azért mégiscsak tízezer forintról szól a történet...
 #41370  Szerző: LuciFerko

Na kérdés: egy hónappal ez előtt elvileg utalt nekem 10 ezer forintot valaki egy szombati nap (OTP). Nos hétfőn kérdezte az illető, hogy megkaptam-e, mondom igen minden rendben (csekkoltam az egyenleget egy automatánál suliba menet, hogy ottvan 10 ezer). Nos tegnap nézem a számlatörténetet és most látom, hogy azt a 10et teljesen mástól kaptam, de ettől az illetőtől nem kaptam semmit. Most mit csináljak? Egy hónap után nincs pofám baszogatni, főleg hogy mondtam is neki hogy minden rendben van :gülü2:
 #41351  Szerző: djlacee

Nektek is kösz ^^
 #41346  Szerző: Szd96

Boldogot :)
 #41345  Szerző: Zsolt

Boldog születésnapot!
 #41336  Szerző: djlacee

köszköszkösz :yes:
 #41322  Szerző: SzD

B.Sz.!
  • 1
  • 403