RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#41321  Szerző: Ghee

DJlaceee, üdv. a "nagykorúak" közt! :)
 #41257  Szerző: donder

mlaszlo írta:Megváltoztatja a nevét a Pannon

Telenorra változtatja nevét a Pannon mobilszolgáltató - értesült az MTI piaci forrásokból. A cég az Index érdeklődésére nem kommentálta az értesülést, de annyit elmondtak, hogy délben sajtótájékoztatót tartanak, ahol fontos bejelentés várható.
Legalább maradt volna sima pannon. lassan 3 éven belül ez a második névváltozása. Először Pannon GSM, aztán csak Pannon, most meg telenor. Mondjuk ez azért is érthető (és egyben érthetetlen) mert elvileg a norvég Telenor vállalatában vagyunk. Vagy nem???
 #41255  Szerző: djlacee

Eddig azzal kampányoltam, hogy legalább ennek a neve magyar. Na de most? :punch:
 #41252  Szerző: mlaszlo

Megváltoztatja a nevét a Pannon

Telenorra változtatja nevét a Pannon mobilszolgáltató - értesült az MTI piaci forrásokból. A cég az Index érdeklődésére nem kommentálta az értesülést, de annyit elmondtak, hogy délben sajtótájékoztatót tartanak, ahol fontos bejelentés várható.
 #41249  Szerző: LuciFerko

http://index.hu/belfold/2010/03/18/izra ... ag_folott/ :shock:
Az "elektronikus porszívónak" is nevezett, egy tankolással több mint tízezer kilométer megtételére képes, különleges felderítő gépek több száz kilométeres távolságból képesek lehallgatni minden elektromágneses sugárzást, legyen az mobiltelefon, wifi, rádió- vagy radarjel. A Magyar Nemzet szerint, ha párban repülnek - ahogy az szerdán is történt -, akkor a sugárforrások földrajzi helyzetének pontos meghatározása sem okoz ezeknek problémát.
amúgy egy szar wifit hogy hallgatnak le több 100 km-ről? :gülü2:
 #41083  Szerző: SzD

Iróniának szántam...
 #41078  Szerző: erogen

SzD írta:Nem tudom, Neked feltűnt-e már, hogy ez alapvetően nem egy cseverészésre való fórum...úgy látszik, nem.
Ha épp nem történik semmi olyan, amiről itt lehetne írni, akkor evidens, hogy nincs itt senki.
Meg aztán március 15-e van, ilyenkor "illik" valamelyik rendezvényre kimenni, és hőzöngeni, mernagymagyarokvagyukésmerazkurvajó.
Mert aki kimegy valamilyen rendezvényre (pl.egy falusi ünnepség is az) akkor az már hőzöngés?Gondolkodjál már kicsit!
 #41077  Szerző: SzD

Nem tudom, Neked feltűnt-e már, hogy ez alapvetően nem egy cseverészésre való fórum...úgy látszik, nem.
Ha épp nem történik semmi olyan, amiről itt lehetne írni, akkor evidens, hogy nincs itt senki.
Meg aztán március 15-e van, ilyenkor "illik" valamelyik rendezvényre kimenni, és hőzöngeni, mernagymagyarokvagyukésmerazkurvajó.
  • 1
  • 404
  • 405
  • 406
  • 407
  • 408
  • 541