RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#12110  Szerző: mlaszlo

Egy-két műsorvezetőt azért már berakhattak volna, még ha nem is 100%-os lett volna a műsor. Érdekes, mert ha jól emlékszem, akkor a 98,9-en már a teszt alatt is voltak műsorvezetők és hírek is, ez a 88,1-en elég döcögősen megy:(
A műsorvezetésre akkor még várni kell a hálózatba kapcsolásig?
 #12109  Szerző: mlaszlo

Szabi írta:
bchris írta:
Szabi írta:Kicsit talán visszavehettek volna az új station voice hölgy hangjában a mélyből, mert én felfogom, hogy azt akarja mondani félerotikusan, hogy "RiseFM", de csak annyit hallani kicsit torzan, hogy "MÜHHMÜMÜ".
Igen, kicsit mély a cucc. ;)
A női station voice egyébként az RTL-es Peller Mariann. Ha minden jól megy, akkor a Bakonyi bácsi lesz a harmadik station voice.
Most eléggé felkapták a rádiók is Mariannt, legalábbis nemcsak egyedül a Risenak a station voicea...
A szignálokban akkor a női hang Peller Mariann lenne? Ha nem mondjátok fel se ismertem volna, a tv-ben valahogy egész más hangja volt, bár lehet hogy a rádióban az effektek miatt tűnik másnak.
 #12036  Szerző: RXon

A kérdés az,hogy van-e,illetve lesz-e kereslet ennyi orszagos ado irant.
 #12028  Szerző: DXM

LuciFerko írta:GYÉPÉHARC!!!! :D :D
Hadd verekedjenek, majd kapnak a dab+on egy-egy 48k-s sztrímet, aztán ellesznek azzal... :) Annyi freki a világon nincs amennyit ezek analóg FM-en képesek lennének elfogyasztani. Csak azt nem tudom, hogy milyen műsorral akarnak végre előállni, amiről úgy gondolják, hog kiváncsiak is vagyunk rá...
 #12024  Szerző: LuciFerko

GYÉPÉHARC!!!! :D :D
 #12021  Szerző: MrG

molnarb írta:Most ment egy azonosító: "Rise FM. Hamarosan mindenhol?" Ez vajon mire értendő? Nem hiszem, hogy fű alatt bevásároltak pár rádióból és ez ki se derült volna már eddig.
Vicces. RiseFM, Mária, Roxy, Gold FM.
Ezek idén mind országos fedettséget akarnak.

Lesz itt gyépéharc a frekikért. :D
 #12005  Szerző: RXon

Rise fm mindenhol??Hallva a jelenlegi allapotokat,had kérdezzem meg,hogy minek??
 #12004  Szerző: RXon

Rise fm mindenhol??Hallva a jelenlegi allapotokat,had kérdezzem meg,hogy minek??
 #12000  Szerző: DXM

Mauro írta:Amúgy híreket, reklámot mikortól fog adni?
Szerintem ez érdekli az itt jelen levő urakat és hölgyeket a lehető legkevésbé. Előbb műsorokat szeretnénk hallani, amik szórakoztatnak! Ha híreket akarok, akkor Kosszuth, ha reklámot akkor meg kinyitok egy madarasteszkós újságot...
 #11997  Szerző: Mauro

Amúgy híreket, reklámot mikortól fog adni?
  • 1
  • 406
  • 407
  • 408
  • 409
  • 410
  • 470