1. Ne legyen így szétcsapva, nagyobb dinamikatartomány kell
2. tiszta magasok kellenének
3. "dögös" mélyek kellenek.
2. tiszta magasok kellenének
3. "dögös" mélyek kellenek.
rsite írta: Elárulnád, hogy melyik hozzászólást sérelmezed? Nagyban segítenéd a "csókoltatott" fórummoderátorok munkáját, mivel én nem találtam 10 oldal átlapozása után sem olyat, amit moderálni kellene.Szerintem ez volt a baja:
Innentől miből állna áthívni pár embert a Classhoz, hogy beállítsák a hangzást? Vagy a cserépedény Szever Palika nem engedi?(Nekem meg a város, csak nagy B-vel.)
rsite írta:Én nem hallok számottevő változást, például a mostani Groovehouse dal borzalmasan szól. Zavaróan!A 103,9 tényleg jól szól. De a 90,6 már gyakran technikai hibákkal teli, és gyakran torz.
Ha sikerülne összekovácsolni valami olyan hangzást, mint a 103.9 Rádió1, vagy a Juventus, akkor szerintem nem lenne rá panasz.
A magyar fórumok meg ilyenek. Mindenki imád álnéven fikázni... Attól még szerencsére születnek okos gondolatok és leíródnak hasznos észrevételek is.
NÁdám írta:Szia!Kedves Ádám!
Nem hiszem, hogy én bárkit is bántottam volna a hozzászólásommal, aki JOGOSAN, észérvekkel kritizálta a Class hangzását, műsorát. Azonban azt renkdkívül utálom, mikor valaki akármilyen fórumban elbújik egy nicknév mögé és onnan anyázik, cserépedényezik, stb., bánt egy olyan embert akit nem is ismer, soha nem beszélt, találkozott vele. Azonban csókoltatom azt a fórummoderátort is, aki az ilyen, durván személyeskedő véleményt szankció nélkül hagy.
NÁdám írta: Szia!Nekem igazából egy dolog kezd nem tetszeni a Class FM-ben, hogy a Neo FM-hez hasonlóan kezdik felvenni a Sláger rádiós zenei vonalat. Több régi szám és magyarokból is zömmel az agyonjátszottakat hallom. Kár ebbe az irányba elmenni, mert lassan nem tudom megkülönböztetni melyik rádiót is hallgatom, a Neo-t vagy a Class-t.
Nem hiszem, hogy én bárkit is bántottam volna a hozzászólásommal, aki JOGOSAN, észérvekkel kritizálta a Class hangzását, műsorát. Azonban azt renkdkívül utálom, mikor valaki akármilyen fórumban elbújik egy nicknév mögé és onnan anyázik, cserépedényezik, stb., bánt egy olyan embert akit nem is ismer, soha nem beszélt, találkozott vele. Azonban csókoltatom azt a fórummoderátort is, aki az ilyen, durván személyeskedő véleményt szankció nélkül hagy.