RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#111841  Szerző: asr27

Music FM ~100km
Q~50km
 #111839  Szerző: fürgeürge

mimi írta:
fürgeürge írta:Egyszerűen nincs más alternatíva.
hát ez se az, lejáró, csődbemenő frekiken tudott a face eddig is működni, komolyabb teljesítményt nem várok tőle
fürgeürge írta:A másik országos frekvenciát a választások előtt már biztosan nem pályáztatják meg,
hangok mondták?
fürgeürge írta:a Q vételkörzete meg - ha jól tudom - nagyobb, mint a Music FM-é.
nem jól tudod
Természetesen minden mondatom elé odagondolandó a "szerintem" szó. :) A vételkörzetekben meg tévedtem akkor, úgy tudtam, a q Budapest környékén 80 km-re is szól, de, akkor ez nem így van?
 #111838  Szerző: mimi

fürgeürge írta:Egyszerűen nincs más alternatíva.
hát ez se az, lejáró, csődbemenő frekiken tudott a face eddig is működni, komolyabb teljesítményt nem várok tőle
fürgeürge írta:A másik országos frekvenciát a választások előtt már biztosan nem pályáztatják meg,
hangok mondták?
fürgeürge írta:a Q vételkörzete meg - ha jól tudom - nagyobb, mint a Music FM-é.
nem jól tudod
 #111837  Szerző: bumfan

Mára, és erre a topicra ennyit erről a témáról, ezentúl a létrehozott blogon fejtem ki a dolgokat, amint jönnek a fejlemények, hírek. Mostmár a Music FM-é a terep itt.
 #111835  Szerző: bumfan

Ennek fényében már én is kíváncsi vagyok! :)
Ezt például nem tudtam, hogy nagyobb a Radio Face potenciális vételkörzete, mint a Music FM-é! Amúgy az törvényileg mekkora mértékben valósítható meg, hogy valami olyasmi hálózatos módon folyjon a reggeli adás, mint például a Discoshit? Mert akkor szerintem ez lesz velük is, főleg ha országosan akarnak szólni.. Bár e téren tapasztalatlan vagyok, de szerintem ebből a potenciálisan leszerződött vidéki rádiók is profitálnának..
Na mindegy, most felspanoltál! :)
 #111832  Szerző: fürgeürge

djlacee írta:Szerintem előbb lenne a Márián, mint a Face -en, de ez most már erőteljesen OFF
Igaz is, kellene egy "Hol tér vissza a Bumeráng?" topic. :) De szerintem nincs sok választásuk, ha rádiózni akarnak. Ha a Face-nek van annyi esze, hogy megkeresse a Bumerángot, akkor abból még bármi lehet. Bocsánat az OFF-ért, befejeztem. :)
 #111831  Szerző: fürgeürge

bumfan írta:Ha a Radio Face-re gondolsz.. Hm.. Nem is tudom.
Gondold csak végig. Egyszerűen nincs más alternatíva. A másik országos frekvenciát a választások előtt már biztosan nem pályáztatják meg, a Q vételkörzete meg - ha jól tudom - nagyobb, mint a Music FM-é. És mivel csak most készülnek kilépni FM-re, a zenei kínálatuk is alakítható. Kíváncsi vagyok nagyon. Izgalmas. Minden esetre jót tenne a rádiós piacnak, ha a Face frekvenciára költözne, és az is, ha a Bumeráng meg a Face-re. A napokban biztosan kapunk majd infókat.
 #111830  Szerző: djlacee

Szerintem előbb lenne a Márián, mint a Face -en, de ez most már erőteljesen OFF
  • 1
  • 406
  • 407
  • 408
  • 409
  • 410
  • 565