RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#40660  Szerző: donder

és a stream se a legszebb...
 #40659  Szerző: donder

zenefalo írta:
mlaszlo írta:A többi frekvencián nem tudom mi a helyzet, de a 103,9 reggel óta borzalmas minőségben szól. Ugyanaz a jelenség, mint régen a Sláger rádiónál, nincsenek magas hangok és úgy szól, mint egy tömörített mp3.
Most is ilyen.Lehet a Slágertől átvették a stúdiótechnikát? :lol:
Kizárt, hacsaknem frissítettek valamit, de azt szerintem közölték volna előre...
 #40658  Szerző: zenefalo

mlaszlo írta:A többi frekvencián nem tudom mi a helyzet, de a 103,9 reggel óta borzalmas minőségben szól. Ugyanaz a jelenség, mint régen a Sláger rádiónál, nincsenek magas hangok és úgy szól, mint egy tömörített mp3.
Most is ilyen.Lehet a Slágertől átvették a stúdiótechnikát? :lol:
 #40636  Szerző: ravasz

Megerősítem, valóban... :mellow:
 #40629  Szerző: donder

92.3 Debrecen szépen szól, nincs semmi baj :mellow:
 #40626  Szerző: mlaszlo

A többi frekvencián nem tudom mi a helyzet, de a 103,9 reggel óta borzalmas minőségben szól. Ugyanaz a jelenség, mint régen a Sláger rádiónál, nincsenek magas hangok és úgy szól, mint egy tömörített mp3.
 #40621  Szerző: ravasz

Richmonde írta:Nekem az időjárás a "kedvencem" :twisted: na szóval viccet félre téve jó így a R1 csak kérdés mikor unják meg az emberek ezt a 15 db jinglet, de lényegesebb az, hogy mikor gondolja azt a programing, hogy már unják. Ha ez folyamatosan frissülő dolog lesz, akkor oké, de ha nem, akkor nincs értelme az egésznek szerintem.
Hát én a top of hour-t sose fogom megunni, az ziher. :D
 #40569  Szerző: mlaszlo

orrhang írta:nekem úgy tünik, mintha a műsorvezetők nem tudnák jól alkalmazni. Kicsit egyhangú is számomra! Többet vártam...
Valóban kissé érdekesen alkalmazzák, ma többször előfordult, hogy műsorvezetői megszólalás után hosszú szignál jött, amikor valamilyen rövidebb illett volna oda.
A zenei kínálat pedig mintha lassacskán kezdene szélesedni, ma több számot is hallottam, amiket az utóbbi években nem nagyon játszott az R1.
 #40567  Szerző: Richmonde

Nekem az időjárás a "kedvencem" :twisted: na szóval viccet félre téve jó így a R1 csak kérdés mikor unják meg az emberek ezt a 15 db jinglet, de lényegesebb az, hogy mikor gondolja azt a programing, hogy már unják. Ha ez folyamatosan frissülő dolog lesz, akkor oké, de ha nem, akkor nincs értelme az egésznek szerintem.
 #40558  Szerző: orrhang

nekem úgy tünik, mintha a műsorvezetők nem tudnák jól alkalmazni. Kicsit egyhangú is számomra! Többet vártam...
  • 1
  • 407
  • 408
  • 409
  • 410
  • 411
  • 482