RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#40557  Szerző: Zoey

Nekem őszintén szólva nem jön be ez az új szignálpark. Nagyon erőltetett. És szerintem - bár én a Wise Buddah munkáit egyébként jobban bírom - ez még a Top Format átlagán is alul marad, kicsit olyan "jó lesz ez a magyaroknak" beütésű. Az éneklős részeknél és a szöveg ritmusánál hallatszik számomra leginkább az, hogy ezt nem magyarok csinálták. És ki lehet vajon az a "lovely Hungarian singer", akit írnak a honlapon?
Na mindegy, lehet ez csak az én véleményem, de ha én a megrendelő lennék, azt mondanám, miután meghallottam ezeket, hogy "na kösz. ezért fizettünk nektek ki annyit?"
 #40515  Szerző: szemilan

Hm érdekes. Ezzel a vokál packal egész jó rádiót ki lehet hozni.
Bár más kérdés nekem mennyira nyerte el a tetszésem. Van 3-4 ami tetszik.
Csak nekem volt a hallgatás közben olyan érzésem, hogy ez hasonlít a szlovák csatornákra? Nekem legalábbis a hallgatás során a szlovák adók ugrottak be elsőre.
Másik..lehet a sok hallgatás miatt, merthogy rászántam magam és mind meghalgattam.. de engem hosszútávon idegesítene és még hosszabb távon untatna. Ha a hallgatótáboruk 1-2 de max 3 órát hallgat egy nap rádiót, akkor okés, de hosszútávon szerintem így se lehet majd hallgatni a rádiót. Igaz ha még mindig annyit ismételnek.... és pont.
 #40501  Szerző: centerweb

Rádiós írta:Nah íme az új vokálpakk.

http://www.topformat.nl/jingles/?packageid=163
Hurrá, hurrá! :)

"topformat

"The recent projects are updated@ http://www.TopFormat.com ! With new imaging worldwide: Germany, Spain, Hungary and The... http://bit.ly/9h7Wnc"

"The station purchased a basic package and they already took an option on the Play update service for their future needs."

Ja, és a 10-es full version-ben ott van a holland bácsi vokálja :D
 #40458  Szerző: VidámSrác

Cicoo írta:
orrhang írta:Egyetértek.Vidámsrácnak igaza van. Ahol a tulajok vissza(is) forgatnak pénzt ott általában sikeresek a helyi rádiók és nem kell bezárni, eladni, stb.. őket!
Én most nem pénzben gondolkodtam, hanem tartalomban.
világos, értem én, erre írtam, hogy az esetek 90 százalékában nem azzal van a hiba, hogy nincs elég hír. vagyis: a tartalom alapesetben nem romlik egy olyan rádióban ahol áldoznak rá. csak akkor, ha nincs rá pénz, mert mondjuk éppen épül a tulajdonos új háza vagy most vett új kocsit...
 #40449  Szerző: Cicoo

orrhang írta:Egyetértek.Vidámsrácnak igaza van. Ahol a tulajok vissza(is) forgatnak pénzt ott általában sikeresek a helyi rádiók és nem kell bezárni, eladni, stb.. őket!
Én most nem pénzben gondolkodtam, hanem tartalomban.
 #40436  Szerző: Rádiós

Sok helyi rádióban 10-15 éves szemlélet van érvényben, ami ma már nem állja meg a helyét. Sok tulajdonos mivel idén pályáztatás megy, ezért inkább csak vegetálni akar. Csak aztán, ha nyer, nehogy azt mondja ha ennyiből is ment, akkor minek több. Ez a helyzet a rádiózásra és a piacra rossz hatással van sajnos. Sok múlik a tulajon, bár a besavanyodott beosztott, helyi sztároknak kikiáltott megélhetési műsorvezetők is tehetnek erről az állapotról.
Bántás nélkül, van egy-két kutyaütő rádió amit nem sajnálnék, mert indulása óta csak vergődik, vagy olyan gyenge minden szempontból, hogy kár a frekiért.
A lényeg, hogy az úgynevezett helyi rádiózást, át kellene gondolni. PL A Rádió 1 átvesz egy helyi frekit, és az addig valóban helyi rádióból, lényegében egy országos lesz, és ha van az adott városban egy másik helyi, az sokat veszít ezzel az egyenlőtlen helyzettel. Több műsorszolgáltatási díjat kéne fizetnie az R1-nek, mert inkább csak a vicc kategóriába tartozik a helyinek mondott 4 órájuk. Egy valóban helyi rádiót meg csesztetnek mindenért!
 #40435  Szerző: orrhang

Egyetértek.Vidámsrácnak igaza van. Ahol a tulajok vissza(is) forgatnak pénzt ott általában sikeresek a helyi rádiók és nem kell bezárni, eladni, stb.. őket!
 #40418  Szerző: VidámSrác

Cicoo írta:Ezzel a helyi rádió-dologgal igazából egészen addig nincs baj, ameddig el nem jön egy olyan időszak, mikor túlvállalják magukat, és nincs (elég) helyi hír, de megpróbálnak mégiscsak csinálni, merthogy valamivel ki kell tölteni az időt.. Közben elvész az informativitási funkció, és az egész dolog átmegy távvezérelt mp3 lejátszóba.
nem, a helyi rádiók 90 százaléka azért kezd el romlani, mert az aktuális tulajdonos éppen 'mert válság van' kiveszi a pénzét belőle.
 #40409  Szerző: Cicoo

LadoniczkiDani írta:Amit a helyi megcsinálhat (közvetlenebb, zeneileg is nyitottabb lehet mivel kisebb közönséghez szól, helyi történéseket mond el stb... stb... ) azt egy országos nem és ugyanez fordítva! HAJRÁ HELYI RÁDIÓK! Csak ezt tudom írni zárásként! :yes:
Ezzel a helyi rádió-dologgal igazából egészen addig nincs baj, ameddig el nem jön egy olyan időszak, mikor túlvállalják magukat, és nincs (elég) helyi hír, de megpróbálnak mégiscsak csinálni, merthogy valamivel ki kell tölteni az időt.. Közben elvész az informativitási funkció, és az egész dolog átmegy távvezérelt mp3 lejátszóba.
  • 1
  • 408
  • 409
  • 410
  • 411
  • 412
  • 482