RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#40301  Szerző: donder

SzD írta:
donder írta:Am nem tudom hogy hallotta-e már valaki, hogy Magyarországnak mekkora a szocrendszer óta összegyűlt adóssága, de én is hidaltam amikor megtudtam. több mint 200000 milliárd forint. Nem túloztam sőt! Forrásom pedig a hírtv. :(
Egy picit sok ott a nulla. Persze lehet, hogy a fidesztévében ilyen adatokat közölnek.
(Amúgy kb. 20.000 milliárd, de mégse kétszázezer milliárd. Azért nem mindegy. Persze ez is marha sok...)
:o Figy nem én találtam ki, a HírTV közölte élő egyenesben! Az hogy most igaz-e vayg sem, az már nem az én dolgom! Ha nem igaz akkor csak rontja a hírnevét a tv... ;) Én is csak lestem amikor meghallottam hogy 2 billió körül van... Még szerencse hogy űltem!
 #40200  Szerző: SzD

Cicoo írta:Kérdés, meddig.. :sealed: (Lehet, hogy lesz ez még rosszabb is.)
Sőt, egészen biztos, hogy rosszabb lesz. Hacsak nem történik valami csoda, ami folytán olyan emberek kezébe kerül az ország irányítása, akik valamit tudnának is alkotni, nem csak tovább rombolni a már úgyis az összeomlás szélén lévő várat...
 #40198  Szerző: Cicoo

SzD írta:
donder írta:Egy picit sok ott a nulla.
Kérdés, meddig.. :sealed: (Lehet, hogy lesz ez még rosszabb is.)
 #40189  Szerző: SzD

donder írta:Am nem tudom hogy hallotta-e már valaki, hogy Magyarországnak mekkora a szocrendszer óta összegyűlt adóssága, de én is hidaltam amikor megtudtam. több mint 200000 milliárd forint. Nem túloztam sőt! Forrásom pedig a hírtv. :(
Egy picit sok ott a nulla. Persze lehet, hogy a fidesztévében ilyen adatokat közölnek.
(Amúgy kb. 20.000 milliárd, de mégse kétszázezer milliárd. Azért nem mindegy. Persze ez is marha sok...)
 #40184  Szerző: Zsolt

donder írta:200000 milliárd forint
?!
 #40182  Szerző: donder

djlacee írta:Mintha nem is Magyarországon élnénk,
ÁRAM: E.ON
FÖLDGÁZ: GDF SVEZ
KÁBELTV: UPC
:gülü2:
Szerencsére még létezik a TIGÁZ (Tiszántúi gáz) csak már z sem magyar kézben van... Új neve: TIGÁZ DSO... :gülü:
Am nem tudom hogy hallotta-e már valaki, hogy Magyarországnak mekkora a szocrendszer óta összegyűlt adóssága, de én is hidaltam amikor megtudtam. több mint 200000 milliárd forint. Nem túloztam sőt! Forrásom pedig a hírtv. :(
 #40090  Szerző: erogen

Nem tetszik a kapitalizmus?:lol:
 #40085  Szerző: djlacee

Mintha nem is Magyarországon élnénk,
ÁRAM: E.ON
FÖLDGÁZ: GDF SVEZ
KÁBELTV: UPC
:gülü2:
 #39805  Szerző: SzD

Szerintetek egy Sony Ericcson K530i (tartozékokkal együtt) megér 6.000 forintot?
  • 1
  • 408
  • 409
  • 410
  • 411
  • 412
  • 541