Sziasztok!
Ha valakit érdekel, akkor csak szólok, hogy újra vannak műszaki tesztek a Class FM frekvenciáin most ebben a pillanatban, és ez már az 5. alkalom! Kivéve főként azokon a területeken, ahol a múltkor se volt tesztadás, és a megszokott időpontban, a megszokott helyeken, úgy mint a múltkor. A tesztadásnak általában este 10-ig kellene tartania, de legutóbb most 22:42-ig tartott az a 4. tesztadás, ami este negyed 10-kor elkezdődött! Előtte a 3. tesztadás az 22:20-ig eltartott.
És ezt most azért jeleztem, mert szerintem most is lesz valaki, akit érdekel ez a dolog, csak sajnos nem volt eddig senki sem, aki itt a fórumba szívesen jelezte volna az eddigieket, és én most megtettem!
Egyébként meg ezek a tesztek minden hónap 10-én és 25-én szoktak lenni, legalább is ezt figyeltem meg eddig.
És ha lehet itt még kérdésem, akkor az lenne, hogy vajon a Class FM helyén a Rádió 1 fog szólni?
Amit én arra alapozok, hogy a műszaki tesztek eddig nem szóltak a Rádió 1 vételkörzetében, azaz Pesten, Győrben meg a Balaton környékén, tehát eddig csak azokon a helyeken voltak, ahol nincs a pesti központú Rádió 1.