RADIOSITE Fórum

• DIGI / Invitel

#63590  Szerző: mlaszlo

ÁSZF változás 2011.02.14-től

A DUNA II. Autonómia televízió új tartalomként a „DIGI MINI” programcsomagba kerül.
A korábban „bebe tv” néven ismert tévécsatorna „ducktv”-re” módosította nevét, illetve a Private Spice tévécsatornát a SuperOne HD váltja fel (HD megjelölése a tévécsatorna elnevezésre utal nem pedig az adás minőségének szabványára).

DigiKábelhez hasonlóan itt is változnak az előfizetési díjak:
Digi csomag: 2700.-Ft/hó
Digi+ csomag: 3000.-Ft/hó
 #63023  Szerző: mlaszlo

A magyar előfizetőket nem érinti, de azért meglepő lépés:
Csehországban január 11.-től megszűnik az HBO csomag!

Január 11.-től a Digi TV cseh előfizetői már nem nézhetik az HBO, HBO 2, HBO Comedy és Cinemax csatornák műsorát, miután a Digi TV és az HBO nem tudott megegyezni a sugárzási díjakról.

A lépés egyelőre nem érint más országot és fontos megjegyezni, hogy a Digi TV-nek a cseh piacon nem sikerült megismételni a román vagy akár a magyar sikert, ott továbbra is CSLink (ill. SkyLink) a piacvezető.
 #59908  Szerző: mlaszlo

csokie írta::( :(

De valami olyat hallottam, hogy lesz olyan új szolgáltató itt, ami feleannyiért fog adni mindent.
Százhalombattát fogja a UPC átvenni a Fibernettől, illetve a környékbeli településeket is (Martonvásár, Tárnok), hogy Érdre jön-e új kábelszolgáltató, arról még nem hallottam. Mindenesetre nem lenne rossz egy konkurencia a T-nek, végre megtörhetne az egyeduralmuk, mert bár tv esetén van választási lehetőség, net és telefon terén eléggé rá vagyunk kényszerítve a T-re :(
 #59905  Szerző: csokie

:( :(

De valami olyat hallottam, hogy lesz olyan új szolgáltató itt, ami feleannyiért fog adni mindent.
 #59902  Szerző: mlaszlo

csokie írta:Azt hol lehet tudni hogy mikor jönnek Érdre a digikábellel? Valami ilyet hallottam...
Én nem látok rá sok esélyt, de ha mégis jönnek, akkor is valószínűleg csak a városközpont környékére, a lakótelepi részre, kertesházas övezetben a Digikábel nem terjeszkedik.
 #59896  Szerző: csokie

Azt hol lehet tudni hogy mikor jönnek Érdre a digikábellel? Valami ilyet hallottam...
  • 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 88