whoisthere írta:asr27 mindig olyan ideges vagy.engem is már elküldött oda, de akkor igaza volt

Szerintem.
Klubrádió 92.9 - Civil Rádió 98.0
Klubrádió 92.9 - Civil Rádió 98.0
whoisthere írta:asr27 mindig olyan ideges vagy.engem is már elküldött oda, de akkor igaza volt
dkemeny77 írta:Tavaly márciusban is ezt írtákasr27 írta:"....Picit várat magára...." szóval akkor igazam volt, mégis lesz valamitwhoisthere írta:a., ezek egyenként is olyan hibák, amik elkapcsolási tényezők lehetnekNem unod még a rinyálásodat ebben a topikban?
b., bár az interneten éppen most is 1000 feletti kapcsolódás szerint ez tök mindegy
c., az NMHH mintha nem is tudná, hogy micsoda dolgok történnek ott... sokkal kevesebb ok miatt büntetnek rádiókat
d., a legjobb az lenne, ha lekapcsolnák és újrapályáztatnák, hátha gondoskodó kezekbe kerülne
e., változásig kár is beszélni erről az adóról
b., Igen ez tök mindegy, mert vannak ebben az országban olyan kedves emberek, akik inkább egész nap egy ilyen rádiót hallgatnak, ahol legalább ZENE megy, mint, hogy egész nap misét, politikát, vagy erőltetett humorú műsorvezetők zagyvaságait hallgatnák.
d., Szerintem inkább te kapcsold le magad! Gondolkozzál már, ki a fene pályázna egy balatoni frekire a mai gazdasági (és médiaszabályozási) helyzetbe?! Örüljünk, hogy még szól !!!
e., Egyetértek.
Egyébként érdemes elolvasni a kommenteket: https://www.facebook.com/StereoFMOffici ... 7136895686
Különben szerintem már rég vissza kellett volna helyezni a Helyi Rádiók/Közép-Dunántúl topikba, mivel úgysem lesz győri frekvenciájuk.
asr27 írta:"....Picit várat magára...." szóval akkor igazam volt, mégis lesz valamitwhoisthere írta:a., ezek egyenként is olyan hibák, amik elkapcsolási tényezők lehetnekNem unod még a rinyálásodat ebben a topikban?
b., bár az interneten éppen most is 1000 feletti kapcsolódás szerint ez tök mindegy
c., az NMHH mintha nem is tudná, hogy micsoda dolgok történnek ott... sokkal kevesebb ok miatt büntetnek rádiókat
d., a legjobb az lenne, ha lekapcsolnák és újrapályáztatnák, hátha gondoskodó kezekbe kerülne
b., Igen ez tök mindegy, mert vannak ebben az országban olyan kedves emberek, akik inkább egész nap egy ilyen rádiót hallgatnak, ahol legalább ZENE megy, mint, hogy egész nap misét, politikát, vagy erőltetett humorú műsorvezetők zagyvaságait hallgatnák.
d., Szerintem inkább te kapcsold le magad! Gondolkozzál már, ki a fene pályázna egy balatoni frekire a mai gazdasági (és médiaszabályozási) helyzetbe?! Örüljünk, hogy még szól !!!
e., Egyetértek.
Egyébként érdemes elolvasni a kommenteket: https://www.facebook.com/StereoFMOffici ... 7136895686
Különben szerintem már rég vissza kellett volna helyezni a Helyi Rádiók/Közép-Dunántúl topikba, mivel úgysem lesz győri frekvenciájuk.
whoisthere írta:a., ezek egyenként is olyan hibák, amik elkapcsolási tényezők lehetnekNem unod még a rinyálásodat ebben a topikban?
dkemeny77 írta: Van valami amit az nmhh nem tud?Csak azt nem tudják, hogy:
Van aki egyszer él, és van aki egyszer sem.
whoisthere írta:a., ezek egyenként is olyan hibák, amik elkapcsolási tényezők lehetnekVan valami amit az nmhh nem tud?
kukac írta:A netes hallgatoi szam siman hamisithato, nezd meg hogy milyen radiok vannak tobbszaz hallgatoval naponta, elgondolkodtato.de itt nincs ember, aki hamisítaná