RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#126004  Szerző: dkemeny77

whoisthere írta:asr27 mindig olyan ideges vagy.
engem is már elküldött oda, de akkor igaza volt :lol: :D
 #126002  Szerző: dkemeny77

Igaz...de akkor győrre hivatkoztak :lol: De talán most, hogy túl vannak a "megújuláson" lehet hogy lesz valami....már eléggé itt volna az ideje....
 #126001  Szerző: samsung

dkemeny77 írta:
asr27 írta:
whoisthere írta:a., ezek egyenként is olyan hibák, amik elkapcsolási tényezők lehetnek
b., bár az interneten éppen most is 1000 feletti kapcsolódás szerint ez tök mindegy
c., az NMHH mintha nem is tudná, hogy micsoda dolgok történnek ott... sokkal kevesebb ok miatt büntetnek rádiókat
d., a legjobb az lenne, ha lekapcsolnák és újrapályáztatnák, hátha gondoskodó kezekbe kerülne
e., változásig kár is beszélni erről az adóról
Nem unod még a rinyálásodat ebben a topikban?
b., Igen ez tök mindegy, mert vannak ebben az országban olyan kedves emberek, akik inkább egész nap egy ilyen rádiót hallgatnak, ahol legalább ZENE megy, mint, hogy egész nap misét, politikát, vagy erőltetett humorú műsorvezetők zagyvaságait hallgatnák.
d., Szerintem inkább te kapcsold le magad! Gondolkozzál már, ki a fene pályázna egy balatoni frekire a mai gazdasági (és médiaszabályozási) helyzetbe?! Örüljünk, hogy még szól !!!
e., Egyetértek.
Egyébként érdemes elolvasni a kommenteket: https://www.facebook.com/StereoFMOffici ... 7136895686

Különben szerintem már rég vissza kellett volna helyezni a Helyi Rádiók/Közép-Dunántúl topikba, mivel úgysem lesz győri frekvenciájuk.
"....Picit várat magára...." szóval akkor igazam volt, mégis lesz valamit :-)
Tavaly márciusban is ezt írták :lol: azóta várat magára
 #125997  Szerző: dkemeny77

asr27 írta:
whoisthere írta:a., ezek egyenként is olyan hibák, amik elkapcsolási tényezők lehetnek
b., bár az interneten éppen most is 1000 feletti kapcsolódás szerint ez tök mindegy
c., az NMHH mintha nem is tudná, hogy micsoda dolgok történnek ott... sokkal kevesebb ok miatt büntetnek rádiókat
d., a legjobb az lenne, ha lekapcsolnák és újrapályáztatnák, hátha gondoskodó kezekbe kerülne
b., Igen ez tök mindegy, mert vannak ebben az országban olyan kedves emberek, akik inkább egész nap egy ilyen rádiót hallgatnak, ahol legalább ZENE megy, mint, hogy egész nap misét, politikát, vagy erőltetett humorú műsorvezetők zagyvaságait hallgatnák.
d., Szerintem inkább te kapcsold le magad! Gondolkozzál már, ki a fene pályázna egy balatoni frekire a mai gazdasági (és médiaszabályozási) helyzetbe?! Örüljünk, hogy még szól !!!
e., Egyetértek.
Egyébként érdemes elolvasni a kommenteket: https://www.facebook.com/StereoFMOffici ... 7136895686

Különben szerintem már rég vissza kellett volna helyezni a Helyi Rádiók/Közép-Dunántúl topikba, mivel úgysem lesz győri frekvenciájuk.
"....Picit várat magára...." szóval akkor igazam volt, mégis lesz valamit :-)
 #125992  Szerző: kukac

@djlacee: "de itt nincs ember, aki hamisítaná"
- ha te mondod...
 #125991  Szerző: asr27

e., Egyetértek.

#125986  Szerző: Csongii

dkemeny77 írta: Van valami amit az nmhh nem tud?
Csak azt nem tudják, hogy:
Van aki egyszer él, és van aki egyszer sem.
:lol:
 #125983  Szerző: dkemeny77

Van valami amit az nmhh nem tud?
 #125981  Szerző: djlacee

kukac írta:A netes hallgatoi szam siman hamisithato, nezd meg hogy milyen radiok vannak tobbszaz hallgatoval naponta, elgondolkodtato.
de itt nincs ember, aki hamisítaná
  • 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 470