Nem lenne hülyeség mondjuk,ha a városban lennének plakátok amik a rádiot reklámoznák
Úgy mint anno a Gold....meg gondolom mindegyik más rádio így tesz,ha beindul.
molnarb írta:Nem egészen... van helyi hírszerkesztő, aki a helyi infókat (helyi, közélet, sport, közlekedés, stb.) küldi a hírolvasónak, tehát a helyi információ lesz. Programajánlatok és az azzal kapcsolatos bejátszások, riportok szintén lesznek, ami szintén helyi dolog, tehát a dolgot nem úgy kell elképzelni, hogy be van tolva egy PC/Műhold meg egy-két értékesítő mászkál a reklámokért. Nyilván a műsorvezető nem ebben a közegben él, de ha a tartalom a lehetőségekhez képest helyi, akkor talán nincs is jelentősége.Értem én. A hallgató szempontjából majdnem mindegy. A Juventuson is, és a Sztáron is ugyanez van/volt Miskolcon eddig is. Még a hírek és a progi is így volt. Interjút telefonon is lehet csinálni, nem csak diktafonnal rohangálva. A hangsúly a műsorvezetőn van. Ha ügyes, el tudja hitetni, hogy helyi, ha nem, nem. Sajnos egyelőre úgy tűnik ez is ugyanolyan "látszathelyi" rádió lesz mint a Gold Fm volt, vagy mint a Juventus most. Nézd el nekünk, ha nem örülünk ennek... Azért örülök, hogy van aki érti miről beszélek. Köszi.
molnarb írta:Nyilván a műsorvezető nem ebben a közegben él, de ha a tartalom a lehetőségekhez képest helyi, akkor talán nincs is jelentősége.nincs??? hát nem tudom, mennyire tud miskolcról, miskolcnak beszélni az, aki mondjuk életében nem járt még itt... de ha nincs jelentősége...