RADIOSITE Fórum

• Sztár FM Budapest

#29986  Szerző: Pasa

A régi Sztár FM megszűnése Miskolcon teljesen érthető, hiszen egy kisvárosban tematikus rádiót üzemeltetni bukta, pláne, ha semmi helyi tartalom nincs rajta.
Na de Budapesten...?
 #29961  Szerző: nyikolaj

Nem lenne hülyeség mondjuk,ha a városban lennének plakátok amik a rádiot reklámoznák
Úgy mint anno a Gold....meg gondolom mindegyik más rádio így tesz,ha beindul.
 #29951  Szerző: SzD

N-Joy Rádiók vannak Kaposváron, Zalaegerszegen, Dombóváron, Marcaliban, Szigetváron és Letenyén.
A Plusz-hoz meg ajánlom ezt
PLUSZ :) ugye van még a K1 és a Sztár fM is.
Ha ezt vehetjük a honlapjának, akkor van. :)
Valamit kihagytam?
 #29948  Szerző: Zoey

ÓRIÁSI gratu a rádiónak! Illetve örülök, hogy itt is itt vagytok :D
Reméltem, hogy nem a régi szignálk maradnak, és szerencsére már reggel újakat hallottam, igaz, elég keveset, így gyorsan ismétlődtek. Megnyugodtam, hogy van műsorvezetés, és nem talkfree rádió lett, amilyen eddig is volt.
Akkor most Szegedről jön az adás, onnen beszélnek a műsorvezetők, stb. ahogy a Gold esetében volt?
A névváltozás tényleg jó lenne, mert sokan a régi hallgatók közül azt gondolják, a tulaj nem változott, csak meggondolta magát, és elvette az utolsó régi zenéket játszó rádió stílusát is, és újra cserélte. A névváltozás tényleg azt jelentené, hogy ez egy teljesen új rádió, új tulajdonosi körrel!
Honlapja van már? Ja, és a Rádió Plusz hol fogható még Szegeden kívül? Vagy inkább úgy teszem fel a kérdést, hogy hol vannak rádiói az N-Joy-nak?
Nagyon sok sikert, már hiányzott ez a rádió Miskolcról! Végre van mit hallgatni, és remélem nem fogok bennük csalódni.
 #29942  Szerző: molnarb

Persze Én is értem mit akartok mondani, de sajnos ez van.... amúgy aki éterből füleli kíváncsi lennék a véleményére, hogy szerinte hogy szól. Tehát itt most a hangminőségre értem persze....
 #29941  Szerző: Obladioblada

molnarb írta:Nem egészen... van helyi hírszerkesztő, aki a helyi infókat (helyi, közélet, sport, közlekedés, stb.) küldi a hírolvasónak, tehát a helyi információ lesz. Programajánlatok és az azzal kapcsolatos bejátszások, riportok szintén lesznek, ami szintén helyi dolog, tehát a dolgot nem úgy kell elképzelni, hogy be van tolva egy PC/Műhold meg egy-két értékesítő mászkál a reklámokért. Nyilván a műsorvezető nem ebben a közegben él, de ha a tartalom a lehetőségekhez képest helyi, akkor talán nincs is jelentősége.
Értem én. A hallgató szempontjából majdnem mindegy. A Juventuson is, és a Sztáron is ugyanez van/volt Miskolcon eddig is. Még a hírek és a progi is így volt. Interjút telefonon is lehet csinálni, nem csak diktafonnal rohangálva. A hangsúly a műsorvezetőn van. Ha ügyes, el tudja hitetni, hogy helyi, ha nem, nem. Sajnos egyelőre úgy tűnik ez is ugyanolyan "látszathelyi" rádió lesz mint a Gold Fm volt, vagy mint a Juventus most. Nézd el nekünk, ha nem örülünk ennek... Azért örülök, hogy van aki érti miről beszélek. Köszi.

ÉS azt is értem, hogy eddig ennyi se volt a Sztáron, de hadd legyek már telhetetlen, ha valami változik...
 #29936  Szerző: nyikolaj

Ez majd a kivi műsorban talán majd egy picit meg is fog nyílvánulni.
Erre volt már példa amikor a Ny.H-ról az ottani műsorvezető nem tudta kimondani a település nevét,vagy ha kimondta,azt is hibásan tette.
Pedig viszonylag ők még közel voltak. :)
De egyébként én sok sikert kivánok!
 #29934  Szerző: VidámSrác

molnarb írta:Nyilván a műsorvezető nem ebben a közegben él, de ha a tartalom a lehetőségekhez képest helyi, akkor talán nincs is jelentősége.
nincs??? hát nem tudom, mennyire tud miskolcról, miskolcnak beszélni az, aki mondjuk életében nem járt még itt... de ha nincs jelentősége...
 #29933  Szerző: molnarb

centerweb írta:molnarb!

a mostani zenei kínálat már megegyezik nagyjábol a végleges, koncepció szerint elképzelttel, vagy még lesznek rajta alakítások?
Apró ráncfelvarrások lesznek még... de mondjuk úgy 80%ban biztos egyezik.
 #29932  Szerző: centerweb

molnarb!

a mostani zenei kínálat már megegyezik nagyjábol a végleges, koncepció szerint elképzelttel, vagy még lesznek rajta alakítások?
  • 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 65