RADIOSITE Fórum

• N-Joy Média (Gold FM, Plusz, Sztár FM)

#19188  Szerző: Promenád

Nem, nem. Én köszönőm Balázs, hogy közvetlenűl egy olyan embertől tudom meg, akiről ínformációm szerínt dolgozott a 88-nál is és most a Plusznál is :) Teljesen átlátod a dolgokat mind a két rádió kapcsán.

Sajnos ez a magyar frekveciagazdálkodás átka tényleg. Én csak azért gondoltam, hogy a 88-nak lehet alapból nagyobb a hallgatottsága, mert ugye nem mindenki járkál hona alatt egy rádió tunerrel és az adóra kihegyezett antennával. Ezeken az ísmeretlen márkájú, hordozható rádiókon meg van amikór éppen csak a helyi adókat tudod hallgatni. Ott meg már teljesen mindegy melyik adó hány tizednyire van. :)

Vísszatérve az adókra , én azt vedtem észre még - de lehet, hogy botfűlem van csak hozzá - , hogy nem eléggé dinamikus a hangzása a Szentesinek. A Szegedin ott gyönyörű szép,van benne erő. Mondjuk a teteje van amikór időnként nekem soknak tűnnik. A Szentesin meg valahogy el van mosódva az egész, picit erőtlennek tűnnik.

Hangsúlyózom nem bántani szerettem volna bántani benneteket vele, mert tudom milyen híhetetlen sok munka vele, amit az itt jelen lévők se biztos, hogy tudnak érzékelni belőle. Véleményem szerínt egy nagyon jól müködő, dinamikus, abszolút vetélytárs vagytok bármilyen helyi kereskedelminek is.
 #19182  Szerző: molnarb

Promenád írta:Tudod az a legnagyobb gond, hogy a kőrnyező városokban is jobban fogható a Rádió 88, mint a Rádió Plusz. Példáúl ahól én lakok a Sláger Rádió gyönyörűen beleberekeg, híába van kettő tizeddel arébb. A szentesinek meg olyan gyeszera a térereje, hogy aki az adotól délebre lakik nem éppen a legtökéletesebb minőségben hallja víssza. Tudom nagyon sokat dolgoztak rajta, de még mindig nem 100 %.
A vételkörzet főbb városai
Mórahalom, Kistelek, Hódmezővásárhely, Makó, Sándorfalva, Mindszent, Csongrád, Szentes, Szeged.

Szegeden telephely van ott természetesen fogható az adás a város jelentős részén karcmentesen. Mórahalmon is megfelelő a térerő. Kistelek és Hódmezővásárhely már más tészta az a két frekvencia vételkörzetének határa, így ott autóban történhetnek érdekes dolgok, de elfogadható minőségben ott is javarészt hallható. Sándorfalva nem érdekes mert nagyon közel van Szegedhez, így ott sincs baj. Makó már más tészta... déli irányba a szegedi nem az igazi, így ott a város határában már gyengébb rádióval megszűnik. Szentes ismét telephely, jó magasról jön a cucc, így a szomszédos Csongrádon is remekül fogható és valamivel lejjebb Mindszenten is jön.

Az, hogy a Sláger ennyire a nyakán van a szegedi frekvenciának az sajna nem a mi sarunk, hanem a hazai frekvenciagazdálkodás csodája. A szentesi szerintem nem szól olyan rosszul. Nyugatra egészen KKfélegyházáig, Keletre egészen Békéscsabáig elszól (persze ez már autóban) északon is Szolnok előtt kb. 10 km-re megy el a vétel, délen pedig Hódmezővásárhely a határ. Hidd el, odatekernék mindkettőnek :) Van még kraft az adóban, de valószínű az NHH azt nem értékelné. Tehát a lefedettség sajnos az nem kimondottan a rádió sara. Löket, jelszint, stb. megfelel, sőt keményen ki van húzva a határértékig minden, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki a dologból, optikai átvitel, adásproci, stb. szóval úgymond már passzív szemlélői vagyunk a korlátoknak, amit nem éppen mi szabtunk, de kösz a felvetést, való igaz, de nekünk sajnos ide osztottak lapot :)
 #19168  Szerző: Promenád

nyikolaj írta:Mi lenne,ha a Plusz megjelenne Miskolcon? 8-) Lehetetlen?Oda ugy is kell egy kerrádio mindenképpen!

Már a Gold FM már nem is kereskedelmi Miskólcon? :lol:
 #19167  Szerző: Promenád

SzD írta:Tetszik, hogy egy kicsit megújult a Rádió Plusz! :yes:

Amit eddig észrevettem, az az új Station Voice, no meg Király Tomi (Ő egyébként Rádió Majsás volt?) a reggeli műsorsávban, megújult a BB Show címe - sajnos nem tudom egész nap hallgatni a rádiót. Szóval nem világmegváltó változások, de mégis jó. Ha kicsit is, de legalább felfrissült a Plusz.

Nem igazán értem, hogy hogyan lehet a Rádió88 a leghallgatottabb, amikor a Plusz messze lekörözi. Szerintem sanszos, hogy ha normális kutatásokat végeznének, nem 500 embert kérdeznének meg, akkor papíron is látszana, hogy a Plusz a jobb, a hallgatottabb.
Annyiban le a kalappal a 88 előtt, hogy nagyon jó honlapot csináltak, de más erősségük szerintem nincs. Náluk sem ártana egy kis frissítés - mind műsorok, mind :vomit: műsorvezetők tekintetében. De ez nem ebbe a topicba való...

Hájrá Rádió Plusz! :boldog:

Tudod az a legnagyobb gond, hogy a kőrnyező városokban is jobban fogható a Rádió 88, mint a Rádió Plusz. Példáúl ahól én lakok a Sláger Rádió gyönyörűen beleberekeg, híába van kettő tizeddel arébb. A szentesinek meg olyan gyeszera a térereje, hogy aki az adotól délebre lakik nem éppen a legtökéletesebb minőségben hallja víssza. Tudom nagyon sokat dolgoztak rajta, de még mindig nem 100 %.
 #17217  Szerző: nyikolaj

Mi lenne,ha a Plusz megjelenne Miskolcon? 8-) Lehetetlen?Oda ugy is kell egy kerrádio mindenképpen!
 #17149  Szerző: mg

SzD írta:Nem igazán értem, hogy hogyan lehet a Rádió88 a leghallgatottabb, amikor a Plusz messze lekörözi.
Rádió 88 lassan 20 éve van, gondolom, erősen be is véste magát az emberek tudatába, mint első szegedi kereskedelmi rádió. A brandje, meg a múltja is valószínűleg sokat nyom a latba ahhoz, hogy "ha megkérdezik, milyen rádiót hallgat"...
 #17145  Szerző: SzD

Tetszik, hogy egy kicsit megújult a Rádió Plusz! :yes:

Amit eddig észrevettem, az az új Station Voice, no meg Király Tomi (Ő egyébként Rádió Majsás volt?) a reggeli műsorsávban, megújult a BB Show címe - sajnos nem tudom egész nap hallgatni a rádiót. Szóval nem világmegváltó változások, de mégis jó. Ha kicsit is, de legalább felfrissült a Plusz.

Nem igazán értem, hogy hogyan lehet a Rádió88 a leghallgatottabb, amikor a Plusz messze lekörözi. Szerintem sanszos, hogy ha normális kutatásokat végeznének, nem 500 embert kérdeznének meg, akkor papíron is látszana, hogy a Plusz a jobb, a hallgatottabb.
Annyiban le a kalappal a 88 előtt, hogy nagyon jó honlapot csináltak, de más erősségük szerintem nincs. Náluk sem ártana egy kis frissítés - mind műsorok, mind :vomit: műsorvezetők tekintetében. De ez nem ebbe a topicba való...

Hájrá Rádió Plusz! :boldog:
 #17107  Szerző: Jani

molnarb írta:
Luigi írta:Ma Hajdúszoboszlón jártam, és az autóban két Plusz-frekvencián is bejött az RDS-en a Plusz állomásneve, azonban műsor délelőtt egyiken sem szólt...
Műszaki hiba történt vagy máris megszűnnek ezek a frekvenciák is? (elég hányattatott sorsú frekikről van szó)
Kellemes kis hétvégi karbantartás... napos szombati délelőttön a gabonasiló tetején :) Kellemes hétvégi program! :)
Az tényleg jó program lehetett! ^^
 #17101  Szerző: molnarb

Luigi írta:Ma Hajdúszoboszlón jártam, és az autóban két Plusz-frekvencián is bejött az RDS-en a Plusz állomásneve, azonban műsor délelőtt egyiken sem szólt...
Műszaki hiba történt vagy máris megszűnnek ezek a frekvenciák is? (elég hányattatott sorsú frekikről van szó)
Kellemes kis hétvégi karbantartás... napos szombati délelőttön a gabonasiló tetején :) Kellemes hétvégi program! :)
 #16975  Szerző: Luigi

Ma Hajdúszoboszlón jártam, és az autóban két Plusz-frekvencián is bejött az RDS-en a Plusz állomásneve, azonban műsor délelőtt egyiken sem szólt...
  • 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 52