RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#106492  Szerző: markfelt

Ivoa írta:Szerintem a Juventus és a R1 indulhat, és a Juventust tartom esélyesebbnek
Szerintem meg jön majd egy újabb Oligarcha FM.
 #106491  Szerző: djlacee

Ivoa írta:
djlacee írta:Adjunk egy halvány reménysugárt a Régió Rádiónak is, hátha kap valami frekvenciát
Pl. Bp. 95,3 / TTB 96,7 / Egom 98,1 :P
:ayfkm:
 #106490  Szerző: Ivoa

djlacee írta:Adjunk egy halvány reménysugárt a Régió Rádiónak is, hátha kap valami frekvenciát
Pl. Bp. 95,3 / TTB 96,7 / Egom 98,1 :P Amúgy meg az MR6-ot be kellene inkább csukni. Az a pár frekvencia pedig mehetne a Lánchídnak, még azt is többen hallgatják.
 #106489  Szerző: djlacee

Adjunk egy halvány reménysugárt a Régió Rádiónak is, hátha kap valami frekvenciát
 #106488  Szerző: Ivoa

egon2 írta:Ivoa:Nekem is van egy ilyen elképzelésem!A Neo frekijeit a Kossuth kapja meg.A Kossuth 47 URH frekvenciáját megpályáztatják.
Kiket tartasz valószínűnek akik megkaphatják a MR1 régi frekijeit?
Szerintem a Juventus és a R1 indulhat, és a Juventust tartom esélyesebbnek (bár a R1-et is kihozhatják nyertesnek, ha ezzel ki tudják alóluk szervezni a vidéki networköt - annyi minden történt az elmúlt 1 évben). Az biztos szerintem, hogy lesz újabb pályáztatás, márcsak azért is, mert sem a Juventus, sem a R1 nem lenne baloldali szekértoló, szemben a Neoval. Igazán a Juventus lenne jó a Class FM mögötti köröknek, mert ők már "konszolidálódtak" a Sláger helyére. A R1 esetén a Class FM-et kellene a Sláger helyére pozicionálni.
Ha meg a Juventus nyer, valószínűleg eladhatják a 103,9-et - talán pont a R1-nek. Addigra már kb.az összes lehetséges riválisa (Rise, Face) eltűnik. A MT meg szerintem hamarabb indítja el az újabb pályáztatást, mint a 92,9/95,3/96,4/98,6 újabb pályáztatását.
 #106477  Szerző: egon2

Ivoa:Nekem is van egy ilyen elképzelésem!A Neo frekijeit a Kossuth kapja meg.A Kossuth 47 URH frekvenciáját megpályáztatják.
Kiket tartasz valószínűnek akik megkaphatják a MR1 régi frekijeit?
 #106474  Szerző: Ivoa

Csongii írta:
sőt a törvényalkotók kivették azt a rendelkezést is, ami a lejáró frekvenciák újrapályáztatását kötelezően előírta a hatóságnak, pedig ez az új törvényben is benne volt eredetileg.
Ez azért elég sokat elárul az összes többi frekvenciával kapcsolatban is. :(
Egyébként szerintem lesz 2. kereskedelmi rádió-pályáztatás, de az MR1 frekvenciáira (kivéve talán a 107,8-100,8 cserét, ami értelmetlen lenne). Oda pedig két pályázót tartok valószínűnek.
  • 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 584