RADIOSITE Fórum

• Dankó Rádió

#124920  Szerző: Csongii

adminisztrator írta:lehet regényt írni, de ha ketten elolvassák, pezsgőt bontok (mondjuk amúgy is).
Én elolvastam. ^^
 #124919  Szerző: markfelt

kukac írta:Admin, a nem AH-s bazisallomasok full remoteosok, távolról kell csak a sat-vevőt atkapcsolni egy másik csatornára.
egyrészt legjobb tudomásom szerint nincs annyira profi technika ott, hogy ez ilyen egyszerű legyen és minden flottul menjen, másrészt meg veszprém, dombóvár, tamási etc. adó sincs, nemhogy távvezérlés... amennyit szopnak az új helyi, reg. rádiók ezzel, nem vagyok benne teljesen biztos, hogy január 3-án már minden a kiadottak szerint, patentul menni fog.
 #124918  Szerző: joe

Csak tapasztalat, Túrkeve autórádióval fogható most is a Dankó, azaz Szolnok 101,2. A héten jártam Kiskőrösön, még a városban is jöttek a Széchenyi-hegyi nagyadók, ha nem is teljesen, de részlegesen el lesz látva. Már vagy két éve felröppent a hír, hogy Mezőkovácsházán Kossuth adót indítanak, ami eddig nem indult el. Most, hogy Szentest frekvenciában költözik, 1kW helyett 35kW lesz -> Petőfi ill. Bartókhoz hasonló ellátottság lesz a városban, így már minek? A szentesi "költözés" következtében a hódmezővásárhelyi adóra nem lesz szükség, átállítják Dankóra. Gyulán is megy a Kossuth relé, mert Komádi 5kW nem vehető, ez most költözik a 103,0-ra 39kW-tal már ellátja Gyula városát is -> helyi adót szintén átállítják Dankóra. A gyulai Kossuth adó egy 10 emeletes lakóház felső szintjén egy tárolóban van elhelyezve mobil telefon "relék" társaságában. Az adó AH tulajdon és ők is üzemeltetik, a moduláció műholdról érkezik. Joe
 #124917  Szerző: egon2

csabyke:A 100,8 MHz ha elszól Kskörösig,a Slágernek majd a Neonak,mért volt Kiskőrösi(FM 88,4Mhz) frekvenciája?amit most a Kossuth Rádió kap meg.
 #124916  Szerző: mimi

adminisztrator írta:
egon2 írta:A Frekvencia cserét nem Január 2.án 0:00.01 perckor fogja végrehajtani az Antenna Hungária,ahogy ez régebben szokás volt ,hanem napközben reggel 8 és 18 óra között lesz végrehajtva.Bővebben:http://mindig-tv.blog.hu/2013/12/19/val ... garzasaban
rengeteg munka, nem lehet egyik percről a másikra véghez vinni ezeket a változtatásokat.

ráadásul mezőkovácsházán, nagyatádon, tamásiban, illetve dombóváron, gyulán, hódmezővásárhelyen és veszprémben nem az antenna hungária szolgáltat majd, új adókat kell felszerelni, szerintem ez a két ünnep közé, vagy január 2-a utánra marad.
hódmezővásárhelyen például nem kell új adót felszerelni, csak kossuth helyett dankót kell sugároznia annak, ami ott van.
 #124915  Szerző: csabyke

Kiskoroson ott a 100,8. Jonni fog gond nelkul...
 #124914  Szerző: kukac

Admin, a nem AH-s bazisallomasok full remoteosok, távolról kell csak a sat-vevőt atkapcsolni egy másik csatornára.
 #124913  Szerző: egon2

Ráadásul Kiskőrös és térségében nem is lesz továbbra se fogható a Dankó,legalábbis a térképes táblázat alapján.
Túrkevén végül nem lesz frekvenciája a Dankónak?Bár ahogy ti is írjátok,más frekvenciákon ott is foghat lesz a Dankó Rádió.
Ahogy a Kossuth is fogható a nagybajomi frekvencia nélkül is Nagybajomon.
 #124912  Szerző: markfelt

egon2 írta:A Frekvencia cserét nem Január 2.án 0:00.01 perckor fogja végrehajtani az Antenna Hungária,ahogy ez régebben szokás volt ,hanem napközben reggel 8 és 18 óra között lesz végrehajtva.Bővebben:http://mindig-tv.blog.hu/2013/12/19/val ... garzasaban
rengeteg munka, nem lehet egyik percről a másikra véghez vinni ezeket a változtatásokat.

ráadásul mezőkovácsházán, nagyatádon, tamásiban, illetve dombóváron, gyulán, hódmezővásárhelyen és veszprémben nem az antenna hungária szolgáltat majd, új adókat kell felszerelni, szerintem ez a két ünnep közé, vagy január 2-a utánra marad.
 #124908  Szerző: csengi

a 97.6 rádió7 az helyett lehetne valami de már makón is ők lesznek 96,7 ősszevonták mint a korházat,vízművet.
  • 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 81