RADIOSITE Fórum

• Danubius Rádió

#31956  Szerző: reaxol

LuciFerko írta:utóbbi időben egész jó zenék voltak. De volt egy időszak ami pff.
Akkor volt a Szever Palika a zenei igazgatója a Danubiusnak, mikor olyan pfff volt a zenei kinálat. Mióta elment azóta jött fel a Danubius.

A Szever Palikát holnaptól élvezhetjük a Klassz Fmen, mint műsorigazgatót, már most osztja az észt, hogyazokaszemétrádiók az elmúlt 7-8 évben hogy tették tönkre a piacot, közben elfelejti, hogy ő ennek a főkolomposa volt.
 #31953  Szerző: ropi21

az első még becsúszott, a második már direkt volt :D
 #31948  Szerző: LuciFerko

slágeren sokkal visszafogottabb a műsor.
 #31947  Szerző: mgabor

élet van benne.
 #31945  Szerző: centerweb

Attis írta:
centerweb írta:
Attis írta:Nagyon jó a búcsúműsor... Nekem tetszik.
Basszus :( :wailing:
Azért 23 év... Ebből az utolsó 15-16-ra tisztán emlékszem. Tudom, h az utolsó pár év nem volt az igazi. De valahol hiányozni fog, mert gyakorlatilag ezen nőttem fel.
Amikor rádiópetra beszélt, majdnem nekem is könny ment a szemembe. :cry: De ilyen profi műsort már rég hallottam. Nevetés, sírás, és tényleg, átjön a rádión, pedig az ilyeneken soha nem szoktam se nevetni, sírni meg eszembe se jut. De ez most meghatott.
utóbbi időben egész jó zenék voltak. De volt egy időszak ami pff.
Ja.
 #31944  Szerző: LuciFerko

utóbbi időben egész jó zenék voltak. De volt egy időszak ami pff.
 #31943  Szerző: Attis

centerweb írta:
Azért 23 év... Ebből az utolsó 15-16-ra tisztán emlékszem. Tudom, h az utolsó pár év nem volt az igazi. De valahol hiányozni fog, mert gyakorlatilag ezen nőttem fel.
 #31942  Szerző: Sakál

Kemény ezt hallgatni :cry:
 #31939  Szerző: centerweb

#31937  Szerző: erogen

Igen.Mindenesetre rossz hallgatni, ahogy most sír az egyik dolgozó..
  • 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 109