RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#111735  Szerző: bandras

Figyelve az eseményeket azért egyre valószínűbb, hogy a Music FM-en tér vissza a Bumeráng. Nekem inkább az furcsa, hogy eddig húzták. Talán az lehetett a háttérben, hogy a rádió mindenképpen meg akarta várni a szerződések kifutását, mert nem volt kedvük úgy pénzt fizetni Harsányiéknak, hogy nem dolgoznak érte.
Közben pedig Bochkort is lehetett "fárasztani" azzal a tárgyalási stratégiával, hogy nem létfontosságú az ő szerződtetése. Azért másképp lehet vele szerződni most - fél év kvázi munkanélküliség után - mint tavaly nyáron. Szóval ki van ez találva.

Az lesz izgalmas kérdés, - ami itt korábban már fejtegetve volt - hogy hozzányúlnak-e a rádió zenei arculatához.
 #111724  Szerző: bumfan

Már kezdik törölgetni a Bumerángról írt posztokat a Music FM FB oldalán. Egy-két hallgató védte a Bumerángot, erre ezeket leszedik, tokkal-vonóval. Mire véljem ezt? Titkolózás, vagy mifene?
Sok meglepetést írnak hétfőtől! Hm... Fura ez a rádió.
 #111722  Szerző: djmarco

A cikkben nekem egy furi dolog hogy ha csak 1 évre szólt a szerződés akkor mit bontottak fel elvégre lejárt.

A bumeránghoz kapcsolatba pedig csak annyit h anno Bochi már pedzegette h istván dani lehet lajos utodja, és a musicfmes héten mondta h szívesen dolgozna petrával. Jah és banita is ott van a stábban. ...
 #111720  Szerző: bumfan

Én nagyon átmenetinek érzem ezt az István Dani, Pordán Petra párost reggelre..
Erősen esélyes, hogy a Bumeráng itt folytatódjon! Mondjuk, Boros helyére ötletem sincs kit ültetnének, még az is lehet hogy ő is beülne még egy-két hónapra a mikrofon mögé! :)
Egy ilyen zeneiségű rádióban Borost hallani, meglehetősen furcsa lenne, de egyben baromira érdekes is! :shock:
 #111719  Szerző: noartist

Nem vagyok a bulvárlapok híve,de ebben az esetben simán igazuk lehet..
 #111716  Szerző: krisz83

Ebből kb. annyi igaz mint egy átlagos Blikk cikkből.
Tehát hogy Harsányi Levente :-D
Na meg részben a Steveről szoló rész.
 #111712  Szerző: fürgeürge

Pasa írta:
fürgeürge írta:Ha valahová, akkor egy jobboldali tulajdonosi körű rádióba biztosan nem fognak menni a Bochkorék soha.
Hát pedig nyáron már egy hétig voltak itt a Music FM-en, és odáig voltak az örömtől, hogy adásban lehettek. :shock:
Átmenetileg és nem kampányévben. De majd meglátjuk. :)
  • 1
  • 409
  • 410
  • 411
  • 412
  • 413
  • 565