RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#111404  Szerző: asr27

Facebookról:
89.5 Music Fm A morális ok nem azt jelenti, hogy baj van a szókimondással. És ahogyan a közleményben is olvashattátok: mi is elismerjük a munkáját. A gond a stílussal volt. A stílussal, adáson kívül a kollégáival. Egyszer már felfüggesztették, 3 hétig gondolkozhatott azon, hogy vagy változtat, vagy mennie kell. Kért még egy esélyt, ADÁSBAN BOCSÁNATOT KÉRT A KOLLÉGÁITÓL, A FŐNÖKÉTŐL. A csapat adott neki még egy esélyt. Támogatták, segítették, előkészítettek minden adást, neki fél 2-re kellett bejönnie és nem 10-re, mint Balog Tominak, éjszaka várták a reptéren, amikor hazajött Peruból stb stb stb... Az esélyt eljátszotta. Ezt a rádió és a csapat sajnálja a legjobban, de most nem volt mmás választás. Sok sikert kívánunk neki. Őszintén! Egyébként január 29-től Fitti tényleg beteg volt. Túlpörgött (saját állítása) az adás 3 óráját a maximumon teljesítette (köszönjük neki) és tényleg kórházban volt, majd lábadozott. Levi és Steve még januárban kért szabadságot, mindketten külföldön voltak. Egyébként pedig minden műsorvezetővel most jár le az éves szerződés. Steve (akinek ugyancsak köszönjük az elmúlt egy évet, zseniális színész, imádjuk) távozik a csapattól, Levivel még tárgyalunk. Eddig sem vezettünk félre benneteket, ezek után sem fogunk. Amint biztos valami, közöljük veletek. De a vádaskodás nem esik jól...
2013. február 25., 21:18 · Szerkesztve ·
 #111387  Szerző: tomee

Fitti azért sosem volt sok helyen huzamosabb ideig. Nem tudom, ki emlékszik még rá, de azt hiszem még annak idején 2004-ben a Kukori is vele indult, azt az is tartott kb 2 hónapig.
 #111386  Szerző: djmarco

Valaki tudja hogy milyen gaztettet követet el fitti. Állítólag fitti nem viselkedett túl szépen egy két kolegájával, de fitti sose volt szelíd bárány. Vajon kinek a sarkára léphetett rá. Mert a rádio konkrétumok nélkül járatja le a fittit ami finoman szólva se etikus. Aki tud valami konkrétumot az írja már le, vagy küldje el privibe. Köszi
 #111385  Szerző: Nickman

Közben kitörölték a megújulásról szóló Facebook posztot és kitettek egy FittiKémről szóló hírt, de gondolom továbbra is érvényvényben marad a törölt poszt.
 #111384  Szerző: IstvánB

adminisztrator írta:
IstvánB írta:Nem nagyon adott ki a rádió még hivatalos közleményt, csak tusolt illetve hallgatói hozzászólásokat törölt a facebookról.
http://radiosite.hu/index.php?option=co ... &Itemid=99
Hmm ezt benéztem.

Remélem a szignálpakk is frissül, meg a műsorajánlók is. Egy éve hallgatjuk ugyan azt.
 #111383  Szerző: asr27

adminisztrator írta:
djmarco írta:
adminisztrator írta:. A másik, adót Citadellára felrakni, mindössze 5 kilóval adni [/size]
Én nem vagyok benne biztos hogy ez jó döntés lenne.Egy a class stilúsához hasonló rádió fele annyi pénzből mivel tudná átcsábítani a classot hallgató hallgatókat?
Leegyszerűsítve, a Class most olyan, mint a Rádió 1 volt, én pedig egy Juventus - Sláger - Neo stílusú, AC/Hot AC formátumú adóra gondoltam.
Arra ott van a Juventus, kis vételkörzettel, régebbi zenékkel.
 #111382  Szerző: markfelt

tomee írta:5 év múlva... ugyanmár ;)
Egyre több kérdés merül fel bennem és szerintem sokakban, de sztem hagyjuk, legalábbis én ezzel le is zártam a gondolatmenetet. Nem a mi dolgunk.
 #111381  Szerző: tomee

5 év múlva... ugyanmár ;)
 #111380  Szerző: markfelt

djmarco írta:
adminisztrator írta:Szerintem is helyesen döntöttek, még ha egyeseknek ez fájdalmas is. Persze a legjobb az lenne, ha minimalizálni tudnák a szöveg- és magyarzene-arányt, de erre egy évet még biztosan várni kell.

Némi zenei revízió is ráférne a csatornára, úgy gondolom, még mindig nem elég kommersz. Illetve a szelekció sem tökéletes.

(Ezért ölni fogtok, de én még egy teljes formatváltást is bejátszanék, név maradhat, de a célcsoport 25-49 legyen, nehéz lehet fenntartani a 15-29-ből egy ekkora ktgvetésű rádiót, pláne úgy, hogy nonspot aktivitást nem nagyon látok a szülinapi bulit kivéve, így gondolom nincs bevétel se ebből, pedig ez lenne ennek a célcsoportnak a nagy előnye. A másik, adót Citadellára felrakni, mindössze 5 kilóval adni, csökkentett vételkörzetben, koncessziós díj mérséklését kérni... felesleges egy ekkora vételkörzet, Tatabányáról és Ceglédről úgyse jön della.)
Én nem vagyok benne biztos hogy ez jó döntés lenne.Egy a class stilúsához hasonló rádió fele annyi pénzből mivel tudná átcsábítani a classot hallgató hallgatókat?
Leegyszerűsítve, a Class most olyan, mint a Rádió 1 volt, én pedig egy Juventus - Sláger - Neo stílusú, AC/Hot AC formátumú adóra gondoltam.
Tehát még primitívebben: Tektektektektektektek helyett I Like Chopin, Shania Twain és társai :)

Nem kell velem egyetérteni, de a jelen környezetben, a jelen piacon, ilyen vételkörzettel még mindig nem érzek életképesnek egy Top40, de inkább clubzenei rádiót. Ha mégis az és mondjuk 5 év múlva is élni/virulni fog, akkor majd utólag visszaszívom.

Mondjuk a reklámblokkok hosszából, a hirdetőkből és a hallgatottságból_most_nem tudok más következtetést levonni. Azt is hozzá kell tenni, hogy ez sok tényező függvénye, többek közt azé is, hogy mindössze egy éve szól.
  • 1
  • 413
  • 414
  • 415
  • 416
  • 417
  • 565