...magam részéről csak annyit, hogy az elmúlt 4 évben a Fidesz intézkedéseinek köszönhetően "jól jártam", így a mostani választási eredménynek csak örülhetek, bár jót tett volna az országnak, hogy a 2/3-os parlamenti többséget egy pártszövetség sem szerzi meg. Ha visszagondolok, 2009-ben hónapról-hónapra éltünk, egyre többet dolgoztam, mégis kevesebb maradt a zsebembe...aki minimálbér környékén elvegetált az járt jól. 2011-re ez szépen megfordult, így még a svájci frank hitelemből is sikerült kimásznom (köszönöm Fidesz). Hogy egyáltalán miért vettem fel? - mert 2007-ben közel 30%-kal olcsóbb volt a deviza kölcsön, mint a Forint és az akkori kormány elhitette, hogy ez így is marad, sőt ígérték 2010-ben már mi is Euroval fizetünk...ezek alapján nem mondhatok mást. Joe
kukac írta:@pasa: nyugodtan, bar mindenki tudja kik azok, az elmult negy evet nem fogja senki elfelejteni, akinek magannyugdijpenztari megtakaritasa, trafikja, jatekautomataja, vagy egyeb vallalkozasa volt, amire ezek ratettek a kezuket. Ugyhogy mindegy is kit raksz meg ide...Az a helyzet, hogy amiket most ideírtál, csak a szokásos libsi süket duma. Sosem volt senkinek itt magánnyugdíjpénztári megtakarítása, így el sem lehetett venni. A többire ki sem térek, nyilván ebben az országban a többség hülye, hogy nem a becsületes, jót akaró (sőt nyolc évig jót tevő), sosem mocskolódó, igazmondó (reggel, éjjel meg este) és szakértő (IMF-hitel és államcsőd) szocionistákra szavazott.
Most jöhet a többi süket duma, hogy agymosás, meg fideszpárti választási rendszer, stb. Pedig agymosott az, aki a wartburg-csapatra szavaz még mindig, a választási rendszer meg tök mindegy, milyen, mert ekkora támogatottsággal akármilyen rendszerben is csak a FIDESZ nyert volna.
Én pont egy éve egy személyeskedő vitát követően mondtam, hogy ide egy év múlva írok legközelebb. Sajnos ez a fórum totálisan szélsőbalos, így most csak az ígéretemet betartva vagyok itt (mert betartom, nem úgy, mint "bajnai úr", aki megígérte, hogy sosem politizál többet - 2010). Nem bírnám itt egyedül a frontot tartani ennyi megtérített vörös hívővel szemben. A fórumot is sajnálom, mert régen valóban rádiós volt kizárólag, most meg mindent áthat itt a (baloldali) politika.
Tehát kívánok további építő jellegű köpködést, meg "szemétkurv@@nyázást" (idézve egy közelmúltbeli tipikus balos hozzászólást). Nyolc év tagság és tízezer hsz. után végleg elnémultam itt. Lehet örülni.