RADIOSITE Fórum

• Politika

#129986  Szerző: joe

...magam részéről csak annyit, hogy az elmúlt 4 évben a Fidesz intézkedéseinek köszönhetően "jól jártam", így a mostani választási eredménynek csak örülhetek, bár jót tett volna az országnak, hogy a 2/3-os parlamenti többséget egy pártszövetség sem szerzi meg. Ha visszagondolok, 2009-ben hónapról-hónapra éltünk, egyre többet dolgoztam, mégis kevesebb maradt a zsebembe...aki minimálbér környékén elvegetált az járt jól. 2011-re ez szépen megfordult, így még a svájci frank hitelemből is sikerült kimásznom (köszönöm Fidesz). Hogy egyáltalán miért vettem fel? - mert 2007-ben közel 30%-kal olcsóbb volt a deviza kölcsön, mint a Forint és az akkori kormány elhitette, hogy ez így is marad, sőt ígérték 2010-ben már mi is Euroval fizetünk...ezek alapján nem mondhatok mást. Joe
 #129985  Szerző: Glenn

kukac írta:@pasa: nyugodtan, bar mindenki tudja kik azok, az elmult negy evet nem fogja senki elfelejteni, akinek magannyugdijpenztari megtakaritasa, trafikja, jatekautomataja, vagy egyeb vallalkozasa volt, amire ezek ratettek a kezuket. Ugyhogy mindegy is kit raksz meg ide...
Az a helyzet, hogy amiket most ideírtál, csak a szokásos libsi süket duma. Sosem volt senkinek itt magánnyugdíjpénztári megtakarítása, így el sem lehetett venni. A többire ki sem térek, nyilván ebben az országban a többség hülye, hogy nem a becsületes, jót akaró (sőt nyolc évig jót tevő), sosem mocskolódó, igazmondó (reggel, éjjel meg este) és szakértő (IMF-hitel és államcsőd) szocionistákra szavazott.
Most jöhet a többi süket duma, hogy agymosás, meg fideszpárti választási rendszer, stb. Pedig agymosott az, aki a wartburg-csapatra szavaz még mindig, a választási rendszer meg tök mindegy, milyen, mert ekkora támogatottsággal akármilyen rendszerben is csak a FIDESZ nyert volna.
Én pont egy éve egy személyeskedő vitát követően mondtam, hogy ide egy év múlva írok legközelebb. Sajnos ez a fórum totálisan szélsőbalos, így most csak az ígéretemet betartva vagyok itt (mert betartom, nem úgy, mint "bajnai úr", aki megígérte, hogy sosem politizál többet - 2010). Nem bírnám itt egyedül a frontot tartani ennyi megtérített vörös hívővel szemben. A fórumot is sajnálom, mert régen valóban rádiós volt kizárólag, most meg mindent áthat itt a (baloldali) politika.
Tehát kívánok további építő jellegű köpködést, meg "szemétkurv@@nyázást" (idézve egy közelmúltbeli tipikus balos hozzászólást). Nyolc év tagság és tízezer hsz. után végleg elnémultam itt. Lehet örülni. :fuckyou:
 #129984  Szerző: LuciFerko

Az egész rendszerváltás utána garnitúrát le kéne már váltani, leszámolni a múlttal és továbblépni!
 #129983  Szerző: kukac

@pasa: nyugodtan, bar mindenki tudja kik azok, az elmult negy evet nem fogja senki elfelejteni, akinek magannyugdijpenztari megtakaritasa, trafikja, jatekautomataja, vagy egyeb vallalkozasa volt, amire ezek ratettek a kezuket. Ugyhogy mindegy is kit raksz meg ide...
 #129982  Szerző: Glenn

kukac írta:@pasa: na jo, de azert a magyar tortenelem legnagyobb tolvajait se hagyjuk ki a felsorolasbol.
Tegyem ide azokat is? Ennek a madárnak az elvtársait? Brrrr...
 #129981  Szerző: kukac

@pasa: na jo, de azert a magyar tortenelem legnagyobb tolvajait se hagyjuk ki a felsorolasbol.
 #129980  Szerző: Glenn

TRUE STORY :lol: :yeah: :yes:

KépKépKépKép
 #129979  Szerző: asimov

Így van!
Ezzel együtt is, mivel nincs mit tenni... mérgelődjük ki magunkat (ki-ki beállítottsága szerint) aztán -ahogy mondani szokás- "lapozzunk".
Ezt én tegnap éjjel megtettem, mert semmiféle politikai erő vagy esemény kedvéért nem vagyok hajlandó pár óránál többet mérgezni a lelkem. Egyik csoportosulás sem ér annyit :)
kukac írta: annyira elkeserít ami történt, hogy jelenleg annyit tudok csak hozzátenni, a baloldal gyurcsányostul, mesterházystól, bajnaistól, ökopártostól együtt menjen a jó büdös kurva anyjába! ezt egyértelműen ők baszták el!
 #129978  Szerző: kukac

adminisztrator írta:csak annyit mondanek, hogy bar varhato volt az eredmeny, nagyon szomoru, ami tegnap tortent. nem az, hogy a fidesz nyert, ahhoz gratulalok. gratulalok, mert egy levitezlett, hitvany ideologiak mechanizmusaibol osszetakolt, nemzetinek hazudott, kulfoldrol tarhalt szavazatokbol haracsolt, sajat magukra irt torvenyekkel megtamogatott szinkommunista rendszer ujrazasahoz valoban kell masfelmillio zombi, es ennyit nagyon nehez osszeterelni manapsag, az internet es a mediapluralizmus (ahahah) koraban.

ami igazan elszomorit, az a szelsojobboldal tovabbi ternyerese, annak ellenere, hogy kudarckent elik meg, es ami igazan elszomorit, az az, hogy a varhato ketharmad miatt tovabbra sem lesz demokratikus kontroll a parlamentben, tovabbra sem lesznek fekek es ellensulyok. ahogy nem lesznek peldaul a mediatanacsban sem, sehol sem. epul tovabb a totalitarus, kommunizmus-fasizmus hataran billego rendszer, megy tovabb a hulyites, a negy ev szipolyozas.

gratulalok az lmp-nek, hogy bar konkretan kiutottek es kibeleztek, vissza tudott terni a komabol es ujra bejutott.

szegyennek tartom a baloldali-liberalis csoport vereseget, egyertelmuen ok a felelosok nagyon sokmindenert az elmult 12 evben, meg az elmult 4 evben, es a mostani eredmenyert is. le kellene mondania lenyegeben ott mindenkinek.
annyira elkeserít ami történt, hogy jelenleg annyit tudok csak hozzátenni, a baloldal gyurcsányostul, mesterházystól, bajnaistól, ökopártostól együtt menjen a jó büdös kurva anyjába! ezt egyértelműen ők baszták el!
 #129977  Szerző: kukac

az ország szégyene hogy olyan szellemiségű pártok erősödtek meg ahol nem a gerinc számít, hanem ki tud jobban segget nyalni. tegnap este a helyi fidesz irodába nem engedték be a helyi sajtó képviselőit, csak azokat akik folyamatosan a polgármestert fényezték. majd amikor a vezető lap sajtósa rákérdezett, akkor azt a választ kapta: "úgy bánunk veletek, ahogy ti bántatok velünk". mondták ezt egy embernek, aki a dolgát végzi, aki semmiről nem tehet.. mennyire kell szűk látókörűnek, rosszindulatúnak, ostobának lennie a helyi fideszesnek ahhoz hogy ilyet mondjon? és ha ilyen emberekkel van tele az ország parlamentje, akkor egy tisztességes állampolgár mire számíthat?!
  • 1
  • 413
  • 414
  • 415
  • 416
  • 417
  • 517