lali87 írta:rsite írta:...
"1; A Classnak direkt ez volt a célja hisz, utolsó esélye, hogy hallgatókat szerezzen nagy tömegben. "Á ők a legjobbak akkor belehallgatok" és már van új ClassFm hallgató

"
Ezt most úgy írtad, mintha arról szólna a cikk hogy a Class hallgatottsága a béka segge alatt van, és kínukban azt kellett kamuzniuk hogy ők a leghallgatottabbak.
De ennek pont az ellenkezője igaz, mert tényleg ők a leghallgatottabb félországos/országos kereskedelmi rádió. (a felmérés alapján) Ha a közszolgálatiakat is belevesszük, akkor meg az MR1.
Mondjuk az fura, hogy miért van az MR2 oda sorolva? Vagy akkor a kereskedelmi jellegű adókra gondoltak?
"1-2 hónap múlvan nézzük meg hova zuhannak vissza

A Neo úgy fogja alázni a Classt ahogy illik....."
Nem tartom túlságosan valószínűnek, a Classnak hatalmas előnye hogy hamarabb lett fix. műsorstruktúrája mint a Neo-nak, és amióta ez megvan (kb. a Morning show kezdete óta számítva), azóta szerintem nagyvonalakban a zenei kínálat gerince nem sokat változott, és már sokan szerintem ezt megszokták stb. A szokás nagyúr. Szerintem kb. azonos szinten fog ingadozni a Neo és a Class hallgatottsága is, esetleg egyszer ez, másszor az lesz a leghallgatottabb, de túl nagy szakadék a kettő között szvsz nemigen lesz.
A reggeli műsoros dolog érdekes. Én arra gondoltam, hogy lehet azért volt eddig ennyire hallgatott a Bumeráng, mert a hallgatók csak abban gondolkoztak hogy az a legjobb, az a minden, és el sem tudták képzelni hogy a többi milyen lehet. Most kénytelenek voltak mást hallgatni, amiről lehet kiderült számukra hogy az jobb. (Juventus Reggel, Morning show, Kukori stb.) Nem biztos hogy Borosnak ezután is olyan nagy lesz a képe. Mostanában sokat szoktam figyelni a miskolc környéki buszokból látható kocsikban hogy mi szól, meg hogy az egyes buszvezetők mit hallgatnak, és kb. az az eredménye ennek a kis közvélemény kutatásnak, hogy a 2 országos megszűnése után szinte mindenhol a Juventus szólt. Mostanában pedig már egyre inkább a Class és a Sztár FM dominál, de azért a Juventus sem szégyenkezhet. Na persze utóbbiak nem jelentenek sok mindent.
Az MR1 -es dolognak örülök, és szerintem reális amit írnak.
Egyébként a képen a keverő nagyságából, és a daletben megnyitott app.okból ítélve az valami produkciós studió lehet. Vagy nem.