RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

G

#11600  Szerző: LewyDee

Nagy gáz van a 88,1 es adóval úgy szór mint az állat. Először tegnap vettem észre Dunakeszin h. az autórádió megáll 88.4en és kiírja h. Rise FM, de nem a tuner hibája mert az itthoni asztali Sony (ST-SB920Qs) tuner tuned stereo RDS 88,4 RiseFM, és 87.8 mono tuned rds RiseFM van. És eltűnt ez által a Kontakt rádió 87.6ról (bár azért nem kár annyira)
 #11581  Szerző: Pasa

tomash írta:Hát igen!Nem lenne rossz Fehérváron is fogni!Bár 98.9 fogható,88.1 viszont 0 a kocsiba!
Lakásba,külső antennával viszont mindkettő tökéletes.
Nemnem, annak egy gagyi rádión kell tisztának lennie. Lesz ott még egy fehérvári freki, erre van egy fogadásom (mert kell az üzleti tervhez).
 #11551  Szerző: tomash

Hát igen!Nem lenne rossz Fehérváron is fogni!Bár 98.9 fogható,88.1 viszont 0 a kocsiba!
Lakásba,külső antennával viszont mindkettő tökéletes.
 #11548  Szerző: RXon

Azt mar latni,hogy terjeszkedésben jok,csak azt nem értem,ha ennyi zséjük van,mit sporolgatnak a technikan?
 #11535  Szerző: Flash

Pasa írta:Fogadjunk, hogy lesz fehérvári adó is. Vagy esetleg a Gondolát megveszik...?
Hát nem szenvednek anyagi hiányban, úgyhogy én is erre fogadnék, hogy valamilyen rádiót ott is meg fognak venni.
 #11529  Szerző: Pasa

Fogadjunk, hogy lesz fehérvári adó is. Vagy esetleg a Gondolát megveszik...?
 #11517  Szerző: Flash

Hát ez már tényleg vicc. :D
Már megint töröltek egy hozzászólást a fórumukról, amelyben valaki felpakolt egy Rise-os tracklistet.
Ezzel a stílussal nem fogják megverni a többi rádiót. Ma már az a minimum, hogy a hallgatóknak eláruljuk (megjelenítjük), hogy éppen milyen zenéket hallanak.

A másik vicces dolog az, hogy a rádió elindulása óta (ami elég kevés idő, kb 6 hónap) tucatnyi ember lépett le a rákba. Ez is egy érdekes hozzáállás, hogy leszarjuk a kollégákat, hadd húzzon csak el mindenki a francba, úgyis mi vagyunk a királyok. Így hamar szét fog esni a rádió.
 #11485  Szerző: mlaszlo

A zenékkel szerintem nincs baj, amik picit unalmasak, azok a szignálok. Tudom, hogy ez még csak teszt és most elsősorban népszerűsíteni kell az indulást, de kissé unalmassá teszi, hogy minden második szignál ugyanaz. Valamit variálhattak volna rajta, hogy ne mindig ugyanaz a 2-3 szignál menjen le.
 #11483  Szerző: mlaszlo

Itt Érden most kissé érdekes lett, hogy a helyi Rádió6-nak és a Budapestről fogható Rise FM-nek is Vass Gábor lett a hangja :)
 #11469  Szerző: mlaszlo

MikySoft írta:Kb. Székesfehérvárig jön a Rise FM. Ott meg már gondolom jön a 88.1.
Aztán lehet hogy tévedek. Nem ismerem a 88.1 lefedettségét.
Köszönöm az infót, csak azért kérdeztem, mert szerintem az átlag hallgató, ha már elkezd gyengülni az adás minősége (serceg és időnként elmegy a jel), akkor már elkapcsol róla és kérdés, hogy vajon eszébe jut-e később visszakapcsolni, hogy jön-e a rádió.
Sajnos a 98,9-et nem tudom letesztelni, mert mostanában nem nagyon megyünk a Balatonhoz. A 88,1-et tudom majd megnézni, hogy a Velencei-tóig hogy bírja majd az autórádióval.
  • 1
  • 417
  • 418
  • 419
  • 420
  • 421
  • 470