RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#11468  Szerző: rsite1

Kb. Székesfehérvárig jön a Rise FM. Ott meg már gondolom jön a 88.1.
Aztán lehet hogy tévedek. Nem ismerem a 88.1 lefedettségét.
 #11467  Szerző: mlaszlo

A 88,1 és a 98,9 lefedettsége elég lesz arra, hogy Budapest és a Balaton között viszonylag folyamatosan, nagyobb vételi lyukak nélkül lehessen hallgatni? Mert az R1-nél a 103,9 kb. a Velencei-tóig szól normálisan, utána autórádióval már nem nagyon jön, de ott meg átvált a rádió a 101,8-ra. Most a 88,1 ha el is szól Székesfehérvárig, ott jön már annyira a 98,9, hogy átváltson rá a rádió?
 #11464  Szerző: Pasa

Enox írta:Most így néz ki az RDS a 88,1-en _RISE_FM_
És néha vált erre: _FM_88.1, majd rögtön vissza. Ez így jó, remélem marad. 8-)
 #11461  Szerző: Enox

Most így néz ki az RDS a 88,1-en _RISE_FM
 #11459  Szerző: tomash

Szerintem most egész jó!
 #11458  Szerző: Galaxy

most kezdem el írni egy hsz-t ezzel a szöveggel: "nos urak, ez a preset jól szól, és a löket is az előírt 75k. én így hagynám" de nem tehetem, mert mire leírtam volna, már megint szar lett... de szép lassan haladunk a cél felé, kicsit lengedezve körülötte... szukcesszív approximáció :D
 #11457  Szerző: mlaszlo

Most valamit elkezdtek állítgatni? Mert hol halkabb, hol hangosabb, időnként elmegy a magashang és volt hogy elkezdett torzítani.
 #11456  Szerző: Galaxy

halkabb állapotban +/-65khz, most ebben a pillanatban a hangosabbik állapotban éppen 75-76k...

az remélem nem gond, hogy levegőből méricskél a jóember ha már egyszer van neki mivel...
 #11455  Szerző: LuciFerko

GalaxyFM írta:én kezdek puhulni, vagy hallucinálok, vagy tényleg jobb lett a hangja? mer tegnap ennél sokkal trágyább volt... de megint zaklatják, mert halkabb, hangosabb, a dolog... soknak éreztem a löketet, elővettem az analizátort a szekrényből, összeraktam a kis mérőpontomat, elkezdtem mérni, erre abban a pillanatban lecsökkent a löket... beláttok az ablakon, (annyira nem vagyok közel hála Istennek) vagy gondolatolvasók vagytok? :D az utóbbitól jobban félek ám :lol: :lol: :lol:
:D :D
 #11454  Szerző: Galaxy

én kezdek puhulni, vagy hallucinálok, vagy tényleg jobb lett a hangja? mer tegnap ennél sokkal trágyább volt... de megint zaklatják, mert halkabb, hangosabb, a dolog... soknak éreztem a löketet, elővettem az analizátort a szekrényből, összeraktam a kis mérőpontomat, elkezdtem mérni, erre abban a pillanatban lecsökkent a löket... beláttok az ablakon, (annyira nem vagyok közel hála Istennek) vagy gondolatolvasók vagytok? :D az utóbbitól jobban félek ám :lol: :lol: :lol:
  • 1
  • 418
  • 419
  • 420
  • 421
  • 422
  • 470