RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#36247  Szerző: SzD

Ma este 11-től a Eurosport 2-n kő, papír olló nemzeti bajnokság, éjféltől pedig hotdog-evő verseny! :shock: Ki ne hagyjátok! :lol:
Lényeg, hogy az emberiség nem beteg...

Na jó bulizást (vagy pihenést) és boldogabb új évet a tisztelt Fórumlakóknak!
 #36069  Szerző: hdshouter

donder írta:Na egy valamit rohadtul nem értek!! A Turizmus Magyarországon ( http://hungary.com/ ) miért nincs 10 másik nyelv mellett pont a magyar nyelv???? Azért ez egy kicsit gáz... :hehe: :hehe: :hehe:
Hát vagy csak talán a külföldi turistáknak van fenntartva :P 8-) :)
 #36068  Szerző: donder

Na egy valamit rohadtul nem értek!! A Turizmus Magyarországon ( http://hungary.com/ ) miért nincs 10 másik nyelv mellett pont a magyar nyelv???? Azért ez egy kicsit gáz... :hehe: :hehe: :hehe:
 #36048  Szerző: Pasa

Mauro írta:
donder írta:Nem műholdról szedik le az olyan órák az infót??? :oops:
Úgy tudom nem. És csak 1500 KM-ig tudják venni az adó jelét.
Így van, bár már 600-700 km-re is gondok vannak vele. Nekem két ilyen órám is van, tökéletesen működnek.
 #36036  Szerző: donder

Az nem sok... :hehe: , és ha kínába megyek akkor nem tudom venni a jelet??? Azta de nagy baromság, ki is hajítom a fali órát... :X.:
 #36033  Szerző: Mauro

donder írta:
Ghee írta:
LuciFerko írta:ott mi van? :shock:
Az atomóra pontosságú, németországi DCF rádiójel, amit a "rádióvezérelt" órák vesznek és ezáltal pontosan tudnak működni - persze, ha van jel. :D
Nem műholdról szedik le az olyan órák az infót??? :oops:
Úgy tudom nem. És csak 1500 KM-ig tudják venni az adó jelét.
 #36030  Szerző: donder

Ghee írta:
Az atomóra pontosságú, németországi DCF rádiójel, amit a "rádióvezérelt" órák vesznek és ezáltal pontosan tudnak működni - persze, ha van jel. :D
Nem műholdról szedik le az olyan órák az infót??? :oops:
 #36015  Szerző: Ghee

#35997  Szerző: LuciFerko

ott mi van? :shock:
 #35996  Szerző: Ghee

LuciFerko írta:Miért van az, hogy a környéken MOST kukorékolnak a kakasok???
Biztos leakadtak a 77,5kHz-ről. :hehe:
  • 1
  • 418
  • 419
  • 420
  • 421
  • 422
  • 541