RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#125980  Szerző: kukac

A netes hallgatoi szam siman hamisithato, nezd meg hogy milyen radiok vannak tobbszaz hallgatoval naponta, elgondolkodtato.
 #125974  Szerző: whoisthere

a., ezek egyenként is olyan hibák, amik elkapcsolási tényezők lehetnek
b., bár az interneten éppen most is 1000 feletti kapcsolódás szerint ez tök mindegy
c., az NMHH mintha nem is tudná, hogy micsoda dolgok történnek ott... sokkal kevesebb ok miatt büntetnek rádiókat
d., a legjobb az lenne, ha lekapcsolnák és újrapályáztatnák, hátha gondoskodó kezekbe kerülne
e., változásig kár is beszélni erről az adóról
 #125963  Szerző: dkemeny77

whoisthere írta:dkemeny77, mégis mi készülne? :D Ja tudom, a jelenségen értetlenkedő hozzászólások.
De legalább van valami uj :-) A weboldalt mondjuk megnézném de mit irnának ki rá? NonStop zene? :-) Multkor hallottam hogy volt 1 perc csend azután lement vagy 7 signal utána reklám utánaegint signal azután volt zene...kifogyott? ;D
Szerk.: Szerintem amugy készülődhet valami mert ha nem akkor értelmét vesztené a frekvencia hosszabbítás....
 #125928  Szerző: whoisthere

dkemeny77, mégis mi készülne? :D Ja tudom, a jelenségen értetlenkedő hozzászólások.
 #125902  Szerző: noartist

Engem is zavar,hogy néha a számok közepén közvetlen indul egy másik.
Lassan egy éve megy magában a rádió,mostmár ideje dönteni,mert totál gazdaságtalan az egész.
 #125891  Szerző: dkemeny77

samsung írta:nagyon jó hogy 1 szám nem tud úgy lemenni hogy nem szakadna meg a közepén :yeah:
Csak nem készűlnek valamire? :O :-)
 #125882  Szerző: samsung

nagyon jó hogy 1 szám nem tud úgy lemenni hogy nem szakadna meg a közepén :yeah:
 #125784  Szerző: Csongii

Jó, maga a beszéddel annyira nincs gond, de a szignál részt ne az mondja, aki a felkonfolást végzi. Legalábbis ilyen esetben.
 #125782  Szerző: dkemeny77

Csongii írta:Pontosan. Ilyen hangot sose engednék be a rádióba. Nálunk mondjuk nem is ment soha ehhez hasonló szignál.
Nem mondom hogy beszéljen kevesebbet, mert akkor egyáltalán nem lesz hang a stereon viszont a signalokkal lehetne kezdeni valamit...
 #125771  Szerző: Csongii

Pontosan. Ilyen hangot sose engednék be a rádióba. Nálunk mondjuk nem is ment soha ehhez hasonló szignál.
  • 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 470