RADIOSITE Fórum

• Időjárás

#120765  Szerző: noartist

Tegnap délelőtt egy villám megtalálta a Telekom-tornyot,látványos volt,és b.szott nagyot szólt. :yeah: Pedig nem tűnt nagy viharnak,épp kinéztem az ablakba,mi a helyzet. (kihúzzam-e a laptopot,stb.).Utána a hívások is megszakadtak kb. 1 óráig. :S
 #120763  Szerző: LuciFerko

frekivadasz írta:Ilyenkor ALAP, hogy mindenféle antennát kihúzkodunk (előre). Nemcsak a tunerből húztam ki, de még a lakásból is száműztem a tetőről érkező kábelvégeket erre az időre.
Aludtam és a csattanásokra ébredtem. Amúgy a TV mégis jó, csak a helyi kábeltv nyekkent meg egy időre. :) Az UPS-ben meg 7 év után már tápot kéne cserélni. :yeah:
 #120762  Szerző: frekivadasz

Ilyenkor ALAP, hogy mindenféle antennát kihúzkodunk (előre). Nemcsak a tunerből húztam ki, de még a lakásból is száműztem a tetőről érkező kábelvégeket erre az időre.
 #120760  Szerző: LuciFerko

LuciFerko írta:Pontban 7-kor arra ébredtem, hogy 2x egymás után kb 100 méterre vágott be a villám, nyitott ablak mellett egyszer még "amperszagot" is éreztem. Félve nézem át a lakásban a műszaki berendezéseket...
Egyik (már régi) szünetmentes, konyhai TV: kaputt
 #120759  Szerző: LuciFerko

Pontban 7-kor arra ébredtem, hogy 2x egymás után kb 100 méterre vágott be a villám, nyitott ablak mellett egyszer még "amperszagot" is éreztem. Félve nézem át a lakásban a műszaki berendezéseket...
 #120758  Szerző: szemilan

Ha nem tévedek felénk jó sok csapadék leesett az elmúlt 24 órában. Reggel 6 körül elkezdett dörögni és villámlani is. Az eső olyan este 10-től már eshetett, ráadásul előtte több zápor is volt, úgy 4 órától.
 #120565  Szerző: noartist

Kunszentmártont szerintem telibe fogja kapni az az alakuló piros plecsni a radaron.Öröm és Boldogság,talán lesz eső :) :party:
update:megérkeztek a gyönyörű villámok,cserkében ( üdülőváros egy köpésre tőlünk) állítólag már szemerkél az eső :boldog:
 #120537  Szerző: asimov

Bejelentették: elmaradnak balatonparti tüzijátékok.
Saját észrevétel: azóta erősödött a szél, de annyira, hogy időnként szó szerint sűvít.
asimov írta:Sanszos, hogy a komoly szél miatt elmarad nálunk az esti tüzijáték. (A rakéták a kikötői molórol indulnának, ahol barátok között is 60-70 km/ó-ás szelek power-kodnak, a part irányába)
 #120527  Szerző: asimov

Sanszos, hogy a komoly szél miatt elmarad nálunk az esti tüzijáték. (A rakéták a kikötői molórol indulnának, ahol barátok között is 60-70 km/ó-ás szelek power-kodnak, a part irányába)
  • 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 209