FMdarkside írta:Kár, hogy nem előbb lett vége.Még ne ünnepelj nagyon. Olyannyira szól a Rise, hogy nálunk alig-alig szól bele a Pont. A többit meg majd meglátjuk.
Kérdés, hogy meddig és hogy fog szólni a rock...
FMdarkside írta:Kár, hogy nem előbb lett vége.Még ne ünnepelj nagyon. Olyannyira szól a Rise, hogy nálunk alig-alig szól bele a Pont. A többit meg majd meglátjuk.
Kérdés, hogy meddig és hogy fog szólni a rock...
mlaszlo írta: Csak azt nem értem, hogy a kedves fórumozónak aki ezt írta, nem tűnik fel, hogy a Rise FM nem cáfolja egyik megjelent cikket sem? Ha tényleg valótlanok lennének a megjelent infók, miért nem kommunikálják azt a weboldalukon és a rádióban?Legyek kár örvendő.
Ma hallgattam délelőtt és nem volt már Dayligth show, best of volt júliusi felvételekkel.
FMdarkside írta:Mi az igazság, hogy a RiseFM-en azt állítják a radiosite.huról hogy:Csak azt nem értem, hogy a kedves fórumozónak aki ezt írta, nem tűnik fel, hogy a Rise FM nem cáfolja egyik megjelent cikket sem? Ha tényleg valótlanok lennének a megjelent infók, miért nem kommunikálják azt a weboldalukon és a rádióban?
"azt az oldalt ugyanaz a kis metéltfarku zsido brancs csinálja, aki a Pont Fm-et és a Hírextrát".
LOL! Ez az amikor már kifogynak logikus magyarázatokból...
FMdarkside írta:Megtisztelő, hogy kb. van 20 hozzászólásom, így én is a brancs tagjának érzem magam.gyerekek, ne durvuljunk már el... ezt a zsidó témát le kellene zárni. ez NEM az a fórum. ne kelljen többször szólni.
De jól jöhet ez még a nagyvilágban ha elmondom, hogy tiszteletbeli zsidóként mennyi inzultus ért.
Komolyan, majd ha megyek tárgyalni elmondom, hogy én a PontFM és a Hiretxra zsidó brancsába tartozom, mert szoktam fórumozni.
Előny jöhet belőle...
FMdarkside írta:Mi az igazság, hogy a RiseFM-en azt állítják a radiosite.huról hogy:
"azt az oldalt ugyanaz a kis metéltfarku zsido brancs csinálja, aki a Pont Fm-et és a Hírextrát".
LOL! Ez az amikor már kifogynak logikus magyarázatokból...