RADIOSITE Fórum

• Vital FM - Debrecen - 102.4 MHz

#38720  Szerző: gabor15

Sziasztok!
Pár napja csak dance és rnb megy a Jazz FM-en. A számok között pár másodperc szünet van és szignált sem hallottam.
 #34087  Szerző: NagyBela

Ez a Jazz Fm, olyan tempóban halad előre, hogy mire újra lesz rajta műsorvezetés le is jár a freki :D

Ez ám a rádiózás ;)
 #34028  Szerző: mgabor

Obladioblada írta:Mozgolódás évek óta van, aztán sosincs semmi. Nem mellesleg pedig, azért, mert egy új néven beregisztrálsz, és reklámozod magad, nem lesz több híved...
legalább a minimál-javaslatom meghallgatásra talált, máris léptünk a jóízlés felé... :)
 #34019  Szerző: Obladioblada

jazzfun írta:Itt valami mozgolódás van: http://www.jazzfm.hu

Hála istennek :)
Mozgolódás évek óta van, aztán sosincs semmi. Nem mellesleg pedig, azért, mert egy új néven beregisztrálsz, és reklámozod magad, nem lesz több híved...
 #30705  Szerző: NagyBela

Andrew5!

Engem kereshetsz a TK-n, de nem fogsz megtalálni, mivel nem vagyok debreceni! Engem nem érdekel, hogy mit csinálsz, csak az érdektelenségedből akartalak felrázni, de ha tőled csak némi seggberúgásra telik érdemi beszélgetés helyett, akkor részemről el vagy felejtve! Ha heves lettem volna akkor a többiektől elnézést kérek! A továbbiakban részemről no comment!

Remélem érthető voltam, parasztba had ne menjek át!
 #30549  Szerző: donder

mgabor írta:egen, elszaladt kicsit a lovacska, pedig vannak jogos észrevételek is...
annyira nem is súlyos munka- és időbefektetéssel lehetne tetszetősebb jazzrádiót csinálni, már ha jazzrádió még mindig a cél... egyrészt zeneileg is, mert rengeteg jó (valóban) jazz-felvétel hozzáférhető, de másrészt honlapnak is szerencsésebb valami ízléses minimál megjelenés, logo, on-line hallgatás gomb, rövid bemutatkozó szöveg egy lapon, amíg nincs jobb.

mert így tényleg van némi komolyanvehetetlen íze a dolognak, benne van az, hogy lehetne jobb, és érthetetlen, hogy mégsem

amúgy meg tényleg mindenki azt csinál, amit akar, énelőlem nem vett el frekit, más elől se szerintem, ortt alapnál meg ha jól látom, nem volt pályázat, úgyhogy pénzt se vitt :)
Muszáj egyet értenem!!!
 #30547  Szerző: mgabor

egen, elszaladt kicsit a lovacska, pedig vannak jogos észrevételek is...
annyira nem is súlyos munka- és időbefektetéssel lehetne tetszetősebb jazzrádiót csinálni, már ha jazzrádió még mindig a cél... egyrészt zeneileg is, mert rengeteg jó (valóban) jazz-felvétel hozzáférhető, de másrészt honlapnak is szerencsésebb valami ízléses minimál megjelenés, logo, on-line hallgatás gomb, rövid bemutatkozó szöveg egy lapon, amíg nincs jobb.

mert így tényleg van némi komolyanvehetetlen íze a dolognak, benne van az, hogy lehetne jobb, és érthetetlen, hogy mégsem

amúgy meg tényleg mindenki azt csinál, amit akar, énelőlem nem vett el frekit, más elől se szerintem, ortt alapnál meg ha jól látom, nem volt pályázat, úgyhogy pénzt se vitt :)
 #30546  Szerző: donder

NagyBela írta:Gábor!
... A legszomorúbb az, hogy a Debreceni hallgatók hozzá sem szólnak ehhez az egészhez, sem itt sem a rádió weboldalán. Így olyan mintha ez a rádió nem is létezne. Sőt. Milyen kisközösségi rádió ez? Ki itt a célcsoport? Andrew saját maga?
Én debreceni vagyok, mégis itt vok, és kommentezek! ;) És az hogy Andrew mit csinál, az a saját dolga. Ha elbassza az életét, akkor ez van, kit érdekel. Nem a mi életünk, nem a mi dolgunk. Viszont a frekin egy két jó szám kivételével télleg szarok mennek, úgyhogy nyugodtan ki lehet mondani hogy kár a frekiért!
ui: Andrew nem akarlak megbántani, és nem is akarok veled haragban lenni, de csinálhattál volna jobb rádiót is! ;)
 #30544  Szerző: SzD

Jó lenne már tényleg abbahagyni. Nem véletlenül van a privát üzenet funkció! Mellesleg ez több ponton is sérti a fórum szabályzatát.

Különben nagyon izomszag van... :lol:
  • 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 59