RADIOSITE Fórum

• Magyar Katolikus Rádió

#70665  Szerző: LuciFerko

Rádiós írta:Nem akarok senkit megsérteni, de nem rohadtul mindegy, hogy egy Katolikus rádió stereo vagy mono? Szól oszt jóvan! Aki ezt naponta hallgatja annak az rds sem fontos, meg hogy mekkora antennával meg milyen furmányos technikával lehet befogni. Állítom sokan nem is tudnak róla, hogy létezik! Menjetek inkább csajozni, de komolyan!
ez nem valami szakmai fórum akar lenni? :gülü:
 #70663  Szerző: moby67

Rádiós írta:Nem akarok senkit megsérteni, de nem rohadtul mindegy, hogy egy Katolikus rádió stereo vagy mono? Szól oszt jóvan! Aki ezt naponta hallgatja annak az rds sem fontos, meg hogy mekkora antennával meg milyen furmányos technikával lehet befogni. Állítom sokan nem is tudnak róla, hogy létezik! Menjetek inkább csajozni, de komolyan!
Tévedsz!!!
Sokan már várták és tudnak is róla!
 #70654  Szerző: Rádiós

Nem akarok senkit megsérteni, de nem rohadtul mindegy, hogy egy Katolikus rádió stereo vagy mono? Szól oszt jóvan! Aki ezt naponta hallgatja annak az rds sem fontos, meg hogy mekkora antennával meg milyen furmányos technikával lehet befogni. Állítom sokan nem is tudnak róla, hogy létezik! Menjetek inkább csajozni, de komolyan!
 #70651  Szerző: LuciFerko

én csak este tudom megnézni, még fehérváron vagyok :ninja:
 #70650  Szerző: DRoland

Mono nálam is, PI: KATRADIO PTY: RELIGION (20) RDS-TEXT nincs, térerőjelző 1/5 (ez antennáról), ja és Fibernet kábelszolgáltatóm van, ott is jön, nem szüntették meg, amikor a Sztár FM megszünt, néha lehetett rajta hallani a Dalos-hegyi Class FM-et (102.0).
 #70647  Szerző: szemilan

Nálam ugyanolyan minőségben jön, mint a Sztár jött.
 #70641  Szerző: mlaszlo

LuciFerko írta:sztereó?
a fehérvári még nem megy :gülü2:
Nálam nem jelenik meg a sztereó jelzés a rádión, persze lehet hogy gyenge a jel és ezért.
 #70634  Szerző: LuciFerko

sztereó?
a fehérvári még nem megy :gülü2:
 #70620  Szerző: mlaszlo

Nekem kicsit gyengébbnek tűnik, mint a Sztár FM volt. Errefelé most úgy jön, mint a Gellért-hegyi adók.
  • 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 72