RADIOSITE Fórum

• Sztár FM Budapest

#29931  Szerző: nyikolaj

Luigi!
Az általad említett probléma nem a 103 mhz teljesítménycsökkenése miatt van.Az szerintem ugyanannyival ad mint régebben.
Tudod mi lehet a gond?
Az,hogy azóta az idők folyamán a mhz köré,illetve 103 mint mhz-et a környékbeli adók rádioi zavarják.
Pl:Komádi.Ott is 103 mhz-en szól egy kerrádio.és én is tapasztaltam,hogy elég gyakran hallgathatatlan Miskolc hörnyékén az említett frekvencia.
Szerintem ez is lehet magyarázat.
Obladit én is értem,de inkább örüljünk,hogy legalább ez van. :)
 #29929  Szerző: molnarb

Nem egészen... van helyi hírszerkesztő, aki a helyi infókat (helyi, közélet, sport, közlekedés, stb.) küldi a hírolvasónak, tehát a helyi információ lesz. Programajánlatok és az azzal kapcsolatos bejátszások, riportok szintén lesznek, ami szintén helyi dolog, tehát a dolgot nem úgy kell elképzelni, hogy be van tolva egy PC/Műhold meg egy-két értékesítő mászkál a reklámokért. Nyilván a műsorvezető nem ebben a közegben él, de ha a tartalom a lehetőségekhez képest helyi, akkor talán nincs is jelentősége.
 #29927  Szerző: Luigi

A 103 MHz-en eddig is távvezérelt rádió szólt, csak eddig a fővárosból, ezután meg majd Szegedről! (azért értem én, hogy mire gondol Obladioblada)
 #29924  Szerző: nyikolaj

Legyen már megint Nonstop a neve!
Naaaaaaa....Légyszi.... :D
 #29923  Szerző: Luigi

molnarb írta:
Luigi írta:Ezzel én is így vagyok, az elmúlt 2 napban sokkal többet szólt a SztárFM mint előtte...
Nagyon régen várom már, hogy a 103 MHz ismét normálisan üzemeljen (kb. a Nonstop/Té megszűnése óta) így most örülök, pedig még csak kísérleti!

Molnár Balázstól szeretném megtudakolni, hogy van-e rá esély, hogy kicsivel erősebben sugározzatok? (Korábban a Nonstop és a Té Szerencsen teljesen tisztán fogható volt, aztán a Sztár FM már alig-alig volt befogható, mióta Ti szóltok - tehát tegnaptól - egészen jól hallgatható, de még zajos.)
Tervben van, de ez elég bonyolult és hosszadalmas folyamat... :(
Köszönöm szépen a válaszodat, remélem mielőbb sikerül nagyobb területet besugározni, addig hallgatom így... amit hallok egyébként nagyon tetszik és engem is a Nonstop/Té időszakra emlékeztet
 #29922  Szerző: Obladioblada

molnarb írta:Röviden ennyi, reméljük a sikeres folytatást és kösz, hogy füleltek ránk és mondjátok az észrevételeket.
Kezdem a pozitívummal. Amit eddig hallottam az rendben van. Rádió Pluszt eddig nem hallgattam, nem ismertem az emberkéket, de látszik, hogy nem amatőrök, biztos jó a csapat. Konkurencia nélkül valóban nem lesz nehéz, ez is igaz... De sajnos van egy apró negatívum, amit nem fogtok tudni magatokról levetkőzni, ez pedig a helyi stáb hiánya. Miskolcnak már volt távirányítós rádiója nem olyan régen, a sztori ismert. A híreket le lehet szedni a netről, az információkat össze lehet kaparni mailben, ehhez nem kell helyi stáb, csak reklámszervező kell. Így marhára nem igazi az egész. Nem áll össze. És gondolom nem is terveztek ilyet. A helyetekben én sem terveznék. Csak most sajnos a másik végén ülök, és FÁJ.
 #29918  Szerző: Vendég

molnarb írta:Hmmm... diplomatikusan de azért válaszolnék úgy, hogy idézek a FigyelőNet-es cikkből:

A néven egyelőre nem változtatnak, az oldies stílust azonban lecserélik, és mai slágereket sugároznak majd.

:)
Hehe :D
 #29917  Szerző: nyikolaj

aha... ;)
 #29916  Szerző: molnarb

Hmmm... diplomatikusan de azért válaszolnék úgy, hogy idézek a FigyelőNet-es cikkből:

A néven egyelőre nem változtatnak, az oldies stílust azonban lecserélik, és mai slágereket sugároznak majd.

:)
 #29915  Szerző: nyikolaj

Nekem olyan Cest la vie érzésem támad,ha a 103ra tekerek.
Mint ha megint a Nonstopos time lenne. ;)
Ja!csak,hogy egy icipicit kritizáljak.
Azt,hogy Sztár fm-Nem lehetne a későbbiek folyamán elhagyni?
Mert mindig az a a béna rádio jut eszembe,ami eddig volt :sick:
Főleg,ha meghallom még a régi szignálokat.
Ez a 2 szerintem nem vág össze.
  • 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 65