RADIOSITE Fórum

• TV2 Csoport (TV2, SuperTV2, FEM3, Mozi+, Izaura TV, Spíler 1-2, TV2 Séf, stb.)

#128039  Szerző: markfelt

Rat írta:Akkor máskor lovári nyelven írd mert tudomásom szerint ott nincs ékezet és a képed alapján inkább tartozol ahhoz a kaszthoz mint fehér emberhez :lol:
mivel a rasszizmussal szemben zéró tolerancia az elv kicsiny köreinkben és vitának ezzel kapcsolatban helye nincs, ezért azonnali, érzékeny búcsút veszünk tőled. viszontlátásra.

trollkodni, csipkelődni lehet, de a diszkriminatív, emberi jogokat sértő, rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, valamint bármilyen vallási meggyőződést sértő megjegyzések esetében azonnali törlés és tiltás a szankció.
 #128024  Szerző: kukac

@Rat: "Akkor máskor lovári nyelven írd mert
tudomásom szerint ott nincs ékezet és a
képed alapján inkább tartozol ahhoz a
kaszthoz mint fehér emberhez"
- nagyon sok nyelvben nincs meg ekezet, de hogy ebbol pont a lovarit talaltad meg, bizonyara Freud tudna egy alapos pszichoanalizist kesziteni a szemelyisegedrol :)
Rasszista megjegyzes viszonylag ritka itt a forumon, de engem kulonosebben nem zavar, legalabb latszik hogy kivel van dolgunk :)

"Igaz azt sem tudom elolvasni ahogy az
ékezet nélküli macskakaparásodat sem, de
senki nem vesztene vele semmit."
- azert csak sikerult valahogy ha probalsz nyokogni ra valamit :D

"Látom valami kezdő forumozó lehetsz mert
nem tudsz még egy idézést se szerkeszteni,
beilleszteni"
- teves, idom nagy reszeben mobilrol netezem es a forum nincs erre felkeszitve, de te nyilvan nem tudod hogy az milyen, igy nem is erted hogy mirol van szo :D

"És attól, hogy nem nézem mi megy ezeken
a csatornákon tudom mi folyik ott !"
- hat hogyne, nyilvan. En sem olvasom el az az etlapot ahhoz hogy tudjam mi a menu... :D
 #128019  Szerző: Rat

kukac írta: - az ekezetek koszonik szepen megvannak a helyukon, a forumozok nagy resze jol olvas anelkul is, te pedig majd csak megoldod valahogy! :D
Akkor máskor lovári nyelven írd mert tudomásom szerint ott nincs ékezet és a képed alapján inkább tartozol ahhoz a kaszthoz mint fehér emberhez :lol:
Igaz azt sem tudom elolvasni ahogy az ékezet nélküli macskakaparásodat sem, de senki nem vesztene vele semmit. :troll:
Látom valami kezdő forumozó lehetsz mert nem tudsz még egy idézést se szerkeszteni, beilleszteni :hehe:

És attól, hogy nem nézem mi megy ezeken a csatornákon tudom mi folyik ott !
 #128014  Szerző: kukac

@rat: "Látom jól tájékozott vagy, bizonyára azért
mert éjjel nappal ezen a szennyet és
rémhírt keltő reklámgyárakat nézed."
- nem, a ketto kozott nincs ilyen osszefugges, csak a te fejedben :)

"Másik topikan már mondtam, hogy NEM
mérgezem magam ilyen közel sem
műsorszórónak nevezhető adókat.
Ezektől csak gyomorfekélyt meg
agygödörgörcsöt lehet kapni mikor a
rémhíreket és reklámokat megszakítják egy
kis filmmel."
- akkor miert reflektalsz olyan temaban, a sajat bevallasod szerint is fingod sincs? :D
ha az a sok mindenki, aki sajat bevallasa szerint NEM mergezi magat ezekkel a "ilyen kozel sem musorszoronak nevezheto adokkal", akkor ezek maguktol megszunnenek, hiszen senki sem nezne oket - szerencsejukre a nyilatkozok kicsit "fullentosek". ;)

"Na meg a filmek, mikor 15 perces monológ
csak arról szól hogy végre kimondja a
szappanoperában szereplő nevét.
Segafrédó koposztálandó del don alehandró
ödönke.... és még az összes felmenőjét
felemlegeti és a végére odateszi, jó reggelt.
Valami orvosi váróban ment ez anno, de
már úgy voltam, hogy adok az illetékesnek
5000-et csak kapcsolja el."
- igen, ez olyan oszinten hangzott hogy el is hittuk neked azonnal :)

"És legyél szíves megtisztelni a fórumozókat,
hogy megkeresed az ékezeteket a
telefonodon is"
- az ekezetek koszonik szepen megvannak a helyukon, a forumozok nagy resze jol olvas anelkul is, te pedig majd csak megoldod valahogy! :D
 #128013  Szerző: Rat

kukac írta:Tv2 tenyek - hirszerkesztesi tematika:

Minden tenyek musorban legyen:
- egy hir, amelyben rendorok mentenek meg kisgyereket, erdoben eltevedt reszeget, szenmonoxid mergezeses kisnyugdijast, vagy barkit aki eppen raszorul (persze ha eppen neked kell rendor, te nem leszel ilyen szerencses!)
- egy hir, amelyben kismonguz szuletik az allatkertben, kispaviant kaptunk az indonez vadasparktol, kiselefantsimogatot nyitott ader janos a parlamentben (illetve ezek vegtelenszamu kombinacioja, random szoros allatkakkal es csokkeno csigolyaszamu politikussal).
- egy hir valamirol, amirol legalabb 5 percig beszelnek, tobb embert is megszolaltatnak a temaban, a vegen megis bargyun bamulsz a kepernyore hogy ez most megis mi a fasz akart lenni, mert az egegyadtavilagon semmi ertelme nem volt az egesznek (lasd: tudositas jaszolbontasrol, ahol negy birka es ket kecske volt, az egyik janos a masik dezso, a kornyek apraja nagyja odajar mar ket eve az allatok miatt, akik jovore is ott lesznek... ect. - a vegtelensegig fokozhato a tortenet...)
- idojaras jelentes: gal noemi random-csocskirakos, nemet lajos fess-szepkoru-ferfias-figurazos 10 percig beszelos a semmirol - agyhalal a vegere...
Látom jól tájékozott vagy, bizonyára azért mert éjjel nappal ezen a szennyet és rémhírt keltő reklámgyárakat nézed.
Másik topikan már mondtam, hogy NEM mérgezem magam ilyen közel sem műsorszórónak nevezhető adókat.
Ezektől csak gyomorfekélyt meg agygödörgörcsöt lehet kapni mikor a rémhíreket és reklámokat megszakítják egy kis filmmel.
Na meg a filmek, mikor 15 perces monológ csak arról szól hogy végre kimondja a szappanoperában szereplő nevét.
Segafrédó koposztálandó del don alehandró ödönke.... és még az összes felmenőjét felemlegeti és a végére odateszi, jó reggelt.
Valami orvosi váróban ment ez anno, de már úgy voltam, hogy adok az illetékesnek 5000-et csak kapcsolja el.
És legyél szíves megtisztelni a fórumozókat, hogy megkeresed az ékezeteket a telefonodon is :troll:
 #128011  Szerző: kukac

Tv2 tenyek - hirszerkesztesi tematika:

Minden tenyek musorban legyen:
- egy hir, amelyben rendorok mentenek meg kisgyereket, erdoben eltevedt reszeget, szenmonoxid mergezeses kisnyugdijast, vagy barkit aki eppen raszorul (persze ha eppen neked kell rendor, te nem leszel ilyen szerencses!)
- egy hir, amelyben kismonguz szuletik az allatkertben, kispaviant kaptunk az indonez vadasparktol, kiselefantsimogatot nyitott ader janos a parlamentben (illetve ezek vegtelenszamu kombinacioja, random szoros allatkakkal es csokkeno csigolyaszamu politikussal).
- egy hir valamirol, amirol legalabb 5 percig beszelnek, tobb embert is megszolaltatnak a temaban, a vegen megis bargyun bamulsz a kepernyore hogy ez most megis mi a fasz akart lenni, mert az egegyadtavilagon semmi ertelme nem volt az egesznek (lasd: tudositas jaszolbontasrol, ahol negy birka es ket kecske volt, az egyik janos a masik dezso, a kornyek apraja nagyja odajar mar ket eve az allatok miatt, akik jovore is ott lesznek... ect. - a vegtelensegig fokozhato a tortenet...)
- idojaras jelentes: gal noemi random-csocskirakos, nemet lajos fess-szepkoru-ferfias-figurazos 10 percig beszelos a semmirol - agyhalal a vegere...
  • 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 203