RADIOSITE Fórum

• RTL Magyarország (RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, Cool TV, RTL Gold, Film+, Muzsika TV, Sorozat+)

#122686  Szerző: krisz83

bd95 írta:Aztadurva, az RTL kapásból lenyúlta a TV2 ötletét a Vundersőnbe. Most adják pont. Pofám leszakad :lol:
Azzal mondjuk nem foglalkozz hogy az RTL ezt évekkel ezelőtt megcsinálta már a Kész Átverésben.
Plusz a cikk nem tudom mikori a TV2.hu-n, de az RTL a múlt héten már rendesen promózta hogy ez lesz.
Azért az esetek 99%-ban a TV2 nyúl az RTL-től.
Ha most fordítva lett volna (amit kizártnak tartok) akkor kb 189-1 az arány. :-)
 #122678  Szerző: djlacee

Hopp hát erről elfelejtkeztem :D
 #122531  Szerző: noartist

djlacee írta:Ez a Vundersőn és zuperszexi kicsit olyan műsornak tűnt, mint a TV2-n az XXL nevű próbálkozás.
Én 5 perc után jóindulatúan kapcsoltam ki a tévét,gondolom nem javult a későbbiekben sem a színvonal.
 #122525  Szerző: djlacee

Ez a Vundersőn és zuperszexi kicsit olyan műsornak tűnt, mint a TV2-n az XXL nevű próbálkozás.
 #122517  Szerző: krisz83

noartist írta:"Az utolsó versenyzők között csak alig 3 szavazat különbség van,ezért szavazzanak kedvencükre!!"
Az ilyeneket én kinyomoznám a Médiahatósággal,és a nyilvánvaló megtévesztést jutalmaznám 10 millióval minimum.
Na,kapcs. m1.
Egyszerű marketing duma, amit Te is elmondatnál a műsorvezetővel, ha Te lennél az adás főszerkesztője, és Te lennél az, akinek az a feladata, hogy kicsit növeljen a bejövő sms-ek számán.
Ennyi erővel nyomd fel az összes multit a fogyasztóvédelemnél, mert ráírja egy termékre, hogy AKCIÓ 299 helyett most csak 249, közben normál áron is 249, vagy még olcsóbb.
 #122514  Szerző: bd95

zsombor írta:
noartist írta:"Az utolsó versenyzők között csak alig 3 szavazat különbség van,ezért szavazzanak kedvencükre!!"
Az ilyeneket én kinyomoznám a Médiahatósággal,és a nyilvánvaló megtévesztést jutalmaznám 10 millióval minimum.
Na,kapcs. m1.
http://static.sorozatjunkie.hu/wp-conte ... C3%A1s.jpg
Ha megnézed ezt a táblázatot a tavalyi évről, akkor rájössz, hogy nem teljesen lehetetlen, hogy valóban ennyire kevés szavazat különbség volt.
Túl sok szavazat érkezik egyszerre, hogy csak 3 szavazat különbség legyen. Ez abszurd. Még ez a 2 tized is szerintem legalább 100 sms.
 #122502  Szerző: zsombor

Na,kapcs. m1.
http://static.sorozatjunkie.hu/wp-conte ... C3%A1s.jpg
Ha megnézed ezt a táblázatot a tavalyi évről, akkor rájössz, hogy nem teljesen lehetetlen, hogy valóban ennyire kevés szavazat különbség volt.
  • 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 199