RADIOSITE Fórum

• Kossuth Rádió

#129951  Szerző: DRoland

Most fedeztem fel, hogy már a tarjáni 107.4 szól, de hogy minek... 95.5 vagy 107.8 is jön ott (itthon átlag zsebrádió: 93.7; 95.5; 105.6; 107.4; 107.8 :vomit: )
 #128830  Szerző: zenefalo

Pár hete du. 4 óra előtt Klingande - Jubel forgott elejétől a végéig :boldog:
 #128813  Szerző: Zorro90

LuciFerko írta:
mihalylovics írta:Zenei szerkesztés megint bravúros munkát végzett tegnap délután: http://www.youtube.com/watch?v=br7h8hDDnF8 :party:
Hallottam itt már mindent, de kíváncsi lennék, hány "margitnéni" tépte ki a konnektorból (vagy kapcsolta át a Máriára) a rádiót ijedtében... :D
Volt már Underworld - Born Slippy is :)
Tegnap de. 10 előtt Hurts - Sunday ment, szerintem az se kutya (főleg ahogy indul) :D
 #128416  Szerző: LuciFerko

mihalylovics írta:Zenei szerkesztés megint bravúros munkát végzett tegnap délután: http://www.youtube.com/watch?v=br7h8hDDnF8 :party:
Hallottam itt már mindent, de kíváncsi lennék, hány "margitnéni" tépte ki a konnektorból (vagy kapcsolta át a Máriára) a rádiót ijedtében... :D
Volt már Underworld - Born Slippy is :)
 #128385  Szerző: LuciFerko

A fehérvári adón be van ragadva az rds
Kép
 #127815  Szerző: Gyurii

adminisztrator írta:hozzáteszem, hogy a kossuth facebook oldalára kettő darab panasz érkezett január 2-a után kicsivel, az egyik ózdon, a másik tarjánban él, egyik se tudta rendesen fogni (ózdi ismerősöm se hallja, amióta nincs 105.0).

senki nem mondhatja, hogy nem a hallgatókért vannak.
Ennyire ugrottak 2 üzenetre?

Van máshol is probléma, azt miért nem oldják meg egyből ilyen drasztikusan? :oops: (Ja.. propaganda..) :hit: :geek:
 #127813  Szerző: markfelt

hozzáteszem, hogy a kossuth facebook oldalára kettő darab panasz érkezett január 2-a után kicsivel, az egyik ózdon, a másik tarjánban él, egyik se tudta rendesen fogni (ózdi ismerősöm se hallja, amióta nincs 105.0).

senki nem mondhatja, hogy nem a hallgatókért vannak.
 #127807  Szerző: lali87

:shock: De jó!!!! Idáig csak 4 frekin jött a Kossuth rádió hamarosan már akkor 5-ön nem fogom hallgatni.

(A slájger rádijjót és a nejó effemet valahogy mindenki tudta hallgatni ázon a zországos frekvencijján aki úgy szerette volna hallgatni, aki meg nem akarta akkor sem hallgatta, de azért hallgatta pár balga. :yeah: Ha kedves illetékesek egy ki***ott dedikált hangszórót csempésznének mindenki lakásába akkor sem hallgatnák többen a Kosút rádijjót, ((Én speciel addig kalapálnám még el nem kussol)) :party:
  • 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 167