RADIOSITE Fórum

• Dankó Rádió

#124917  Szerző: egon2

csabyke:A 100,8 MHz ha elszól Kskörösig,a Slágernek majd a Neonak,mért volt Kiskőrösi(FM 88,4Mhz) frekvenciája?amit most a Kossuth Rádió kap meg.
 #124916  Szerző: mimi

adminisztrator írta:
egon2 írta:A Frekvencia cserét nem Január 2.án 0:00.01 perckor fogja végrehajtani az Antenna Hungária,ahogy ez régebben szokás volt ,hanem napközben reggel 8 és 18 óra között lesz végrehajtva.Bővebben:http://mindig-tv.blog.hu/2013/12/19/val ... garzasaban
rengeteg munka, nem lehet egyik percről a másikra véghez vinni ezeket a változtatásokat.

ráadásul mezőkovácsházán, nagyatádon, tamásiban, illetve dombóváron, gyulán, hódmezővásárhelyen és veszprémben nem az antenna hungária szolgáltat majd, új adókat kell felszerelni, szerintem ez a két ünnep közé, vagy január 2-a utánra marad.
hódmezővásárhelyen például nem kell új adót felszerelni, csak kossuth helyett dankót kell sugároznia annak, ami ott van.
 #124915  Szerző: csabyke

Kiskoroson ott a 100,8. Jonni fog gond nelkul...
 #124914  Szerző: kukac

Admin, a nem AH-s bazisallomasok full remoteosok, távolról kell csak a sat-vevőt atkapcsolni egy másik csatornára.
 #124913  Szerző: egon2

Ráadásul Kiskőrös és térségében nem is lesz továbbra se fogható a Dankó,legalábbis a térképes táblázat alapján.
Túrkevén végül nem lesz frekvenciája a Dankónak?Bár ahogy ti is írjátok,más frekvenciákon ott is foghat lesz a Dankó Rádió.
Ahogy a Kossuth is fogható a nagybajomi frekvencia nélkül is Nagybajomon.
 #124912  Szerző: markfelt

egon2 írta:A Frekvencia cserét nem Január 2.án 0:00.01 perckor fogja végrehajtani az Antenna Hungária,ahogy ez régebben szokás volt ,hanem napközben reggel 8 és 18 óra között lesz végrehajtva.Bővebben:http://mindig-tv.blog.hu/2013/12/19/val ... garzasaban
rengeteg munka, nem lehet egyik percről a másikra véghez vinni ezeket a változtatásokat.

ráadásul mezőkovácsházán, nagyatádon, tamásiban, illetve dombóváron, gyulán, hódmezővásárhelyen és veszprémben nem az antenna hungária szolgáltat majd, új adókat kell felszerelni, szerintem ez a két ünnep közé, vagy január 2-a utánra marad.
 #124908  Szerző: csengi

a 97.6 rádió7 az helyett lehetne valami de már makón is ők lesznek 96,7 ősszevonták mint a korházat,vízművet.
 #124904  Szerző: dkemeny77

noartist írta:Az a helyzet,hogy itt, kunszent/szentes környékén zenei rádiók közül már csak a szolnoki aktív van,valamint a Rádió451,amihez nem fűznék semmit.
Max még a Petőfi említhető zenei adónak.
A SzolnokFM ugye ma esett ki...
személyes vélemény, de szerintem a petőfi az meg már az éter tul keverék része....pl akik szeretik az r n b-t azok szerintem biztos nem a petofit szeretik mert van benne rock meg minden, ami nem baj csak egy idő után szerintem zavaro tud lenni
 #124903  Szerző: noartist

Az a helyzet,hogy itt, kunszent/szentes környékén zenei rádiók közül már csak a szolnoki aktív van,valamint a Rádió451,amihez nem fűznék semmit.
Max még a Petőfi említhető zenei adónak.
A SzolnokFM ugye ma esett ki...
 #124901  Szerző: dkemeny77

DRoland írta:
dkemeny77 írta:
noartist írta:Ha erre ekkora igény van,akkor egy k'rva Dance/House rádiót nem indítanának?
Vannak ám fiatalok is az országban,tudjátok,azok a birkák,akik nem mennek ki,pedig megtehetnék.
na igen....nagy igény lenne egy ilyen radiora, ha nem is országosan de legalább a nagyvárosokba....special ezt az űrt igyekszik kitölteni a music killers meg a discoshit, esetleg a class dj....de ezek sajna csak éjszaka mennek class dj meg csak pénteken....dance ado is alig van az országba....az a baj hogy a dance nappal is erdekelne sok embert. Szerintem mind1 hogy közszolgálati adobol jön a dance vagy kereskedelmiből....de igenis sok hallgato lenne egy ilyen ado mellett....márcsak azt nem értem, hogyha kéne ilyen ado a népnek.....akkor miért nem adnak lehetőséget h lehessen?
Ha igény van rá, akkor legyen kereskedelmi a Dankó! Meglátnánk mennyire bírná a sugárzási díjat fizetni... Dance rádió van, meg sok rádión olyan műsor is (jó részben fel is soroltad)! Na, de mi van azokkal az emberrekkel, akik a régi zenéket szeretik, ők hova tekerjenek?
szerintem nem kellene ennyire szétszorni a külömböző ízlésű hallgatókat. Ezalatt azt értem h pl itt a danko....sugároz egy ilyen nóta féle egyveleget....tehát ezt a radiot a nota kedvelők szeretik....simám bele lehetne rakni más zenei stílusokat is, rögtön többen hallgatnák a dankot
  • 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 82