RADIOSITE Fórum

• Dankó Rádió

#124904  Szerző: dkemeny77

noartist írta:Az a helyzet,hogy itt, kunszent/szentes környékén zenei rádiók közül már csak a szolnoki aktív van,valamint a Rádió451,amihez nem fűznék semmit.
Max még a Petőfi említhető zenei adónak.
A SzolnokFM ugye ma esett ki...
személyes vélemény, de szerintem a petőfi az meg már az éter tul keverék része....pl akik szeretik az r n b-t azok szerintem biztos nem a petofit szeretik mert van benne rock meg minden, ami nem baj csak egy idő után szerintem zavaro tud lenni
 #124903  Szerző: noartist

Az a helyzet,hogy itt, kunszent/szentes környékén zenei rádiók közül már csak a szolnoki aktív van,valamint a Rádió451,amihez nem fűznék semmit.
Max még a Petőfi említhető zenei adónak.
A SzolnokFM ugye ma esett ki...
 #124901  Szerző: dkemeny77

DRoland írta:
dkemeny77 írta:
noartist írta:Ha erre ekkora igény van,akkor egy k'rva Dance/House rádiót nem indítanának?
Vannak ám fiatalok is az országban,tudjátok,azok a birkák,akik nem mennek ki,pedig megtehetnék.
na igen....nagy igény lenne egy ilyen radiora, ha nem is országosan de legalább a nagyvárosokba....special ezt az űrt igyekszik kitölteni a music killers meg a discoshit, esetleg a class dj....de ezek sajna csak éjszaka mennek class dj meg csak pénteken....dance ado is alig van az országba....az a baj hogy a dance nappal is erdekelne sok embert. Szerintem mind1 hogy közszolgálati adobol jön a dance vagy kereskedelmiből....de igenis sok hallgato lenne egy ilyen ado mellett....márcsak azt nem értem, hogyha kéne ilyen ado a népnek.....akkor miért nem adnak lehetőséget h lehessen?
Ha igény van rá, akkor legyen kereskedelmi a Dankó! Meglátnánk mennyire bírná a sugárzási díjat fizetni... Dance rádió van, meg sok rádión olyan műsor is (jó részben fel is soroltad)! Na, de mi van azokkal az emberrekkel, akik a régi zenéket szeretik, ők hova tekerjenek?
szerintem nem kellene ennyire szétszorni a külömböző ízlésű hallgatókat. Ezalatt azt értem h pl itt a danko....sugároz egy ilyen nóta féle egyveleget....tehát ezt a radiot a nota kedvelők szeretik....simám bele lehetne rakni más zenei stílusokat is, rögtön többen hallgatnák a dankot
 #124899  Szerző: DRoland

dkemeny77 írta:
noartist írta:Ha erre ekkora igény van,akkor egy k'rva Dance/House rádiót nem indítanának?
Vannak ám fiatalok is az országban,tudjátok,azok a birkák,akik nem mennek ki,pedig megtehetnék.
na igen....nagy igény lenne egy ilyen radiora, ha nem is országosan de legalább a nagyvárosokba....special ezt az űrt igyekszik kitölteni a music killers meg a discoshit, esetleg a class dj....de ezek sajna csak éjszaka mennek class dj meg csak pénteken....dance ado is alig van az országba....az a baj hogy a dance nappal is erdekelne sok embert. Szerintem mind1 hogy közszolgálati adobol jön a dance vagy kereskedelmiből....de igenis sok hallgato lenne egy ilyen ado mellett....márcsak azt nem értem, hogyha kéne ilyen ado a népnek.....akkor miért nem adnak lehetőséget h lehessen?
Ha igény van rá, akkor legyen kereskedelmi a Dankó! Meglátnánk mennyire bírná a sugárzási díjat fizetni... Dance rádió van, meg sok rádión olyan műsor is (jó részben fel is soroltad)! Na, de mi van azokkal az emberrekkel, akik a régi zenéket szeretik, ők hova tekerjenek?
 #124898  Szerző: asr27

mert a jelenlegi kormány a fiatalokat kvázi lesz@rja. nem csak a médiában, más területeken még jobban. Idősek támogatása az megy minden téren.
 #124897  Szerző: noartist

dkemeny77 írta:
Alapvető probléma,hogy az általad felsorolt 3 night műsor közül egyik sem kapna ötnél több pontot egy tízes skálán.
Egy olyan műsor kéne,mint amit a Rise csinált.Egy csomó radioshow nagy nevekkel (Hardwell,stb.),illetve egy normális rezidens dj csapat,max 5 fővel.Annak sincs értelme,hogy a rezidensek száma verseng egy iroda létszámával.
De ez itt már off,elnézést.
 #124896  Szerző: dkemeny77

#124894  Szerző: noartist

Ha erre ekkora igény van,akkor egy k'rva Dance/House rádiót nem indítanának?
  • 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 81