RADIOSITE Fórum

• Politika

#129809  Szerző: markfelt

Attis írta:
tv2 fidesz-közeli kézbe került. ezt felesleges cáfolgatni. csak mondom, ez még nem baj szerintem.
De baj. Mert attól félek, hogy ez én + te + a többiek pénzén. Nekem nem kell a tv2. Ha az eddigi tulaj azt mondja, hogy nincs tovább rá pénze, max. fekete képernyő lenne. Volt már ilyen, lesz is.
Kellett...
ez akkora baromság, hogy nem kommentálom.
 #129808  Szerző: Attis

azt pedig továbbra is fenntartom, hogy egy bulvárműsorban arról beszél a csatorna, amiről akar, de egy választási hírműsorban köteles betartani a médiatörvény által előírt arányokat, kvótákat stb., így nem tartom furcsának azt, hogy az atv-t elmarasztalták, a tv2-t pedig nem.
Na-na.. Ne keverjük itt a dolgokat, ahogy mostanság a foglalkoztatási adatokat szokták. :lol:
Az ATV-t azért marasztalták el, mert a felszólalók közötti szünetben a helyszínen és így a tv-ben is "kormányváltós" reklám volt látható.
Szombaton nem néztem a "Béke"menet felvonulását (sokkal jobb programom volt, bármi is volt az :lol: ), de azt is élőben adta az ATV.
Az ATV saját technikával, saját rendezéssel közvetített, vagy csak át vett valamit? Utóbbi. Nyilván így is felmerül felelősség. A Hír TV-t ez nem érinti, kb. nagyban sz*rtak a másik oldal kampányzárójára.
tv2 fidesz-közeli kézbe került. ezt felesleges cáfolgatni. csak mondom, ez még nem baj szerintem.
De baj. Mert attól félek, hogy ez én + te + a többiek pénzén. Nekem nem kell a tv2. Ha az eddigi tulaj azt mondja, hogy nincs tovább rá pénze, max. fekete képernyő lenne. Volt már ilyen, lesz is.
Kellett...
 #129807  Szerző: markfelt

djlacee írta:A Naplóban mindig is voltak ilyen, politikusok egy napját végigkísérő riportok
ez pedig a másik, indokolatlanul hisztizik a balliberális online média most is.
de ettől függetlenül tény, illetve nyílt titok, hogy a tv2 fidesz-közeli kézbe került. ezt felesleges cáfolgatni. csak mondom, ez még nem baj szerintem.
 #129806  Szerző: djlacee

A Naplóban mindig is voltak ilyen, politikusok egy napját végigkísérő riportok
 #129805  Szerző: markfelt

azt pedig továbbra is fenntartom, hogy egy bulvárműsorban arról beszél a csatorna, amiről akar, de egy választási hírműsorban köteles betartani a médiatörvény által előírt arányokat, kvótákat stb., így nem tartom furcsának azt, hogy az atv-t elmarasztalták, a tv2-t pedig nem.

arról senki sem beszél, hogy a tv2 egyáltalán bemutatta az ellenzéket, és ahogy nézem, egyáltalán nem rossz színben. miért?
 #129804  Szerző: markfelt

hát nem tudom, elnézve az amerikai, vagy pl. olasz médiát, ebben semmi meglepő, vagy durván felháborító nincs, vagy legalábbis nem olyan sok. kereskedelmi tévé, pont. nekem kizárólag az elfogult közmédiával van bajom. azt sem gondolnám, hogy a fidesznek konkrét szándéka, hogy ilyen legyen, egyszerűen csak a pozíciójukat féltő mtva-s vezetők kényszerítenek rá alattvalóikra egy nagyon durva öncenzúrát és propagandagépezetet. a fidesz sem annyira hülye, hogy nyílt hazugsággyárrá vezényelje a közmédiát, mert az emberek sem olyan hülyék, hogy ne vegyék észre (még a jobboldali nézetűek se), bár tény, ha nagyon akarta volna, már felszámolhatta volna a helyzetet. de nem hiszem, hogy kibasznák a főnököket, ha egy kicsit is az objektivitás irányába mennének el. mindenesetre az mtva jelen formájában undorító. ezt nem tudom szépíteni.

sőt, ha mondjuk összehasonlítjuk a vállaltan fideszbarát hírtv-vel, azt kell látni, hogy az mtva sokkal elfogultabb, a hírtv pedig kimondottan objektív. nem vágja meg az ellenzék megnyilvánulásait, nem uszít túlzottan, a magyarország élőben c. műsorban pedig épp ma fingatták meg rogán antalt. jó persze, az m1, duna stb. többekhez is jut el, de ettől függetlenül szerintem ez a közmédiás hírszerkesztési policy nem kimondottan orbán és a fidesz vezérkar agyából pattant ki.

és ha azt vesszük, karas monika óta sokkal, de sokkal pártatlanabb például a médiatanács is. ő nem küzdött elődjével szemben a klubrádió ellen, bünteti rendesen a lánchidat, katolikust etc, és a bizalmas forrásaim szerint is tisztult kicsit a szervezet. ugyanők korábban azt mondták, a legtöbb visszatetszést keltő döntés mind-mind szalai annamária puncsolós, egyéni ötlete volt. persze halottról vagy jót, vagy semmit.

azt is kiemelném, hogy a szintén mtva-s mti (de nem a hangos hírek!) teljesen objektív és korrekt, beszámol mindenről, úgy, ahogy kell. erről sem beszél senki.
 #129798  Szerző: djlacee

Szerintem egyébként nem került a fidesz birodalom kezébe a TV2
 #129797  Szerző: asimov

Most ne akadj le ezen, mert ez sokkal többről szól. (Ámbár a Jobbik-ot és sem engedném TV vagy rádió közelébe, de ez egy másik kérdés.)
Az egyik médiumot megbüntetik a Jobbik "kifelejtésért" de aztán ugyanezért egy másik médiumot meg nem marasztalnak el úgy, hogy közben az adott médium nemrég fidesz befolyás alá került. Hát "öreg" barátom, ez, így, ebben a formában már direkt -és nyílvános- támadás a nem holdudvari médiumok ellen. Felfoghatod megfélemlítésnek is.
Időgépben érzem magam és a múltban vagyok, úgy 1930-35 környékén.
adminisztrator írta:gyerekek, nehogy már azon vinnyogjunk, hogy egy demagóg, antidemokratikus, náci pártot nem mutat be a tv, eszem megáll.
  • 1
  • 419
  • 420
  • 421
  • 422
  • 423
  • 517