RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#111140  Szerző: Dani

Milyen érdekes, ebbe a rádióba mindenki egyszerre betegszik le, vagy megy szabadságra... Nekem itt valami bűzlik!
 #111136  Szerző: samsung

szerintem maradhatna ez a Dani-Petra páros
 #111135  Szerző: IstvánB

Rossz előérzetem van
 #111107  Szerző: bumfan

"Levi és Steve szabin van, ezért Petra ma István Danival játszik. :))" - 89.5 Music FM Facebook oldal.
Ebből kikövetkeztetve, csak helyettesít!
 #111102  Szerző: comet

István Dani csak helyettesít vagy állandó tagja marad a stábnak?
 #111038  Szerző: markfelt

Dani írta:Mi lesz Március 9.-én, tud róla valaki valamit? A reklámjukban csak ennyi van mindössze: "Március 9.", de semmi több! Mi lesz ez, valami új műsor esetleg?
Tavaly március 7-én indultak, idén kilencedike szombatra esik, nem nehéz rájönni. :)
 #111037  Szerző: Dani

Mi lesz Március 9.-én, tud róla valaki valamit? A reklámjukban csak ennyi van mindössze: "Március 9.", de semmi több! Mi lesz ez, valami új műsor esetleg?
 #110940  Szerző: markfelt

Valamiből meg kell élni a virágárusoknak és édességboltosoknak is. :)

Promót meg nem mindegy mire húz a Music Fm? (persze, hogy nem, de erre a célra a Valentin-nap kifejezetten jó.)
 #110932  Szerző: Ivoa

oldman írta:Nem hallgattam ma, de persze hogy ma foglalkoznak vele és nem a jövő héten! Amúgy Valentin nap nemcsak a szerelmesek "ünnepe"! Mondjuk te is megölelhetnéd szüleidet, vagy vidd el őket vacsorázni Valentin nap alkalmából. Mi a családban egy gesztust teszünk a másik felé. Csinálunk reggelit, elmegyünk közösen valahova. És ezzel senkit sem akarnék megbántani, de itt sok olyan ember van, aki mindegy csak lázadhasson, vagy van olyan sok fórumtárs, aki mert neki valami nem sikerült, ezért dögöljön meg a szomszéd lova is. Amúgy ebben sokkal több is van egy rádió számára. Rengeteg dolgot lehet megvalósítani ezen az egy napon, ami plusz partnereket, reklámot jelent, vagy éppen hallgatót, és az sem mindegy, hogy kimozdít a napi monotonitásból. Már nálam az is kiverte a biztosítékot, amikor felháborodtak emberek, hogy karácsonykor miért játszik egy rádió karácsonyi zenét.
Te amúgy ma mit csináltál volna, egy szórakoztató rádióban, ahol az a cél, hogy minél több hallgatót megszólíts, és a célközönségednek megfelelj?!
Alapvetően egyet lehet érteni abban, hogy a Valentin-nap egyfajta kereskedelmi nap, mögé magyarázott tartalommal. Szerintem mindkét megállapításban (miszerint ez egy kereskedelmi ünnep, és a "szerelmesek napja") van igazság. De egy kereskedelmi adónak mindenképpen szinkront jelent a kereskedelmi ünnep megemlítése.
 #110930  Szerző: oldman

Nem hallgattam ma, de persze hogy ma foglalkoznak vele és nem a jövő héten! Amúgy Valentin nap nemcsak a szerelmesek "ünnepe"! Mondjuk te is megölelhetnéd szüleidet, vagy vidd el őket vacsorázni Valentin nap alkalmából. Mi a családban egy gesztust teszünk a másik felé. Csinálunk reggelit, elmegyünk közösen valahova. És ezzel senkit sem akarnék megbántani, de itt sok olyan ember van, aki mindegy csak lázadhasson, vagy van olyan sok fórumtárs, aki mert neki valami nem sikerült, ezért dögöljön meg a szomszéd lova is. Amúgy ebben sokkal több is van egy rádió számára. Rengeteg dolgot lehet megvalósítani ezen az egy napon, ami plusz partnereket, reklámot jelent, vagy éppen hallgatót, és az sem mindegy, hogy kimozdít a napi monotonitásból. Már nálam az is kiverte a biztosítékot, amikor felháborodtak emberek, hogy karácsonykor miért játszik egy rádió karácsonyi zenét.
Te amúgy ma mit csináltál volna, egy szórakoztató rádióban, ahol az a cél, hogy minél több hallgatót megszólíts, és a célközönségednek megfelelj?!
  • 1
  • 420
  • 421
  • 422
  • 423
  • 424
  • 565