RADIOSITE Fórum

• Politika

#129675  Szerző: frekivadasz

plusz egy, sőt, hogy picit esküdjünk még jobban össze, valószínűleg nem egyedi jelenség ez, csupán jól bevált nyugati praktikákat követnek, csak enyire mélyrehatóan ezt ismerjük / látjuk / érezük.
 #129674  Szerző: kukac

@LuciFerko: "Igen, nekem már az az érzésem, hogy nem
is akarnak itt semmiféle kormányváltást.
2018-ra le KELL cserélődni a baloldalnak."
- a gondolat nem tolem szarmazik es nem vagyok az osszeeskuves elmeletek hive, de nekem is regota ugy tunik, mintha a baloldal erdekeltte lenne teve abban hogy elveszitse a valasztast. Ehhez pedig az kell hogy valamifele megallapodas legyen a hatterben a ket oldal kozott. Orbannak kell ez a balfasz tarsasag, mert legitimalja a jobboldalt, latszatdemokracia van az orszagban. Nyilvan ehhez penzelni kell bizonyos embereket, nyilvan a baloldali lehutoknek is erdeke hogy meg negy evig bent uljenek a parlamentben. Gyonyoru konszenzus szuletett ebben a kerdesben, ha semmi masban nem, hat ebben sikerult megegyezniuk. Szegyenletes tarsasag a magyar politikai elit.
 #129673  Szerző: zoo

adminisztrator írta:az andrássyn a balliberális tüntetés alatt pedig csak oláh lajos plakátok voltak kint. és akkor wat. nincs ezzel semmi baj.
Egyértelmű, hogy nagygyűlésen nincs kint a másik fél plakátja úgy is csak megrongálnák. Na de kizárólag fidesz rendezvény egy tér átadása, vagy főleg a tavaszi fesztivál? Költői kérdés volt...
 #129672  Szerző: markfelt

igen, +1...
 #129667  Szerző: LuciFerko

Attis írta:A balliberális "tüntetés" (inkább kampányzárás) kapcsán megjegyezném: az 5 felszólaló közül a leggyengébb azé volt, akinek a legerősebbnek kellett volna lennie.
Igen, nekem már az az érzésem, hogy nem is akarnak itt semmiféle kormányváltást. 2018-ra le KELL cserélődni a baloldalnak.
 #129666  Szerző: Attis

A balliberális "tüntetés" (inkább kampányzárás) kapcsán megjegyezném: az 5 felszólaló közül a leggyengébb azé volt, akinek a legerősebbnek kellett volna lennie.
 #129662  Szerző: kukac

Zoo: "Hihetetlen,
hogy mindenre gondolnak..."
- ilyen az amikor zsebre megy a dolog :)
 #129651  Szerző: markfelt

az andrássyn a balliberális tüntetés alatt pedig csak oláh lajos plakátok voltak kint. és akkor wat. nincs ezzel semmi baj.
 #129649  Szerző: zoo

Ma sétáltunk barátnőmmel a fővárosban és áthaladtunk a Deák téren (ahol Tavaszi fesztivál programja volt) és az Erzsébet tér környékén (amit most adtak át).

Szoktam nézni a választási plakátokat, mert néha igen kreatívan vannak kidekorálva. Itt minden plakát makulátlan volt, biztos frissen rakták ki őket - ami érthető is a nagy tömeg miatt. Az viszont érdekes volt, hogy kora délután mikor még tartottak a programok, csak fideszes (Rónaszékiné Keresztes Mónika) plakátok voltak kint. Elismerem, hogy csak az útba eső felületeket néztem, így kb. 5-6 pozdorjából készült hirdetőoszlopot láttam, de azok minden oldalán a fidesz delegáltja volt.

Most vagy másfél órája, mikor hazafelé tartottunk: ismét útba estek ezek a helyszínek. Már nem voltak sokan, gondolom befejeződtek a programok. Mindenki megnyugodhat, néhány fideszes plakátot frissen lefedtek az ellenzék plakátjával, így vissza állt a rend. Hihetetlen, hogy mindenre gondolnak...
  • 1
  • 422
  • 423
  • 424
  • 425
  • 426
  • 517