RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#36441  Szerző: SzD

Különben ha már a Rádió1 honlapjáról van szó, korábban meg volt téma a Top500-as összeállításuk, íme egy idézet a weboldalról:

"Eddig Ti hallgattatok minket, most mi hallgatunk Rátok. Ha még több slágerre vágysz, ha még nagyobb változatosságot szeretnél, válaszd a Rádió 1-et, mert mi megadjuk Neked!"

Azt hiszem, nem kell kommentálnom, ez magáért beszél... :lol:
Bármennyire is gagyi rádió, a humorérzékük rendben van! ^^
 #36438  Szerző: lali87

A honlapja még mindig fényévekkel jobb mint mondjuk a NeoFM-é ott 1 hónapja nem történt semmi. :lol: ....A műsor nem rossz...leszámítva francia barátunkat (a hajam kihullik amikor belevonyít a mikrofonba)....és azt, hogy unalmas...... :unott:
 #36437  Szerző: SzD

Oszt' mitől olyan jó? A változatos zenéktől, vagy a magas színvonalú műsorvezetéstől? :lol:

A rádió kb. olyan, mint a honlapja.
 #36435  Szerző: ravasz

Sztem a Rádió1 a legjobb rádió!
De miért ilyen szar a honlapja? :(
 #36333  Szerző: Szd96

Itt harasztiba is elég stabilan jön.
 #36306  Szerző: Snake

A 104.0 nagyon jól jött Pesten amíg nemvolt 103.9. Jelenleg Dunakeszi-Szentendre a vételkörzetük határa, legalábbis kocsiban.
Mellesleg még a zenék is jobbak a FUN-on.
 #36203  Szerző: Ghee

Tegnap belehallgattam a "DiscoShit"-be :hehe: és nem is igazán a tartalom miatt, hanem a minőség miatt. Annyira hallatszik, hogy nem a sz..rá tömörített zenei adatbázis szól, hanem egy előre (?) felvett mix vagy élőben, LP-ről kevert zenét tolnak. Van dinamikája, szépen (persze diszkóhoz, loudness-esen, szép középhiánnyal), tisztán szól az R1 ilyenkor.

A café szolfézsa üti a minőségét, de róluk tudom, hogy élőben keverik, gyakran LP-ről.
 #36167  Szerző: zenefalo

olvaso1 írta:Hát ahogy ma hangolgattam a rádiót.. a Rádió 1-nek elég sok szlovák konkurense van XD És röhögni fogtok.. itt a bakonyban jobban jönneka szlovák adók, mint a Rádió 1 de amúgy általánosságban is igaz. Jó persze vannak napok amikor a magyarok jönnek jobban. :)
Szerintem,ez a zárt felhőzetnek köszönhető,jobb a terjedés.
 #36147  Szerző: Szd96

Még Gödöllőnél is kinyomja a szlovák Fun a az r1-et. :shock: :yeah:
 #36145  Szerző: szemilan

Hát ahogy ma hangolgattam a rádiót.. a Rádió 1-nek elég sok szlovák konkurense van XD És röhögni fogtok.. itt a bakonyban jobban jönneka szlovák adók, mint a Rádió 1 de amúgy általánosságban is igaz. Jó persze vannak napok amikor a magyarok jönnek jobban. :)
Egyébként ..ahogy hallgattam a rádiókat az EUROPA 2 azlovák adó zenei kínálata hasonló a Rádió 1-hez csak valószínű változatosabb :) Amúgy ezelőtt nem OKEY..vagy valami hasoinló volt a neve?? Itt legalább 3 frekin jön. :)
  • 1
  • 423
  • 424
  • 425
  • 426
  • 427
  • 482