RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#11326  Szerző: Galaxy

egy dolgot azért megjegyeznék, ha már olvassák. a processzorbeállítás egy KURVA NAGY FOS! ilyen hargerolt hulladék szar hangzást ritkán hallok! itthon ülök hallgatom, és hajnali 1 fele születik egy olyan beállítás, ahol agyon van nyomva az egész csörög sziszeg, mintha néha torz is lenne. szerintem ezt állítsátok újra, mert én speciel ezek után lehet hogy inkább sztrímet fogok hallgatni.
 #11325  Szerző: MrG

RXon írta:Vicces lenne egy balatoni radio Budapest Fm néven.:-D
Ha úgy vesszük, fogható volt már a Budapest Rádió a Balatono, amikor a Yo Rádióval közösködött pár hónapig.
 #11324  Szerző: RXon

Vicces lenne egy balatoni radio Budapest Fm néven.:-D
 #11321  Szerző: RXon

Egészen pontosan:Achtung!Feldweg!:-D
 #11320  Szerző: mg

nagyon buta hiszti volt a tegnapi, főleg hogy eddig is Pestről ment az adás a Balatonnak, ha jól tudom (persze valószínűleg ezt nem kötötték a hallgatók orrára)
a külön adás viszont nem lenne hülyeség, nyáron is hazafele jövet Balatonról rájzt hallgattunk, mert már untuk a Petőfit, és jó volt, hogy folyamatosan mondták a közlekedési infókat (még mielőtt odakapcsoltunk, nagyokosan átmentünk Tihanynál komppal, telibe bele a vasárnap esti dugóba :mrgreen: akkor találtunk térképen egy kerülőutat asszem Balatonszabadi és Enying közt, amiről aztán kiderült, hogy 5 km földút, és úgy volt kitáblázva, hogy "ACHTUNG! FÖLDÚT!" :D )
 #11316  Szerző: RXon

Megall az Fm!Eddig azon ment a nyüszités,hogy barcsak lenne Pesten is Rise,most meg,hogy lett,kiderül,hogy ez sem jo.Ilyenkor eszembe jut a Belga Az a baj cimü szama...
Egyébként,azért arra én is kivi leszek,mit tud kezdeni Pesten a Rise.Ki tudja hasznalni,kihasznalja-e majd a lehetöségeit.Mert megmondom öszintén,mint hallgato,nem ajultam el attol,amit a Balatonon nyujtottak eddig,és félö,hogy most,hogy Pestre koncentralodik minden,a balatoni adas mégkonzervebb lesz.Persze,ha külön adas lesz.
 #11312  Szerző: Pasa

Tapasztalatból mondom, hogy nemcsak a rockerek között vannak részeg, bunkó, büdös emberek. És láttam már diszkópatkányoktól is hasonló megnyilvánulást fórumon. Itt nem ez a baj, hanem, hogy most megint nincs rockrádió, ezzel szemben rágógumi rádióból meg van Pesten most már legalább három. Ja, és nemcsak rockadó nincs mostantól... :cry:
 #11304  Szerző: Galaxy

Butters írta:
GalaxyFM írta:- törölt h.sz. -
Te figyi má'! Milyen programmal módosítottad az RDS-t? És kiváncsi volnék arra is, hogy ki írta át utánnad. A RiseFm-esek tudják, hogy piszkálod a cuccaikat?
írtam privátot, de amúgy nemtom miről beszélsz :roll:
 #11302  Szerző: rsite1

Butters írta:Te figyi má'! Milyen programmal módosítottad az RDS-t? És kiváncsi volnék arra is, hogy ki írta át utánnad. A RiseFm-esek tudják, hogy piszkálod a cuccaikat?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

De gondolom az eszedbe sem jutott, hogy hivatalból ő szerelte az adót...
 #11300  Szerző: Butters

GalaxyFM írta:- törölt h.sz. -
Te figyi má'! Milyen programmal módosítottad az RDS-t? És kiváncsi volnék arra is, hogy ki írta át utánnad. A RiseFm-esek tudják, hogy piszkálod a cuccaikat?
  • 1
  • 423
  • 424
  • 425
  • 426
  • 427
  • 470