RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#45007  Szerző: systhema

A 90-es években beindult két legnagyobb kereskedelmi rádió helyébe lépett új szereplők lassú változást ígértek a piacon. Meg tud-e újulni a kereskedelmi rádiózás Magyarországon, vagy a már eddig is bevált receptet követik az új szereplők is?

Csevegő zenerádiók és cool hallgatók, avagy mi köze a morning shownak a kultúrához?

A Negyedikben Kádár Tamás és Pakots Zsolt.

Hír Tv. Ma: 22.05-kor

(www.hirtv.hu)
 #44899  Szerző: lali87

Cicoo írta:
lali87 írta:Az ex-Slágeres Lalikirály és Bumeráng hozza az évek alatt megszokott alpári, ám szórakoztató formáját....
Szórakoztató? :shock:

Nem nagyon csak kicsit ;) 8-)
 #44871  Szerző: SzD

Hahahahaha süteményes gyerek, bruhahahaha...az évezred poénja...de inkább akadjatok már le róla. Legyen Gábor, oszt' kész. Kösz. :D
 #44846  Szerző: wuderscher

csattila írta:
Abszolút nincs értelme szerintem ennek a "süteményes" gúnyolódásnak, úgyhogy álljatok le vele. Konkrétan paraszt dolog. Köszi. :roll:
én részemről nem gúnyolódás, csak ez így megmaradt bennem. :P :)
Szerintem nem is illik ide a "süteményes" jelző. A "péksütemény" inkább.

Ui.: Szerintem nem gúnyolódás, inkább becenév.
 #44771  Szerző: csattila

Abszolút nincs értelme szerintem ennek a "süteményes" gúnyolódásnak, úgyhogy álljatok le vele. Konkrétan paraszt dolog. Köszi. :roll:
én részemről nem gúnyolódás, csak ez így megmaradt bennem. :P :)
 #44765  Szerző: markfelt

#44764  Szerző: csattila

Szerintem az esti beszélgetős műsor a süteményes gyerekkel, nem épp abba az esti műsorsávba való. Az ember este mikor rádiót hallgat, sokkal jobban vágyik zenére, mint csak száraz dumára.
  • 1
  • 426
  • 427
  • 428
  • 429
  • 430
  • 584