RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#44722  Szerző: Cicoo

lali87 írta:Az ex-Slágeres Lalikirály és Bumeráng hozza az évek alatt megszokott alpári, ám szórakoztató formáját....
Szórakoztató? :shock:
 #44713  Szerző: Mipi

Nekem nagyon bejönnek a NEO műsorai! Sokkal többet hallgatok rádiót mint régen. De mindíg csak a NEO -t hallgatom. Bumeráng, Ezeröcsi, Beugró+, a kedvenc műsoraim. Na meg Danit is bírom a kívánságműsorban. Sokkal jobban vezeti mint a slágeren vezette akkoriban. Amik nem tetszenek a Lali király. Igaz az a ságeres időkben sem tetszett. Meg a Csalamádé se tetszik Balázsy Panna miatt. A Négynegyedből egyedül a NEO premier rész tetszik.
 #44688  Szerző: lali87

csattila írta:Mi a véleményetek a Neonál műsorok terén? A Classnál nehéz bármit is mondani, mert ott is Danubius irány... de a Neo sok újat behozott...
A valódi Neós műsorok közül az Ezeröcsi és a Beugró+ az értelmes a többi mehetne a süllyesztőbe :-) Az ex-Slágeres Lalikirály és Bumeráng hozza az évek alatt megszokott alpári, ám szórakoztató formáját....
A Négynegyed nem ebbe a rádióba való a Csalamádéban Balázsy Panna a hiba :-(
 #44677  Szerző: csattila

Mi a véleményetek a Neonál műsorok terén? A Classnál nehéz bármit is mondani, mert ott is Danubius irány... de a Neo sok újat behozott...
 #44614  Szerző: Rádiós

A Neo arctalan. Szólnak benne zenék, meg szignálok, de egyikben sincs rendszer. Az egyetlen dolog ami a Slágerre hasonlít, az a Bumeráng. Ez a rádió erőlködik. Semmilyen változás nem lelhető fel az adásmenetben. Egy középszerű vidéki rádióra hasonlít. Kérdés ezt a teljesítményt meddig fogják fizetéssel díjazni?
 #44609  Szerző: mlaszlo

Whiplash írta: Detto, egyetértek, és sajnos ugyanez a helyzet a Class Fm el, a műsorvezetők 90 százaléka ex Danubius os, kezd olyan érzésem lenni hogy nem változott itt semmi tavaly ilyenkorhoz képest.
A Class tényleg szinte Danubius lett és ha nem hangzanának el a szignálok, akkor meg se lehetne különböztetni. A Neo ugyanakkor szerintem nem tudja átvenni a Sláger helyét, még ha a zenei kínálatot próbálják is utánozni, akkor sem. Nem voltam Sláger hallgató, de az a rádió valahogy pörgősebb volt, a zenei szerkesztés, a szignálok és a műsorvezetés is, a Neo-nál ez nincs meg.
 #44608  Szerző: mlaszlo

puszilgatógép írta:Ez egy nagyon jó rádió VOLT. Induláskor hallgathatatlan volt, túl alternatív, de aztán rendbe rakták minden szempontból, jól zenék, jó műsorvezetés. Aztán jött ez a süteményes gyerek, hozta a Slágerből a 100 legszarabb zenét, és el lett közösülve a Neo, de nagyon...
Év elején tényleg jó volt, akkor többször hallgattam is, de most már oda se kapcsolok.
 #44598  Szerző: Nightman01

Az arcról jut eszembe.. Eddig megrögzött bumerángos voltam,de az utóbbi időben baromira idegesít,hogy vagy adásban kajál Bochkor,vagy hallani a mondatain,hogy még le se nyelte a reggelit. Ez a dolog,egyeseknek annyira bejön,hogy a héten már Molnár Móni is sokszor így beszélt.. Lehet hogy csak én vagyok rosszmájú,de ez nem a hallgatók letojása? Más! A süteményes gyerek még ok,de a műsor,az gáz.. A dumakanyar az tetszett anno a Slágeren,de ez.. Nem lehetne az ilyen közszolgálati cuccost éjjelre,hajnalra tenni mint a Slágeren anno?
 #44596  Szerző: lali87

A Class fórumán mások fejtegetik viszont, hogy semmi mást nem tartanak be.....akkor ez már nem lenne kukk mindegy????
Amúgy a Juventus pont a két nagyot játsza ki, az új spotjaikban van egy mondat "Amióta a Sláger megszűnt én Juventust hallgatok"...
Amióta volt ez a nagy vérfrissítés azóta a legtöbb rádiónak nincs egyénisége :-(
Régen:
Sláger -80-as 90-es évek és egypár új sláger
Danubius -90-es 2000-es évek és sok friss zene
Rádió1 -"csak mai Sláger megy"
Juventus -Felfrissített Sláger rádió
Most
Neo -elb...t Sláger mindenféle zenével
Class -elb...t Danubius mindenféle zenével
Rádió 1 -Dzsordzs Májkül és 90-es évek hétvégével :lol:
Juventus -ha nem mondogatnák, hogy "Juventuuuus" azt hinné az ember Slágert hallgat :-)

A Neoban az apró amatőr hibák zavarnak, az elb....t zenei szerkesztések, néha még mindig sikerül sz...l összeállítani a zenéket, rendszeresen van adáskimaradás is 5-10 mp-re hiába profizmus meg arc van :-)
 #44568  Szerző: SzD

Szerintem elég sokszor le lett már írva, hogy azért vannak ezek a műsorok, mert a Neo és a Class (bár ott csak Csiszár műsora ilyen) bevállalták, és ehhez kell tartaniuk magukat.
  • 1
  • 427
  • 428
  • 429
  • 430
  • 431
  • 584