radukanorbert írta: Ha jól tudom áttértek shoutcastre, mármint szerver oldalon. Amit adnak "admin" felületet, az a shoutcast admin felületeHja, itt csak a stream van náluk. A tárhelyet a dima üzemelteti és velük nem nagyon van eddig gond.Neked meg nem kell bemutatnom, hogy az mire jó
Annó nálunk a stream-et és a webtárhelyet adták. A stream az olyan volt amilyen, nem volt vele nagyon gond. A tárhely kicsit problémásabb volt, mert pl amikor a weboldal fejlesztése miatt a PHP.ini beállítást kellett volna módosítani, nem tudták, mert azt mondták, hogy a többi felhasználóra is érintve lenne. Kb 2 hónap után üzemeltek be egy új webszervert, ahol már ment rendesen.
Viszont gondolkodtam már rajta, hogy leadni a streamet és esetleg az Unreal Hostingosokknál bérelni. A fő problémám nekem az, hogy nem tudom azt se mennyien hallgatják online vajon. Mert amennyiben csak 30-40 ember vagy 80-90, akkor felesleges havi 9 répát kifizetnünk, amikor 2-3 ropiért van 100-150-es stream. Szabad számítógép pedig van amiről lehet üzemeltetni.
Köszi a sok leírást, hasznos volt nagyon mindenkitől.