RADIOSITE Fórum

• Best FM

#191465  Szerző: almos629

potyi írta: 2021.04.19. 09:10 Bármit, csak mixműsort ne. Meg sokat beszélő reggeli műsort ne.
+1...
Az sem egészséges szerintem, hogy ha reggel valaki fogyasztható zenét akar hallgatni, akkor országos szinten egy rádió szolgálja ki az igényeit valamennyire, a Dankó... Kb. ugyanez a helyzet este is, a R1-en és a Petőfin is mixek mennek minden áldott nap. A Petőfié elmegy, néha egész jó, de a R1 mixműsorai számomra az azonnali elkapcsolást jelentik.

A debreceni Best-en se legyen mix, én örülök, hogy este is a sima rotáció megy, ami lassan már kuriózum. Egyébként egészen tavalyig volt ugyan nem mix, de klubzenei műsor szombat esténként. Megszűnt, tehát túl nagy igény nincs rá. A Ghetto swing-nek pedig minden tiszteletem - mert tényleg volt benne rengeteg meló - de a Best zenei stílusától igencsak távol áll.
 #191464  Szerző: potyi

Bármit, csak mixműsort ne. Meg sokat beszélő reggeli műsort ne.
 #191463  Szerző: nermalcat

Ha a R1-gyel elkészülnek, ezen is kellene még csiszolgatni. Elsősorban több műsorsáv, műsorvezető kéne, a webrádió-üzemmód már este héttől elég gáz egy "félországos" adón. Szerintem egy mixműsor is elférne pénteken és szombaton, a Sláger FM dj-ivel. Valószínű nekik sem lenne ellenükre, hogy a jelenleginél lényegesen nagyobb lefedettségű rádión szóljanak. Ha már Best, a debrecenin is volt mix a kezdetek óta, de pár éve megszűnt. Ha már úgyis ott van Balogh úr (DJ William) összehozhatnának ott is valami mixműsort, akár egy Ghetto Swing-et is.
 #191122  Szerző: potyi

almos629 írta: 2021.04.05. 17:35
nermalcat írta: 2021.04.05. 17:27
almos629 írta: 2021.04.05. 15:21 Szerintem meg teljesen jól ment az elindulás, az ilyen kisebb bakik - az első napokban - beleférnek. A vizuális arculat különösen tetszik, nézegettem a playlist-et is, szerintem ennél jobb 90s/2000s válogatást nem nagyon lehet csinálni. Az igazi persze akkor lenne, ha az elmúlt 10 év dalait és újdonságokat is játszanának, remélem, be is rakják őket, ha összeáll egy épkézláb hálózat. Addig is adhatnák a debreceni Best Euro TOP 40-ét valamelyik este, úgysincs műsorvezetés este 7 után itt sem.
Az Euro Top 40 szerintem nem illik bele az "országos" Best jelenlegi zenei arculatába, de a hsz. többi részéhez +1!
Hát ha Cooky classic mixe belefér a R1 zenei arculatába, akkor az Euro Top 40 is belefér a Best-ébe ;)
De az se fér bele oda. :D
Snake05 írta: 2021.04.05. 19:06
almos629 írta: 2021.04.05. 15:21 ...ha összeáll egy épkézláb hálózat.
Ezek szerint indul a 2017-es helyirádió-mészárlás második felvonása??
Szerintem nem, de a Rádió1-ről lepotyogó, 89.5 által kiváltott frekik lehetséges, hogy a Best networkbe kerülnek, legalábbis ez lenne logikus.
 #191118  Szerző: Snake05

almos629 írta: 2021.04.05. 15:21 ...ha összeáll egy épkézláb hálózat.
Ezek szerint indul a 2017-es helyirádió-mészárlás második felvonása??
 #191115  Szerző: almos629

nermalcat írta: 2021.04.05. 17:27
almos629 írta: 2021.04.05. 15:21 Szerintem meg teljesen jól ment az elindulás, az ilyen kisebb bakik - az első napokban - beleférnek. A vizuális arculat különösen tetszik, nézegettem a playlist-et is, szerintem ennél jobb 90s/2000s válogatást nem nagyon lehet csinálni. Az igazi persze akkor lenne, ha az elmúlt 10 év dalait és újdonságokat is játszanának, remélem, be is rakják őket, ha összeáll egy épkézláb hálózat. Addig is adhatnák a debreceni Best Euro TOP 40-ét valamelyik este, úgysincs műsorvezetés este 7 után itt sem.
Az Euro Top 40 szerintem nem illik bele az "országos" Best jelenlegi zenei arculatába, de a hsz. többi részéhez +1!
Hát ha Cooky classic mixe belefér a R1 zenei arculatába, akkor az Euro Top 40 is belefér a Best-ébe ;)
 #191114  Szerző: nermalcat

#191112  Szerző: almos629

Szerintem meg teljesen jól ment az elindulás, az ilyen kisebb bakik - az első napokban - beleférnek. A vizuális arculat különösen tetszik, nézegettem a playlist-et is, szerintem ennél jobb 90s/2000s válogatást nem nagyon lehet csinálni. Az igazi persze akkor lenne, ha az elmúlt 10 év dalait és újdonságokat is játszanának, remélem, be is rakják őket, ha összeáll egy épkézláb hálózat. Addig is adhatnák a debreceni Best Euro TOP 40-ét valamelyik este, úgysincs műsorvezetés este 7 után itt sem.
 #191107  Szerző: tomee

noartist írta: 2021.04.05. 11:21
tomee írta: 2021.04.05. 10:07
noartist írta:
Valamiért mégsem dolgozik már a csoportnál. Aláírom, hogy az ország egyik legjobbja, de azért én megnéztem volna azt a Rádió 1-et egy valós piaci környezetben, erős konkurensek mellett is.
Miért? A 2000-es években végig így volt, és működött.
Ez igaz, azóta viszont a világ eléggé megváltozott. Ez az én tök szubjektív véleményem, ami kezd itt nagyon OFF-ba átmenni, de szerintem ez ma már nem működne valós piaci környezetben. Az új, Geri által átdolgozott rotáció talán hamarabb lenne életképes.
Összességében azt gondolom így utólag, hogy 2016-ban Fly-tól reméltek valami visszarendezést a dolgok helyes irányába, de addigra ő is már csak a '90-es meg a 2000-es évek elejének iskoláját tudta hozni, ami addigra már érezhetően nem működött, tudjuk miért...

De, hogy topicnál maradjunk: jó dolog, hogy próbálkoznak itt is, meg úgy összességében a Retro-nál meg a R1-nél, de az is látszik, hogy nem haladnak egyről a kettőre. Erre mondtam azt korábban valamelyik másik téma kapcsán, hogy ide már tényleg külső know-how kéne, mert üvölt az egészről, hogy próbálkoznak a 15-20 évvel ezelőtt ellesett dolgok alkalmazásával, de egyszerűen nem akarják tudomásul venni, hogy az már nem működik.

Kiváncsian várom, hogy ebből is mi fog kisülni, de a Retro-n is azt látni tavaly óta, hogy fogalmuk nincs, hogy végső soron is mit is akarnak valójában, ezért nem lepne meg, ha itt is ez lenne egy jó ideig.
 #191106  Szerző: noartist

tomee írta: 2021.04.05. 10:07
noartist írta:
Derrick írta: 2021.04.05. 09:04 "Hol megy , hol nem " "Nincs elég műsorvezető " " Ez csak átmeneti állapot, biztos változni fog "
Na erre mondom verebek, ha a Bertók valamit elindított, az el volt indítva !
Valamiért mégsem dolgozik már a csoportnál. Aláírom, hogy az ország egyik legjobbja, de azért én megnéztem volna azt a Rádió 1-et egy valós piaci környezetben, erős konkurensek mellett is.
Miért? A 2000-es években végig így volt, és működött.
Ez igaz, azóta viszont a világ eléggé megváltozott. Ez az én tök szubjektív véleményem, ami kezd itt nagyon OFF-ba átmenni, de szerintem ez ma már nem működne valós piaci környezetben. Az új, Geri által átdolgozott rotáció talán hamarabb lenne életképes.
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 77